Dear Bad Boy ; Zayn Malik Bölüm 16

10.3K 297 17
                                    

 

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SÖYLEMELİYİM Kİ VOTE SINIRI AZ OLMASINA RAĞMEN YB PAYLAŞIYORUM ÇÜNKÜ OKUYANLAR VAR BİLİYORUM.LÜTFEN HAYALET OKUYUCU OLMAYIN.BÖLÜM SONLARINA DOĞRU +16 SAHNELER VAR RAHATSIZ OLAN OKUMASIN.MULTIMEDIA'DA KATHERINE'NIN GECE GİYDİĞİ ELBİSE VAR.KEYİFLİ OKUMALARR.

ZAYN

Evet Katherıne'den önce birçok kızla beraber olduğum doğru.Onlarla beraber olurken hiç heycanlanmamıştım.Onları hissetmek bana birşey çağrıştırmamıştı.Fakat Katherıne dokunduğum da bile içim de birşeyler kopuyor.Anlam veremiyorum.Dün ona fazlasıyla yakınlaşmıştım.Eğer bayılmasaydım benim olucaktı.Bana ait olucaktı.O beni deli ediyordu.Onu çok fazla arzuluyordum.

KATHERINE

Zayn dün gece bayılmıştı.Tam da sırasını bulmuştu yani.Neyse ki böyle düşündüğümü ona söylemeyecektim.Sanırım birazcık dalga geçebilirdim.Zayn'in yanına uzandım ve "Sanırım seni fazla zorladım Zayn"dedim ve kıkırdadım.Zayn kaşlarını çatarak bana döndü "Hayır sadece bir an başım döndü ve bayıldım Katherıne.Sakın bunu uzatma"dedi sert bir şekilde.

Oyun sırası Zayn diye içimden geçirdim."Evet eminim öyledir,bir daha ki sefere heycanlanıcak mısın?"dedim ve bastım kahkahayı."Katherıne"diye bağırdı ve arkamdan koşmaya başladı.Ben merdivenlerden hızlıca çıktım.Arkamdan geldiğini hissettiğim için daha fazla heycanlanıyordum.

En sonunda kendimi yatağa attım ve Zayn'i üzerime çektim.Büyük bir açlıkla onu öpmeye başladım.O bana narin bir şekilde karşılık veriyordu.Alt dudağını dişlerimin arasına aldım ve emmeye başladım.Zayn inlediğinde ellerini göğüslerime doğru çıkardı.Zayn şuan zevkin doruklarındaydı.Hissedebiliyordum.

Tam da sırasıydı işte.Zayn tam pantolonunu çıkaracakken ona uzandım ve dudağına küçük bir öpücük kondurdum."Ben alışverişe çıkıyorum Zayn"dedim ve gülümsedim.Zayn afallamış bir şekilde bana bakıyordu.Hevesi bayaa bir kursağında kalmıştı.Şuan ona kıyamıyordum fakat alışverişe çıkıp gece için sürpriz hazırlayacaktım.Tabii ki bundan Zayn'in haberi yoktu.

Zayn suratıma kızgın bir ifadeyle baktı ve yataktan kalkarak banyoya girdi.Hızlıca kapıyı çarpıp kitledi.Sanırım fazla kızdırmıştım ve kırmıştım.Ama bu gece için değerdi.Hemen kalkıp üzerimi değiştirdim.Üzerime beyaz kazak ve altıma da koyu kot pantolonumu giydim.Saçlarımı arkadan topladım.Zımbalı çantamı aldım ve aşağıya indim.

Okulların tatil olmasına seviniyordum.Hızlıca bir taksiye atladım ve alışveriş merkezinin adresini verdim.15 dakika sonra AVM'nin önündeydim.Hızlıca içeriye girdim ve mağazaları dolaşmaya başladım.Tam o sıra da bir çocuğa çarptım ve kafamı vurdum " Ah kahretsin önüne baksana"diye bağırdı.

Tanrım bütün erkekler öküz olmak zorunda mı? "Eğer sen önüne baksaydın kafamı çarpmak zorunda kalmazdım çekil önümden"dedim ve onu tersledim.Arkamdan "Lanet girsin"diye bağırdığını duyabiliyordum.Arkamı dönmeden yürümeye devam ettim.Mağazanın birin de kendime uygun çok güzel bir kıyafet buldum.

O sıra da ona uygun ayakkabı aramak için bir sürü mağazayı tekrar dolaştım.Bana çarpan öküz arkadaşlarıyla konuşuyordu.Onunla göz göze gelince kaşlarını çattı ve arkadaşlarına birşeyler mırıldanarak beni gösterdi.Arkadaşları ıslık çalınca utancımdan kıpkırmızı olduğuma bahse girebilirim.

Hızlıca bir mağazaya girdim ve ilk gördüğüm ayakkabıyı aldım.Çok hoş duruyordu aslında.Burada ki işim de bitmişti.Telefonumu elime aldığımda 4 cevapsız arama 6 mesaj vardı.Tahmin ettiğiniz gibi mesajlar Zayn'den gelmişti.Hepsinde beni merak ettiğini vurgulamıştı.Bekle beni hayatım,bu gece çok güzel olacak diye içimden geçirdim.

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now