"Doğrularım"

46 1 0
                                    

Linkin Park-lridescent🎼
Melis Danişmend-hiç🎼

Ölmüş ruhlarınız ve zihninizde dönüp dolaşan intikam planlarınızla sevdadan bahsediyorsunuz. Biraz komik , fazla ironiksiniz.

Kırık bir cam parçasıyım artık.
Birleştirmeye çalıştıkça
daha çok parçalanan
parçalandıkça dagılan,savrulan
ve her parçası can yakan.
Ne kadar uğraşılsada
eskisi gibi olmayan
Her parçasında ayrı bir anlamı kalan
fakat anlaşılamayan...

Hiç aradın mı bir şeyi yıllarca hırsla, öfke ve umutla dedi. Hayır dedim aramadım. Arama zaten dedi ya bulduğun aradığına benzemiyor ya da sen o arayana. Kelimelerin hiçbiri söylemek istediğim anlamlara gelmiyordu. Sustum. Kahrolmak bir fiilse hiçbir özneye yakışmamıştır bu kadar, o an bana yakıştığı kadar.

Gecenin en karanlık zaman dilimine doğru yalnızlığa doğru uzanan köklerim biraz daha hızlı ilerliyor. Ellerim yok artık. Hiçbir el tutmadı. Bir sürüngen şimdi yüreğim. İlerlemiyor kalemim hüzünden başka bir kelimeye. Ve ben karanlığın en derin noktasına köklerimi salmaya devam ediyorum…
Ben ailesiyle problemleri olan hiçbir insanın mutlu olduğunu görmedim. önüne dünyaları serin, istediği iyi okulu, aşık olduğu sevgiliyi, fedakar dostu koyun önüne, istediği kadar ben mutluyum, ben çok eğleniyorum, ben duygusuzum desin, ailesi kalbinde bir yara olan çocukların hiçbir zamanı hüzünsüz geçmez.

Dünyalıları sevin... kediler kadar 💕

VÂVEYLA.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu