[|Emerald Traitor?|]

490 24 19
                                    

Hej allihopa! Jag ville bara tacka er alla för att ni har läst både Winternight and Flareblitz och Starborn i serien om Blair! Det är jättekul att ni gillar mina berättelser så mycket och jag blir superglad varje gång ni lämnar era fina kommentarer! Det är helt sjukt att första delen har nått 50k läsare??? Helt galet! Kan inte förstå det! Jag minns när jag blev överlycklig för att den nådde 6 tusen😂. Jag skulle aldrig någonsin ha klarat det utan er och för mig är 50 000 jävligt mycket! Ni är alltid så snälla och engagerade vilket är så kul! Jag själv försöker svara på alla era kommentarer i gengäld❤️

Jag har nu publicerat de första tre kapitlen i del 3 av Aris-serien. Den heter alltså "Emerald Traitor". Blair är 15 år och går Smaragdåret. Boken kommer ta en rejäl sväng så jag hoppas ni vill kika in på den!

Jag älskar verkligen att skriva om Blair och hennes vänner men samtidigt känner jag att jag vill publicera något nytt. Men jag vet ju hur det kommer bli, jag kommer får skrivkramp på båda, haha. Vad sägs om att jag skriver några av dem berättelser jag skulle kunna tänka mig publicera här nere så får ni säga om ni är intresserad av någon i kommentarerna. Jag kommer såklart fortsätta på Aris! Men eftersom det är sista terminen i 9:an kan uppdateringen gå lite långsammare än vanligt men jag hoppas ni kan stå ut!😂

Svanen i Garderoben
Genre: Tonårsroman, lgbtq+
Berättelsen handlar om 18 årige Oscar som tvingas gå på en fest av sin vän Angel. Under festen stöter Oscar på sin crush. Som är väldigt full.
Mötet slutar med en kyss... Men hur ska man kunna förklara det för någon som glömt allt som hänt? Hur ska man berätta det för killen man är kär i?

Prodigialis
Genre: Dystopi, magi
Alla drömmer om magiska förmågor. Men ingen av ungdomarna i den här berättelsen. De är jagade och hatade för deras krafter. Tonåringar blir utslängda och tvingas bo på gatan. Men snart inser de att de faktiskt är starka nog att slå tillbaka.

Född Bland Vargar
Genre: Fantasy, vargar
Dimitrios blir tvungen att flytta till Ryssland hos några släckningar han aldrig mött. Men en dag i snön stöter Dimitri på två vargar. Hungriga vargar. Från ingen stans kommer en flicka och räddar hans liv. Vargarna verkar lyssna på henne. Hon verkar inte vara som någon annan, vild och farlig. Men ändå räddade hon Dimitri. Varför?

Steampunk Heart
Genre: Dystopi, Steampunk
Tänk om vi inte hade elektricitet. Vad skulle hända då? I en Steampunk dystopi klassas människor efter blodgrupp. Där bor även Grace och Sebastian. En med hög status och en med låg. Tillsammans försöker de hitta ett bra sätt att driva de maskiner som drivs av ånga, värme och framför allt, blod. Kommer de kunna hitta det vi idag kalla elektricitet innan det är försent?

Familiaris Academy ~ StarbornWhere stories live. Discover now