Deel 51

1.2K 87 21
                                    

Heyheyy dames!! Lees zeker het schuin/vetgedrukt stukje aan het eind van dit deeltje!

Samir

Ja, mijn liefde van mijn leven heeft het zelfde reactie als al de andere die me zijn komen opzoeken. Huilend is Houda weggelopen toen ik haar het heel verhaal achter dit probeerde te vertellen.

Door die zemer van een Nassim ga ik hoogst waarschijnlijk de vrouw van mijn dromen ook kwijtraken.

De adrenaline om iemand gewoon dood te slagen is te groot en het probleem van al is, ik kan deze adrenaline niet kwijt.

Ik liep weer naar mijn cel en ging woedend op mijn bed zitten. Mijn verdriet en pijn verandert zo snel in woede dat ik het zelf niet eens doorheb.



Houda


Helemaal gebroken zat ik dicht tegen Chaima aan. Dit word me allemaal even te veel. Alles gebeurt in een klap.

Chaima sloot haar oortjes aan in haar telefoon en zette wat surats op, ze stopte de oordopjes in mijn oren en knuffelde me stevig. Ik voelde hoe mijn hartslag zich verminderde en hoe ik eindelijk weer rustig aan op adem kon komen.

"Chaima wat als hij de waarheid spreekt? Wat als hij echt niets heeft gedaan?" Vroeg ik na een tijdje lang na gedacht te hebben. "De waarheid komt altijd tevoorschijn misschien duurt het weken, misschien wel jaren het belangrijkste is dat het ooit tevoorschijn komt" zei Chaima rustgevend.

"En wat als het te lang duurt? Chaims hij gaat me vergeten hoor als hij uit de gevangenis komt, hij denkt nu dat ik hem haat". "Dit is allemaal met de wil van Allah hé, Allah gaat jou niet wat geven wat je niet aankunt en als je iemand even echt nodig hebt waarvoor heb je mij en Sarah? Bel ons desnoods elke nacht om jou hartje even te luchten" zei Chaima rustgevend.

Ik gaf haar een dikke knuffel. "Wat zou ik zonder jullie moeten?" Fluisterde ik en hield Chaima steviger vast die in mijn haar speelde. "Je hebt ons dat is het belangrijkste!" Zei Chaima en gaf me een kus op mijn voorhoofd.



Sarah


"3ROBI MAYN MAYN  VOOR DIE MONEY BEN IK FIT, JE ZIET EEN GEKKE OUTFIT PAW PAW BEN FLY NET EEN MOTHERFUCKING DUIF" zong ik luidruchtig mee met 3robi- puta.

"PAW PAW PAW PAW, PAW PAW PAW PAW, PAW PAW PAW PAW, MOTHERFUCKERS HIJO DE PUTA" maakte Achraf het refrein af.

Beledigend keek ik hem aan toen hij naar mij wees terwijl hij 'hijo de puta' riep.

"Ben ik een puta?!" Vroeg ik beledigend. "Is maar een liedje schat" zei hij verdedigend. "Aah dat je naar mij wijst hoort ook bij dat liedje, 3robi riep zeker 'wijs naar je puta's paw paw'!" Riep ik boos. Hij draaide met zijn ogen en keek me lachend aan.

"ZIE JE MIJ LACHEN?!". "ZIE JE ME LACHEN A ZBEL" riep ik weer zodat hij zou reageren. "Rustig eh beast was maar een grapje" zei Achraf quasi bang.

Boos sprong ik op hem en kneep hem in zijn wangen. "I hate you i love you i hate that you are annoying" zong ik fluisterend in Achraf zijn oor. In een beweging sprong Achraf op mij en lag hij nu op mij.

"Wat ben ik?". "ANNOYING I-R-R-I-T-A-N-T" spelde ik luid en duidelijk.

Snel plante Achraf zijn lippen op die van mij en zoende me intens. Snel stopte ik de kus. Raar keek Achraf me aan.

"Ik heb hongeeerr" zei ik bijna huilend nadat mijn buik bromde. "Ik ook en heb zin in jou" zei Achraf en keek me vol lust aan. "Grrrrrr". "Miauw" zei Achraf.

"HAHAHHAHAH" beide schoten we in de lach en stonden op. Ik zette mijn kleren terug recht en deed weer snel mijn lippenstift op.

"Allez vasyy" zei Achraf terwijl hij me meetrok. We aten ons buikje weer terug vol en besloten om wat souvenirs te gaan kopen voor onze ouders.



Heywaaa schatjesss💋

Kort maar krachtig deeltje!


Maisss...

Ik heb wat ideeën nodig over hoe de toekomst voor Chaima, Sarah, Achraf, Houda, Samir, Abdel, Seif, Ikhlaas en Kaoutar.

+ik heb een nieuwe meisje personage nodig.

Dus als jullie ideeën hebben of als jullie een nieuwe personage willen spelen, stuur me dan met je naam, hoe je het verhaal in wil komen en hoe je wilt eindigen en met wie!

Pak jullie kans schatjess!💋


Ps. Morgen heb ik examen wetenschappen, wie wilt me komen vermoorden?

Stem&reageer💞


Bissouss😽

Het leventje van Sarah حيث تعيش القصص. اكتشف الآن