PAC ⚔ 11.Bölüm

522 67 65
                                    

Kurguyu nasıl kelimelere dökeceğime karar veremiyorum. Bu da beni üzüyor ve sanırsam kitap sizi sıkıyor ilk beş bölümden sonra herkes okumayı bırakıyor. :(

PAC | 11.Bölüm

Hizmetçiler ellerinde yiyecek dolu tabaklarla geldiler. Bu dikkatleri masadan uzaklaşmasını sağladı. Tepsilerde iki tür balık, patates, sebze ve ülkede ki en pahallı kırmızı şarlar vardı.

"Sakin ol Jungkook, eğer sinirle onların yanına gidersen seni hedef alırlar."

İştahı olmadığı için getirilen yemekleri yemeği reddetti. Etrafa baktığında çoğu insanın yemek yiyip birbiriyle konuşmakla meşgul olduğunu gördü. Jungkook bütün bu yiyeceklere ne olacağını merak ediyordu. Çöpe mi atılacak yoksa ihtiyaç sahiplerine mi verilecekti? Bunu yoklaması gerekiyordu.

HiJi'nin durumunun diğer hizmetçilere karşı olacağını düşündü onlar burada doyasıya yemek yerken hizmetçiler aç olarak onlara bakıyordu. Jungkook tüm cesaretini toplayıp Yoongiye gizlice baktı. Yoongi kolları bağlı bir şekilde oturuyor, hiçbir şey yemiyor, gözlerini tavana dikmiş öylece bakıyordu.

Deliye dönmüş gibiydi. Jungkook onunla ilgili her ayrıntıyı bilmek istiyordu ama şuan bunun yeri ve zamanı değildi.

Namjoon yemeğini bitirdikten sonra müzisyenlerden biri, dansın bitişik odada başlayacağını duyurdu. Kral, Jungkoooka dans etmek istediğini söyledi, içerideki diğeri insanlar çoktan dans salonuna gitmişlerdi.

"Prens Jeon bu dansta bana eşlik etme onurunu bahşeder misiniz?"

Jungkook yüzünü ekşitti ve NamJoon'un elini geri çevirdi. Yoongi'nin meraklı bakışlarını üzerinde hissediyordu.

"Üzgünüm Kral NamJoon bu nazik teklifiniz için fakat insanlar bir Kral'ın erkekle dans etmesine ne diyeceğini hiç düşünmediniz mi? Ne de olsa siz saygın bir kralsınız insanların sizin Gay olmanıza neder bence bunu düşünmelisiniz!"

Yoongi sırıttı. Hepsi yavaşça ilerlerken, müzisyenler basit, zarif bir melodi tutturdular. Sahneye ilk olarak Kral NamJoon ve bir prenses çıktı. Jungkook kimseye göstermeden elini Yoongi'nin koluna doladı. Yoongi gülümseyip birinin onları izleyip izlemediğine odaklandı.

"Prens Jeon bu akşam oldukça zarif görünüyorsunuz."

Küçük olan kıkırdadı salona geldiğinden beri Yoongi ile konuşma fırsatı yakalayamamıştı.

"Teşekkürler Komutan Min. Sizde oldukça yakışıklı görünüyorsunuz, kızların gözleri sizin üzerinizden ayrılmıyor."

Yoongi yavaşça elini Jungkook'un kolunda olan elini tutmak için hareketlendirirken Jungkook'un yanakları kıpkırmızı oldu.

"Prens Jeon..."

"Buyrun prenses...."

"Birlikte dans edebilir miyiz?"

Jungkook yanına gelen prensesi kırmamak adına teklifini kabul etti. Yoongi'nin ifadesiz bakışlarıyla sahneye çıktı. Dans boyunca Jungkook, kıza pek ilgi göstermeden, onu bir kol uzaklığında tuttu. Kız konuşmak istesede Jungkook konuşma teşebbüsü bile göstermedi.

Bu durum Jungkook için hiçbir sakıncası yoktu ve fırsattan istifade kızı sürekli ters tarafa çevirip Yoongi ile bakışlarını buluşturuyordu.

Prince And CommanderWhere stories live. Discover now