forty - The revenge

852 48 8
                                    

Věnováno TerezaBufkov 💕

Harry

Měli jsme se sejít přesně v osm před barem. Nesměli jsme meškat ani minutu, pokud jsme chtěli, aby celá tahle naše odplata Niallu Horanovi vyšla. Bylo to tak perfektně a bezchybně naplánované, až se zdálo, že provést to bude úplná hračka. Všichni byli připravení včetně mě, všichni měli rozdělené úkoly a všichni se těšili, až ten zmrd zaplatí za všechno, co nám způsobil.

První problém ale nastal hned deset minut po srazu.

„Kde je?!" naštvaně jsem se zamračil a už snad posté za uplynulých pět minut se podíval na hodinky. „Přísahám, že jestli tu nebude do dvou minut, tak ho vlastnoručně roztrh-" „Jsem tady!" zavolal zadýchaně Louis za mými zády. „Hrozně se omlouvám, ale ujel mi bus." snažil se rozdýchat svůj maratonový běh. „Panebože! Sláva že jsi tu!" oddechla si Camila a objala Louise. „Máš štěstí, vole." pobaveně jsem zakroutil hlavou a zasmál se. „Už jsme chtěli začít bez tebe." strčil jsem do něj. „Omlouvám se, omlouvám se!" rukama udělal obranné gesto. „Hlavní je, že už jsme tady všichni." usmála se Love. Už od rána byla nervózní, její ruce se třásly stejně jako její hlas, ale přesto neztrácela úsměv.

„Fajn, jdeme na to." přikývnul jsem a všem naznačil, ať jdou blíž. „Takže, Cam," ukázal jsem na štíhlou černovlásku. „První krok je jenom na tobě. Musí se ti to povést, jinak je všechno ztracený, ok?" navázal jsem s ní oční kontakt. „Jasně, můžete se spolehnout." obdarovala nás všechny svým úsměvem a mrkla. „Fajn. Takže jakmile bude Horan hotovej, Louis a já si ho přijdeme vyzvednout. Hned potom, co ho naložíme do auta, pojedeme ke škole a nafotíme tam ty nehezký fotky, který ho pošlou rovnou do pekel." ušklíbnul jsem se. „Všechno je všem jasný?" postupně jsem všechny přejel zkoumavým pohledem. Louis, Love i Camila mi odpověděli rozhodným přikývnutím, a tak mohla naše pomsta začít.

„Běž na to, Cam. Nadešla tvoje chvíle." vyzval jsem ji a kývnul směrem k baru. „Jasně." přikývla s odhodlaným úsměvem. „Ty prášky na spaní máš?" „Mám. Jdu na to." vydala se ke vchodu do baru sebevědomou chůzí, která naznačovala, že si je naprosto sebejistá a rozhodně nehodlá dopustit jakýkoliv kolaps.

„Zlom vaz!" zavolal za ní Louis povzbudivě. Cam se ještě předtím, než zašla do baru, otočila, a Louisovi odpověděla svým úsměvem.

Camila

Hodiny v baru ukazovaly přesně půl deváté. Začínalo to tu pomalu ožívat, všichni v sobě měli alespoň jeden drink a hlasitě se smáli vtipům svých taktéž podnapilých přátel. Panovala tu vcelku dobrá nálada, dokonce se na mě usmálo i pár kluků, kteří avšak rozhodně nebyli hezčí, než Louis.

Začínala jsem být nervózní, když uběhlo dalších pět minut. Už jsem plánovala, že zavolám ostatním a prostě tuhle pomstu necháme na jindy, ale když jsem ve dveřích zahlédla blonďatou hlavu, rozmyslela jsem si to.

Na chvíli jsem nad vším zapochybovala. Prakticky jsem proti Niallovi nic neměla, ani jsem ho neznala - pouze Louis mi z jeho vyprávění přiblížil, kdo Niall doopravdy je. V hlavě se mi vybavily všechny Niallovy podrazy, o kterých mi Louis říkal, a rozhodla jsem se jít do akce. Teď nebo nikdy.

Naposledy jsem si upravila svoje tmavé vlasy a urovnala si černou sukni. Červenou košili jsem si rozepla ještě o jeden knoflíček, aby moje „balení" bylo efektivnější. Rozhlédla jsem se po celém baru, hledala jsem, kde předmět naší pomsty zakotvil. Zahlédla jsem ho přímo na druhé straně baru, jak do sebe nalévá prvního panáka.

Love /H. S. FF, CZ/ Kde žijí příběhy. Začni objevovat