"Umut"

30 3 0
                                    

Birileri-bir anlam ver🍷
Lapsley-station🍷

Perişan bir ıslaklıktan da öte, nefesleri birbirini terkeden yitik beton kuleleri...Dans ettiği edası verilsin diye oradan oraya atılmış dört beş çelik kolon, bizi yalnızlığımıza esretmiş. Davası çoktan görülmüş düpedüz bir fikir suçu bu. Biraz daha natüralizm sokmak gerek sanki dünyamıza.. öyle az buz da değil.. akan şelaleler lazım. çıkmak için heves edip, ekipman eksikliğinden vazgeçilecek dağlar lazım sanki. yerel halkla aynı dili konuşmak için sadece ellerimizi kullandığımız bir kabile belki de, bilemedim.
eskiye duyduğum özlem, anlatılan efsaneleri o muhit kadar eski bir ulusal park gibi. devasa ağaçlarına çakıyla kalpler çizilmemiş, özellikle de içinden ok geçmeyen. biraz daha su lazım hatta, kirlettiğimiz bu yüzyılı layıkıyla yıkamaya..
öyle çok yer var ki keşke görsem dediğim. dağ, bayır hatta.. yaşlanıyor muyum diye gidip aynalara bakmaya başlamadan bu hisse kapılmam da garip. göz kenarlarım çok gülmekten kırışmış bile olsa.
körü körüne bağlanmamak için yer değiştirmek lazım bazen. doğduğumuz şehirde ölecek kadar çok yaşamıyoruz çünkü. sonunu bildiğimiz filmlerin baş rolünde caka satıyoruz. hangimiz gerçek mutluluğu buldu ki sabit kalarak.
kim yalanlayabilir ki bu gerçekçiliği, kim doğru düzgün ifade edebilir durgunluğun mutluluğa eşdeğer olduğunu!

Yaya geçidi gökyüzümTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang