1-what's that noise?

14.6K 637 157
                                    

Uzun ve yorucu bir günün ardından, dairesinin içerisine girmiş, duş almak için üzerini çıkarıyordu. En kısa sürede patronu Bay Park'la konuşmalıydı. Fakat o eşi Bay Baekhyun ile Roma'ya-aşk tazelemeye-gitmişti, ki dönmeleri en az iki haftayı alırdı. Yanaklarını şişirerek ofladıktan sonra, banyoya girdi.

Duş kabinin sürgülü kapısını açtığında çıkan ses ile tüyleri diken diken oldu. Ardından musluğa uzanıp onu açtı. Suyun biraz ısınması gerekiyordu. Üzerindeki tek parçayı-iç çamaşırını-da çıkardıktan sonra duş kabinin içerisine girdi.

Zemin soğuktu fakat buna alışması uzun sürmemişti. Duş başlığını aşarak vücuduna tuttu önce. Ardından da raflardan birinde duran duş jelini eline dökerek vücudunu köpükledi. Suyu vücuduna tuttuğunda, geçen seneden kalma birkaç güneş yanığının sızlamasıyla inledi.

Keşke inlemeseydi.

Üst katta, Taehyung başını suyun altına sokmuş, YouTube'dan bir video izliyordu. Tamam bir video değildi. Yani en azından YouTube'dan değildi. Hani ergenlik çağına girmiş bazı kişilerin, hergün izlediği şey vardı ya. İşte tamam! Bildiniz. Porno izliyordu. Ve durumu vahimdi. Hem de fazlasıyla vahim.

Musluk çoktan kapanmış olduğundan, tek duyduğu şey kulaklığından çıkan inleme sesleriydi. Bir yandan telefonunu elinde tutmaya çalışırken, diğer eli ise kasıklarında geziniyordu. Sona yaklaşmıştı.

Evet. Sona yaklaşmıştı ki telefonunun şarjı bitti. Kararan ekrana birkaç saniye boş boş baktı. İşte şimdi boku yemişti. Kendini tatmin etmesi gerekiyordu. Tek başına. Başka bir ses bile olmadan.

Ellerini biraz daha hızlandırdı, ama olmuyordu. Bir türlü rahatlayamıyordu. İşte tam da o anda, kurtarıcı bir meleğin inlemesini duydu. İçinde biraz acı da olsa bu işini hayli hayli görürdün. Gördü de.

"Teşekkür ederim, Jungkook. Beni büyük bir yükten kurtardın."

duschen ||taekook||mOù les histoires vivent. Découvrez maintenant