Derin Duygular

14 2 0
                                    

Ben o gün ölmüştüm.  Barış okuldan ayrılmıştı.  Yerine Tolga gelmişti. Tolga samimi  şımarık tı ve bizim derin le aralarında samimiyet oldu.

 Tolga samimi  şımarık tı ve bizim derin le aralarında samimiyet oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Araları o kadar iyidiki sevgili gibiydiler. Bense kensin halimdeydim. Yani Sevda gibi öyle okuldan eve gelirdim. Ama Derin Simge kumsal öyle degilerdı. Yebu kişilerle tanıtılmıştı. Kumasal Cafer ulaşmak için elinden geleni yapmıştı . Ama ulaşamamıştı. En iyisi unutmakti onun için. Artık öğlen aralarında şarkı söylemiyor duk Caferi konusurduk. Kumsal Caferi unutmayi seçti  bir insanı sevip nasıl hemen unutabilirdi? Anlam veremedim. Simgenin kuzeni Demirhan aşıktı bu seferlik bu kız şıp  sevdiydi. Anlamıştım insan nasıl uunutabilir sevdiğini nasil silebilir.  Ama bir kalemle silmisti. Yaz tatile girmiştik. Teşekkür almıştım. Üzülmüştüm ama olsun dedim ben yaparım bu sene dedim. Yaz tatilinde arada sırada buluşurduk. Okullar açılmıştı lise son siniftik.  Olanlar saten bu yıl oldu. Sınava gizem geldi ne kadar iyi görüşmede sinsilik  peşindeydi. Ben onun gruba girnesini istemesemde gruba alınmıştı. Çok şaşırdığımız birşey olmuştu. Tolga okuldan ayrılmıştı. Buna en çok Derin üzülmüştü. Haklıydı  ama neden gitmişti sebebini bilmiyorduk. Gizem ne zaman konuşmaya başlasam sözümü bölerdi. Hava yağmurlu  bir gündü çizmelerimi giymiştim. Okula doğru yürüyordu. Gizende aramıza katılmıştı . O kızın  tek derdi  bendim benimle uğraşıyordu.  Kızlardan bunu  söylediğim zaman umursamıyor lardı hepsinin gözünü karalamıştı . Kumsala Demirhan sevgiliydi. Demirhan popüler  erkeğidi okulun sımarıktı.

Kızlar artık beni unutmuslardi anlamıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kızlar artık beni unutmuslardi anlamıştım.  Gizem herşeyimi almıştı. Ailemi bile beni kötülüğuyordu. Beden dersiniz vardı. Dışardaydık hava güzel olduğu için hafif  ediyordu ama gayet güzeldi.  Sınıfta çantalarımı z vardı ve telefonlarımız tabikide. Biz bahçede otururken  Yiğitle kavga ettik. Gizem ortalıkta yoktu. Kavga dan sonra ceza yedik herkez eglenirken biz sınıfta oturacaktık. Gizem sonradan yanımıza geldi. Ve o ceza yememisti. Sınıfa doğru yürüdük . Sınıftaki sirama oturdum Kumsal elindeki telefonla gezinirken benden telefonum istediği yaz tatilinde cekildigimiz    fotoraflara bakcakti. Bende verdim. Mesaj geldi . Knk sen bak dedim ki Kumsal in gözler  doldu ve elini yumruk yaptı.  Bana olup olmadık laflar söyledi şaşırmıştım nolur kumsal dedim. Elime telefonu verdiğimde çok şaşırdım. Bu mesajı ben yazmamıştım. Demirhana ben seni seviyorum mesajını ben yaşzmamıştım  . Valla ben yazmadım Kumsal dedim ağlamaklı ses tonuyla o seni defterlerini yere arıyorduk ı kimin yaptığı anlamıştım kapı araliydi o aradan bana gülümsedi.  Ve gülümseyen kişi Gizem di.

  Ve gülümseyen kişi Gizem di

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bir Dilek TutWhere stories live. Discover now