Şemsiyenin Altındaki Göz Yaslari

13 2 0
                                    

Sadece ağladım.  Sınıfdakilere hakkımda iftiralar atılar. Sonuna kadar sustum taki Engin beni öpene kadar ben istemamistim. Beni öperken  sanki ben opmuşum  gibi çekmişti Gizem bunun gören  Sevda çildirmisti . Engine aşıktı. Engin de beni seviyordu. Beni edince ezdiler. En sonunda ben konuştum onlar sustular bendeki bütün sırlarını söyledim onların bana yaptigi gibi  herkesin neşelendiren  olay olmuştu aslında rezil etmek istemezdim ama olan olmuştu. Sevda nin annesi yaptigi rezilikleri duyunca duyunca Sevdası okuldan almak istedi. Sevda ise istemiyordu okuldan gitmek . Engini birakmak benim den intikam almadan da gitmezdi. Derslerinde yüksek alırdım en düşük notum 70 di. Ama sevdanın ve gizemin öyle değildi. Ve Gizem kızları  bana karşı dolduruyordu. En sonunda gizem benden özür diledi . Böldüğü anlamıştım eski gibi olalım. Dedi inandım söylediklerinde Kumsalgilin yazlık evleri vardı . Oraya piknik yapmaya gittik.

Ormanlık bir yerdeydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ormanlık bir yerdeydi. Geldiğimde korkmuştum.  Ama onlari na amacı bu değildi. Aslında Gözlemle Kumsal ın ve Sevda amacı barışmak değil intikam almaktı. Amaçlarını fazlasıyla almışlardı.  Sevda elindeki bıçakla ustune yürüdü  ormana doğru kostum

  Sevda elindeki bıçakla ustune yürüdü  ormana doğru kostum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ordan oraya napcagimi  bilemedim. Bir an acıyla yere kıvrıldım. Kafa taşla vurmuştu. Ayağıma kalktıgım an kulağıma hoşçakal dedi. Gizem  bıcagi karnima soktu.  yere yıgildim. Nefes alamadım. Gizemli sevdaya öldüğümu  anladılar  nefes almıyordum Kumsal korktuğu ağlamaya başladı. Gizemin hayla yüzünde gülümseme  vardı. Sevda napcaz dedigindeyse. Gizem yakicaz dedi. O an ateşe vermişlerdi. Acıyı hissetmiştim en derinden ve arkalarına bakmadan gittiler.

Bir Dilek TutHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin