9. O'nda Uyanmak

2K 100 12
                                    

Uykunda hafifçe hareket ettin. Üşümüştün belli ki. Chanyeol senin minicik topaç haline gelmiş vücuduna sarıldı. Kısaydın zaten,bir de kıvrılıyordun oracıkta. Yüzünü onun göğsüne gömdün sonra da boynuna. Chanyeol'ün kalbi eriyordu resmen. Öğlen güneşi perdelerin arasından sızıp senin yüzüne bulaşıyordu. Çikolata kahvesi gözlerini açıp Chanyeol'e baktın. Pofidik olmuş uykulu yüzünle ona gülümsedin. MAkyajsız güzzelliğin,dağılmış saçının hoş kaosu mükemmeldi. Chanyeol de pofidikti muhtemelen. Sabahları çok çirkin bulurdu kendini. Ama sen sevmiştin galiba. Onu sevmiştin yhau!

Dudaklarına eğildi ve öptü seni. Kollarını onun boynuna sardın. Yanağını onun yanağına dayadın. Uzanıp boynunu öptü. Köprücük kemiğini de....ve çeneni... boynunda bir noktayı öptüğü an inledin haifçe. Sonra çıkardığın ses garip geldi sana,kikirdedin. Kikirdemen en güzel sesti Chanyeol için. Bu yüzden bir daha öptü orayı. Kollarını ona dolayıp dudaklarını birbirine bastırdın. Ses çıkarmamaya gayret etsen de o aynı noktaya bir dil darbesi atınca Chanyeol'ün ismini olabilecek en seksi şekilde inledin. Chanyeol hemen sertleşmişti.

İnlemenden aldığı cesaretle boynunda dolanmaya devam etti. Uğraşacak başka bir nokta daha keşfetti. Yüzünü itip bu kes de sen onun boynuna gömdün yüzünü. Onun hassas noktasını hemen buldun. Chanyeol'de epeydir tuttuğu inlemesini saldı. Onun boynuna doğru sırıttın ve gizlenebilecek yerlerine aşk lekeleri bırakmaya başladın.  KAlbinin üstüne mesela. Göğüs kası yapmıştı demek. Şanslıydın (Lucky One). Chanyeol kanuının hızla pompalandığını hissedebiliyordu. Kulağının arkasında ve özel bir diğer bölgesinde. Yanyana yattığınız yerde bir bacağını kendisinin üstüne alarak üstüne çıktı. Seni öperek sana sürtünmeye başladı. Sen rahatça inledin. Sen inlediğinde birden uzanıp tişörtünü çıkardı. Bacaklarını ona sarmıştın. Pembe iç çamaşırına uzunca baktı. Eğilip iki göğsünün birleştiği noktayı içine çeke çeke öptü. Çok güzeldin. 

"Çok güzelsin Sunny..."

"Çatlaklarımla mı? Hadi oradan..."

"Onlar baharat bebeğim,baharat.... Tanrım.. cidden bir harikasın...."

"Sen de çok seksisin YodaBoy.... sanırım tek büyük yerin kulakların değil.." deyip dudağını ısırdın.

"Ah.. öyle mi.. başka neresini kastettin?" oyun oynuyordu. Oyunu sen de oynayabilirdin.

"Neren değil,nerelerin. Ayakların da büyük senin." dedin ve kıkırdadın yine. Kendini birden yine sana sürttü. Daha sertçe. Kontrolsüz bir inleme senden taşarken o devam ediyordu. Tişörtünü çıkardın. Ellerin ise boxerının lastiğindeydi.

Elini içeri daldırıp onu kavradın ve biraz okşadın. Haykırmıştı adeta. İkinizin de ilki değildi. Fakat heyecanı öyle gibi hissediliyordu. Geçmişi yeniden yazıyordunuz sanki,geleceğini inşaa ediyordunuz. Kapağını bulan tencere gibiydiniz. Ritminiz öyleydi. Chanyeol öyle zevk almıştı ki yalvardı.

"Sunny.. dur lütfen!"

"Oynamak istiyorsun sandım..." dedin ve devam ettin. Az çnce Chanyeol tarafından yokedilen çamaşırının yokluğuyla Chanyeol içine yöneldi. Birden onu durdurdun.

"Problem nedir Sunny? Yoksa! Senin ilkin mi? O-onur duydum. durabilirim. Evet." Chanyeol ve zihni paramparçaydı.

Gülümsedin. "Ben de seni seviyorum sevgilim. Ama ben zırhlı olursan daha seksi olursun diye düşünüyorum. "

Chanyeol gözlerinin içine derin derin bakarken birden küfretti. "Tanrım! Sunny çok özür dilerim.. sana öyle demek istemedim. Sadece... burada hiç zırh yok." Chanyeol kendine türlü hakaretler yağdırıyordu içinden.

"Bir stüdyon var ve içine hiç zırh pakedi saklamadın mı?"

"Hayır.. buraya gelen tek kız sensin... ben... gidip alayım hemen?"

"Olur... yolda böyle bayrak taşır gibi taşıyarak hoplaya zıplaya gel ama. Exol seni çiğ çiğ yer." dedin. Haklılığına asabı bozuldu ve güldü.

"BErbat ettim,di mi?" dedi utana sıkıla.

"Belki de şu an uygun değildi. Bu da bir işaret." dedin. "Belki de yapmamızın fikri bile yanlıştı.." dedin sakin sakin. Chanyeol irkildi birden. Dayanamayıp bir kahkaha attın. KAfasını koynuna gömerek sarıldın ona.

"Seninle uğraşmak çok eğlenceli... bir daha beni baştan çıkardığında hazırlıklı olsan iyi olur. Pişman ederim." dedin. "Zamanlaman mükemmeldi halbuki..." dedin.

Elini ıslaklığına götürdü. Sen gıdıklandığını söylesen de yapraklarını aralayarak seninle oynamaya devam etti. Sen de onun sertliğiyle oynamaya başlamıştın.

*

Chanyeol'ün yüz ifadelerini unutmamak için zihninde tekrar tekrar oynattın o anı. Harikaydı. Onun için ise inanılmazdı. Ne ona dokunmaktan ne de dokunduğunda ortaya çıkan sonuçlardan tiksinmemiş,aksine onu sonsuzluk ve ötesine dek mutlu etmiştin. 

Banyodan döndüp de tavanı izlemeye koyulduğunuzda sana döndü.

"Seni seviyorum,sana hayranım!" dedi.

"Ben de öyle.." dedin.

Katılması gereken provaya üç saat daha vardı. O üç saat boyunca sana sarılıp uyumayı istedi. Uyudunuz da.


Üç saatin sonunda sen uyuklarken seni hafifçe öptü. Birden ona sarıldın ve onu hoşça öptün.

"Seni seviyorum. Buna bayıldım ve devamını istiyorum... Yoda Oppa" dedin.

Gülümsedi ve çıkmadan önce sana öpücük yollamadan önce mırıldandı, 

"Ben de seni seviyorum,Gürültücü Sunny."


**

İnan,plansızca tüm fanfinifon bölümleri bu akşam yayınladım. Hafta içi hafta içi... moral olsun ...  he he he 

Sağlık,sevgi ve macera dileklerimle,

D.



[Türkçe] | Spice Up YodaBoy  |  (Chanyeol OC)Onde histórias criam vida. Descubra agora