♣30♣

7K 225 6
                                    

Arkadaşlar Victor karakterini değiştirdim Multımedıa'da görebilirsiniz.Size söylediğim bölümde lütfen şarkıyı açın.Sınır 25 vote 10 yorum sizleri seviyorum , keyifli okumalar.

VİCTOR

Hadi ama,bu Katherıne James olamazdı değil mi?.Yıllardır takılı kaldığım,takip ettiğim kız.Şaşkınlığımı gizlemeye çalışarak kahvaltıma geri döndüm.Katherıne Zayn'den nefret ettiğini söyleyip odasına çıkmıştı.Zayn küfür mırıldanarak yanıma geldi ve yardım istemeye başladı.

"O kızı bulmamız lazım Vic,bana yardım et".

Kafamı olumlu anlamda sallayarak kahvemden bir yudum aldım.Bunu Zayn için değil Katherıne için yapıcaktım.Ben onu yıllardır arıyorken o Zayn'in sevgilisi olmuştu.Bunu kendime yediremem,yapamam.

KATHERINE

Zayn ve adını bilmediğim bir adamın konuştuklarına kulak verince şok olmuştum.Ben burada ne yapacağımı bilmezken o gidip bir kızla beraber olmuştu.Ah Zayn,herşeyi berabet etmek zorunda mısın sanki?

Ağlamam artınca Riri Sarah'ı aradı ve buraya gelmesini istedi.Çok geçmeden Riri eski yerini aldı ve saçımı okşamaya başladı.

"Üzülme Kat,eminim Zaynie'yi kandırmışlardır."

"Hayır,öyle yerlere gitmesi bile yanlışken bir kızla beraber olması...."

Ririnin bacaklarına kafamı gömdüm ve bu sefer çığlık ata ata ağlamaya başladım.

15 dakika sonra kapı hızlıca açılınca Sarah'ın korku dolu ifadesini gördüm.Sarah Riri'ye sorar gözlerle baktı ve kafamı kaldırttı.

"Neler olduğunu anlat Kat"dedi fısıltıyla.Ağzımdan ufak bir hıçkırığın kaçmasıyla Sarah'ın beni kollarının arasına alması bir oldu.Riri derin bir iç çekerek konuştu.

"Sizi yanlız bırakayım".

Sarah kafasını salladı ve tekrar bana baktı.

----

Olanları ağlayarak anlattığım da Sarah'ın da gözleri dolmuştu.Sinirle ellerini yumruk yapıp aşağıya indi.Bir delilik yapmasını istemediğim için hızlıca peşinden gittim.

Sarah Zayn'in gövdesine yumruklar savuruyordu fakat Zayn kıpırdamıyordu bile.Riri Sarah'ı Zayn'in üzerinden çekmeye çalışsada başarılı olamamıştı.Derin bir nefes alıp tüm gücümle 

"Yeter!"diye bağırdım.İçeride ki herkes bana dönüp bakmıştı.Zayn "Beni affet"dercesine bakıyordu.İçim de merhamet duygusunun zerresi gelişmemişti o an.Şuan ona hissettiğim tek şey nefret.

"Sarah,eşyalarımı toplamaya gidiyorum.Umarım müsaitsindir"dedim oldukça ciddi bir ses tonuyla."Tabii ki gelebilirsin.Al arabanın anahtarlarını,geç.Ben eşyalarını toplarım"

Kafamı olumlu anlamda sallayıp merdivenlerden aşağıya indim.Çocuklara burukça bir gülümseme sergileyerek konuşmaya başladım.

"Sizi çok seviyorum çocuklar,kendinize iyi bakın."Tam arkamı dönüp gidecekken geri döndüm.Zayn bir umut kafasını kaldırmış bana bakıyordu.Sanırım geri döneceğimi zannetti.

"Çocuğunla mutluluklar Zaynie"dedim ve kapıyı çarparak çıktım.O an boğazım da oluşan acıyı tarif bile edemiyordum.Yutkundum ve göz yaşlarımı serbest bıraktım.

Sarah elinde bavulla ve telefonumla gelmişti.Zayn perdeyi hafif aralamış bana donuk gözleriyle bakıyordu.Hiç aldırmadan önüme döndüm.Sarah arabayı çalıştırınca geriye yaslandım ve gözlerimi kapattım.

Dear Bad Boy ; Zayn Malik (ZAYN MALİK FAN FİCTİON,TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now