🐰32👽

239 33 12
                                    

*1 месец по-късно*
Г. Т. Н. Куки
Мина се месец. Случиха се някой неща. С Габи се сближихме доста, и това ще ми помогне с това, което ще направя. Мисля да й предложа да ми е гадже. Ами всъщност наистина много я харесвам и първоначалните ми планове се провалиха. Джимин така и не е признал още на любимия си, но скоро ще го направи заради баса. А също успях да се сближа и с Ви, макар че ми е малко съмнителен. Но както и да е. Сега да се върнем на предложението ми. Смятам да идем на нашето място, където беше 1-вата ни среща и където се опознахме. Даа... Даже сега ще й пиша.

JKBaby_boy:
Габи, може ли да се
видим днес на нашето място? Имам да ти казвам нещо.

ShipLover:
Оке, в 16:00 ч. НА
травопоста. 😂 Ще те чакам.

JKBaby_boy:
Добре, до тогава. ❤

Чудесно. Ще ида там по-рано и ще се подготвя.

Г. Т. Н. Габи
Охх, какво ли ще стане сега? Сигурно ще ми каже, че си е намерил за гадже някой или някоя. Да, аз знам, че е би, но няма проблем с това. Както и да е. Дай да се оправям.
*16:00 ч. - часа на срещата*
Вече пристигнах. Мисля, че го видях. Ееее, исках аз да съм първа. Дай да видим сега какво става... Оле, господи... Направил е нещо като пикник. Но, защооо?!
Куки: Здравей!
Аз: Здрасти... Ъъъммм какво е всичко това?
Куки: Реших да го направя, защото имам повод.
Аз: Оке и какъв е той?
Куки: Ела, седни и ще ти разкажа.
*сядаме*
Аз: Добре, сега какво става?
Куки: Ще ти разкажа една история... Преди около месец, аз се запознах с едно момиче. Тя е едно щуро и сладко момиче, което много обича да носи черната си шапка. Излязохме на среща, като аз я издирвах около 10 минути, а тя се оказа на покрива на травопоста *смее се*. После след като я намерих, тя ми сподели личното си място, което вече си е наше. Забавлявах се с нея много. След като се запознахме се мина 1 месец, в който станахме много близки приятели. Обаче, аз не искам да сме приятели с нея, а много повече от това. Мисля, че се досети за кой ти говоря. *пак се смее* Габи, аз много те харесвам. Ще бъдеш ли моето момиче?
-----------------------------------------------------------
Това засега май ще е най-дългата глава на книгата. А на всичкото отгоре я писах сама, защото на JKookie69 не й се пишеше. А и двете не сме добре, мъчехме се да идем ма училище. Тааа некста ще е в Понеделник, защото едва ли ще се видим през почивните дни. А и ще наваксам защото ще гледаме в Понеделник да напишем повече глави. Чао, деца. 😘😘😘


You are my mistake | VkookWhere stories live. Discover now