9

4.3K 153 7
                                    

{Jason}

Verbijsterd. Dat is hoe ze me aankijkt. De blik op haar gezicht was een blik die ik niet kon plaatsen, maar met even diep denken kom je er wel. Er ontstaat een twinkeling in haar ogen.

'Zullen we naar mijn huis gaan?' Vraagt ze. Ik knik en we lopen naar mijn auto. Langzamerhand begint het donkerder te worden. Ik pak haar hand en het voelt ijskoud aan. Ik sla mijn arm om haar heen en zo lopen we naar de auto. De sjaal die om mijn nek hangt leg ik om haar heen. Ze glimlacht. Bij de auto aangekomen duw ik haar zachtjes tegen mijn auto aan. Mijn lippen druk ik op de hare waarna ze glimlacht.

'Zo kan ik je toch niet zoenen?' Lach ik.

'Nu staan we quitte, jij was namelijk net degene die dat deed.' Ze loopt naar de andere kant van de auto en stapt in. Verbijsterd is dit keer mijn blik. Ik stap de auto in en start het ding waarna ik de verwarming aanzet. Rose zet de radio aan en als we op de snelweg zijn leg ik mijn hand op haar been. Nu pas valt het me op dat ze slaapt. De rest van de rit is stil.

Als we eindelijk voor het huis van Rose staan, bijt ik op mijn lip. Moet ik haar wakker maken of haar naar binnen tillen? Ik kies voor de tweede optie en til Rose op uit de auto waarna ik op de bel van het huis druk, wat tevens lastig gaat doordat Rose is mijn armen ligt. Haar moeder doet de deur open en kijkt me geschrokken aan.

'Ze slaapt.' Stel ik haar gerust. 'Ik wilde haar niet wakker maken.' Katherine lacht en laat me binnen. Met Rose in mijn armen loop ik naar haar kamer. Voorzichtig leg ik haar op bed neer waarna ik de dekens over haar heen leg. Ik druk een kus op haar voorhoofd en loop vervolgens weer naar beneden.

'Jason, Rose heeft doorgegeven dat je hier blijft slapen.' Ik knik en ga op de bank zitten.

'Welke pizza wil jij?' Vraagt ze nadat we een gesprek gevoerd hebben.

'Peperoni.' Glimlach ik. Ze knikt en loopt naar haar telefoon toe. De deur gaat open en gapend gaat komt Rose binnen. Ze komt naast me zitten waarna ik mijn armen om haar lichaam heen sla. Ze kruipt dichter tegen me aan en dan komt haar moeder weer. Rose zit meteen rechtop en kijkt naar haar moeder.

'Dit is niet wat het lijkt.' Haar moeder lacht en kijkt haar aan.

'Inderdaad liefje, maar goed dat Jason niet verteld heeft over dat jullie gezoend hebben.' Katherine loopt voldaan weg waarna Rose me aankijkt. Haar wangen gloeien.

'Je hebt wat?' Ze staat op en kijkt me boos aan. Ze is sexy als ze boos kijkt.

'Jouw moeder vroeg hoe het vandaag was en toen zei ik dat we gezoend hebben.' Een grijns verschijnt op mijn gezicht. Mijn handen pakken haar heupen en langzaam trek ik haar op mijn schoot. 'Wat maakt het uit? Als ik het niet verteld had, had jij het wel verteld.' Ze zucht en kijkt een andere kant op. Ik draai haar hoofd naar me toe en druk een korte kus op haar lippen. Als ze me weer aankijkt, leunt ze voorover en slaat ze haar armen om me heen. Ik sla mijn armen over haar heen en wrijf over haar rug. Katherine komt weer terug en komt naast mij op de bank zitten. Ze kijkt ons glimlachend aan.

'Rose.' Fluister ik in haar oor. Ze maakt een geluid waardoor ik weer dat ze naar me luistert. 'Ben je moe?' Ze knikt en begraaft haar gezicht in mijn nek. De bel gaat waarna Katherine naar de deur loopt. Ze komt terug met drie pizza dozen.

'Eten.' Rose kijkt meteen op en staat op. Katherine overhandigt Rose haar eten waarna ze weer op mijn schoot gaat zitten. 'Rose, laat hem ook eten.' Haar moeder lacht waarna Rose naast me komt zitten. We eten onze pizza's.

'Kom.' Zegt Rose die het laatste stukje van haar pizza in haar mond stopt. Ze trekt me mee naar boven waarna ik lach.

'Wat is er?' Ze slikt het stukje door waarna ze me aankijkt. Ze haalt haar schouders op en bijt heel even op haar lip. Meteen duw ik haar tegen de muur en druk ik mijn lippen op die van haar. We belanden in een vurige zoen waarna Rose me zachtjes wegduwt. Er zijn blosjes op haar wangen gevormd. Ze loopt een kamer binnen waarna ik haar achtervolg. Ze ploft op het bed neer en gaat liggen.

'Je bent nog steeds moe, of niet soms?' Ze knikt. 'Dan gaan we toch slapen.' Ze bijt kort op haar lip en ik weet precies wat ze wilt gaan zeggen. Ze is nerveus, omdat ze nog nooit met een jongen in hetzelfde bed geslapen heeft.

'I-Ik heb nog nooit samen met een jongen geslapen.' Mompelt ze.

'Dan voel ik me zeer vereerd.' Rose staat op en trekt me mee naar de badkamer waar ze me een tandenborstel geeft. Nadat we dat gedaan hebben haalt Rose haar make-up eraf. Nu pas valt het me op dat ze sproeten heeft. Waarom is me dat nooit eerder opgevallen?

'Rose?' Ze draait zich om en kijkt me aan. 'Vind je het oké als ik in mijn ondergoed slaap?' Ze knikt en pakt een hemd uit haar kast met een korte broek. Ze trekt de twee kledingstukken aan en gaat op bed liggen. Ik trek mijn shirt uit en meteen kijkt Rose me aan. Als ik mijn broek ook uitgedaan heb stap ik ook in bed.

'Rose.' Ze schrikt op en kijkt me aan. 'Je staarde.' Grinnik ik.

'Wist ik veel dat jij zo gespierd was. Kunnen we niet gewoon een keer samen zwemmen?'

'In de winter?' Lach ik. Grinnikend kijk ik toe hoe haar wangen rood worden.

'In een zwembad.' Ik druk een kus op haar voorhoofd.

'Dan neem ik je morgen mee naar een zwembad.'

'Dat hoeft toch niet.' Lacht ze.

'Maar toch ga ik het doen.' Heel even flitst er een beeld in mijn hoofd van Rose in bikini. Grijnzend kijk ik naar het plafond tot ik me besef dat het licht nog aanstaat. Rose draait zich naar me toe en wrijft met haar hand over mijn borstkas. Zacht bijt ik op mijn lip. Ik wil haar zó graag, maar het kan niet. Ik ben de regels al tegen gegaan.

Het ProjectWhere stories live. Discover now