Pasiuni întunecate Cap V

1.7K 90 6
                                    

http://blackpearl.ucoz.ro/blog/

        Raven statea tacut si ganditor cu privirea la valurile ce se unduiau lin in fata lui. Vantul ii adia prin pletele bogate, negre ca abanosul, nisipul fierbinte ii ardea talpile, iar soarele ii mangaia chipul brazdat de ganduri si suferinte. Ce trebuia sa faca mai departe? Mina era singura si lipsita de aparare, iar el avea senzatia unui sentiment de responsabilitate si de incantare,in acelasi timp, atunci cand era in preajma ei.

Din camera racoroasa ferita de razele puternice ale soarelui , Mina pasi pe plaja si se indrepta spre Raven singura ei alinare, singurul sprijin pe care il avea. Trecutul si viitorul ii erau , in aceiasi masura, necunoscute. El era singura certitudine, palpabila. In momentul de fata, era legatura ei cu trecutul si tot in el isi pusese sperantele pentru viitor.Nu mai era doar necunoscutul care isi pusese viata  in primejdie pentru a o salva, ci era omul care se straduise din rasputeri si  o readuse la viata. Nu prea aveau ce sa-si spuna, Raven era mai tot timpul  tacut si cuprins de ganduri, numai de el stiute, insa incerca , pe cat posibil, sa-i faca sederea cat mai agreabila. Nu-si putea imagina exact prin ce trece ea in acel moment, dar putea citi in ochi confuzia si zbuciumul care o consumau pe Mina. Raven ii auzi pasii si se intoarse.

- Vino, apa este placuta, poate vrei sa inoti putin.

Isi ridica sprancenele intrebator, gandindu-se daca mai facuse vreodata asta. Inspirand adanc, Mina isi dadu halatul jos si se indrepta spre valuri. Atingand-o cu varful picioarelor, simti o caldura placuta atunci cand apa ii atinse pielea. Inainta , pas cu pas, inspre largul oceanului, care o invaluia intr-o imbratisare suava, iar ea se lasa moale bucuranduse de mangaierea delicata a valurilor.

Raven zambi si el la randu-i. Gandul ca  Mina isi revenea ii umplea sufletul de o adanca bucurie si satisfactie. Ii admira taria de caracter, faptul ca nu se plangea niciodata de nimic, ca pastra pentru ea si in adancul ei, durerea si suferinta, pe care, cu sigurata,  le simtea. Trecuse printr-o incercare teribila si dovedea, fara doar si poate, ca este o femeie puternica.

Isi arunca privirea inspre albastra intindere de apa, care sclipea in razele soarelui si o vazu pe Mina agitandusi frenetic bratele, incercand, cu toata fiinta ei deznadajduita, sa se mentina la suprafata. Incercarile ei deveneau din ce in ce mai slabe  si dand semne de oboseala disparea tot mai des sub valuri. In cateva clipe Raven ajunse langa ea, iar ea il cuprinse si il stranse in brate cu o bucurie nebuna.

- Sunt aici, Mina, sunt aici, ii spuse Raven, tinand-o protector in brate.

Apa nu era adanca, puteau atinge nisipul de pe fundul oceanului cu picioarele, dar Mina isi inchipuia ca se scufunda , ca se sufoca. In disperarea ei il strangea pe Raven tot mai aproape si se  simti in siguranta, abia  atunci cand trupul lui se lipi strans de al ei. Inlantuiti in valurile care se strecurau, sirete, atingandu-i, Mina se lasa strivita  in voia bratelor lui puternice care o mangaiau, linistind-o. Acele brate care o mai salvasera o data, acum ii transmiteau o alta stare de spirit, de data aceasta , complet diferita. Atingerea lui era ferma dar si sensibila, degetele ii rasfirau parul, iar capul ei se pleca pe spate oferindu-i posibilitatea de ai descoperii  chipul, tenul  usor brozat care radia in razele soarelui. Parul auriu,  prin care el isi trecea degetele, ii atingea spatele unduit de placerea trairilor pe care le avea. Privindu-i  cu o placere crescanda si plin de admiratie buzele usor intredeschise , mainile lui ii atingeau pielea fina si delicata care ii impresiona puternic simturile. Ochii ii alunecara, fara voia lui, pe trupul zvelt si gingas ce-l tinea brate si se infiora atunci cand buzele ei trecand cu discretie ii atinse, fara voie, gatul. Se ghemui toata la pieptul lui, iar Raven ii simti respiratia pe propiile lui buze si caldura pe care aceastea o emanau. Aroma lor ii infierbanta sangele,  gustul lor i se strecura prin vene, imbatandul de senzatii si facandu-l sa vibreze de placere. Bataile inimii ii sunau asurzitor in urechi, picuri mari de transpiratie i se prelingeau pe frunte, mintea ii era cuprinsa de febra dorintei si inundata de placerea senzatiilor ce le traia.

Se ridica brusc in capul oaselor, isi roti privirea in jurul sau cautand-o pe Mina, decoperinduse, insa in cearceaful ud de transpiratie si mototolit de zvarcolirile sale..., singur. Visase...

Pasiuni întunecate (FINALIZAT)Where stories live. Discover now