H4

59 4 3
                                    



'graag een chocolade hazelnoot Frappuccino '

- dat word 4,55 euro

ik geef een briefje van 5 euro en pak mijne Frappuccino en laat me op één van de stolen zitten dicht bij het raam en neem een grote slok. het blijft stil en rustig in een paar minuten maar word snel daarna verstoord door kevin, de jonge die zoveel op Adam leek.

-Heey, wat doe jij hier?

'dat kan ik even tegoed aan jou vragen.'

- ik pak een kofie mee voor de voetballmatch straks, zegt hij terwijl hij een stoel bij de tafel naar achter doet en er zelf erop gaar zitten. -en jij?

'Omdat ik het kan.... en wil'

-oké....euh........, daarna viel een stilte die echt ongemakkelijk was in een paar minuten.

-Kevin Johansson?

- Das men kofie, ik moet gaan maar zie je zeker morgen op school ofzo. En toen was hij weg en kreeg ik men stilte weer terug. ik plupte mijn oortjes in en zet een spotify lijst op en raad eens welk liedje erop komt eerst. Silence 

Als ik mijn laatste slok genomen heb gooi ik men bekertje in prulbak en rits mijn jas dicht.  De wind waait door mijn haren en voel hoe mn vingertoppen bijna bevriezen. Het is zeker een paar minusgraades misschien wel bijna tien. Het word zeker tijd dat ik handschoenen koop als ik mn handen heel wil houden tot de lente komt. En dat hebben we nog niet over de sneeuw gehad, grote vlokken die nonstop blijven vallen uit de witte lucht. Het is eind november wat betekend dat kerst er bijna is. ik haat kerst en zal dat ook altijd blijven haten, maar ik weet hoeveel mijn familie ervan houde en Adam. voor ze gedood werden.

ik besluit er om een omweggetje maken bij het bos, gewoon omdat ik de dennegeur zo versckrikkelijk mis. voorbij een paar bomen heb ik een paar posters gezien, posters van mij. Waar een belachelijk groot bedrag op staat wie mij pakt, liefts leven. Zodra ik in het centrum ben doe ik een muts op die een deel van mijn gezicht bedekt met de hulp van mij hoodie die ik onder mijn jas heb zodats ze me niet even gemakkelijk herkennen. want hier in het centrum heb ik ook paar posters gezien van mij. En in de paar weken heb ik ook gemerkt dat er weerwolven in het centrum zijn . Niet heelveel wat me helemaal niet verbaast want weerwolven haten mensen, maar toch als ze me willen hebben moet ik toch voorzichtig doen.

ik hoor met mijn weerwolf gehoor dat een paar weerwolven over mij praten en wijzen wat me wat sneller laat lopen. Ze volgen me en ik ren het laatste stukje naar men kamer, zodra ik er ben sluit ik hem dicht opslot.




WraakWhere stories live. Discover now