Capitolul 2

7.4K 214 13
                                    


-Cat mai avem *intreb eu sfioasă*
Atunci palma lui a facut contact cu fata mea . M-a lovit atat de tare incat am dat cu capul de usa masini si am lesinat .

*Zayn POV*
Totul era numai bine can curva a inceput sa vorbeasca . M-a enervat asa de tare incat i-am tras o palma de toata frumusetea dand cu capu de usa masini si lesinand . Mai bine.

*Perrie POV*

Negru . Tot ce vad e negru. Cu q cu vai reusesc sa imi deschid ochi . Cand ma trezesc sunt intr-un pat destul de vechi aflat intr-o camera mica si neagra neaerisita cu o baie tot mica .
Deodata in fata mea apare Zayn . Avea ochi rosi si hainele patate de sange . Se apropie de mine si .....buf sare pe mine . Incerc sa il dau jos . Nu imi dadusem seama ca am inceput sa plang .

*Zayn POV*
Mergeam pe hol cand trec pe langa camera noi curve . De ce nu. Ma duc sa o pedepsesc pentru ce a facut pe drum 😈

*Perrie POV*
-Te rog lasa-ma !
-Taci daca vrei sa ramai in viata
Deodata se opreste dar nu am scapat .Iese din camera si in cateva secunde apare cu o valiza mare . O deschide si scoate din ea niste lanturi un bici si un cutit mic .
Vine spre mine cu lanturile si ma leaga la maini si picioare apoi imi pune o esarfa la gura.Alt lant il leaga de un carlig de pe tavan si ma ia pe mine si imi leaga celalt capat de lantul de la maini. Acum eram atarnata de tavan . Siroaie de lacrimi imi apar pe fata in timp ce el imi rupe hainele de pe mine ramanand in lenjeria initima . Se apropie de mine cu o fata de pervers si ia biciul . Ma loveste tare si apasat cu biciu peste tot lasand urme vinete pe corpul meu . Dupa vreo jumatate de ora eu simteam cum viata se scurge din mine dar ca prin minune se oprește . Speram sa fi terminat dar ma inselam . Lasa biciul si ia cutitul mic . Se apropie de mine si incepeam sa tremur de durere si de frica . Lui nu ii pasa . Incepe sa imi faca crestaturi pe spate nu foarte adanci dar dureroase .
Dupa o ora de chin el pleaca si ma lasa atarnata . Putea sa ma dejlege dar nu a facuta . Asteptam de ore bune sa vina sa ma dezlege dar nu venea .
De 8 ore stau atarnata si el nici macar nu a venit sa vada daca sunt vie saun nu . Dupa inca o ora isi face aparitia . Cu mandrie pentru ce a facut se apropie de mine si ma dezleaga . Ma prabusesc la pamant fara vlagă . El a plecat . Eu zaceam in balta mea de sange asteptandu-mi sfarsitul dar......

Suspans. Sper sa va placa si daca pana la 14 sau chiar mai devreme voi mai posta 1 capitol

Sclava lui //în curs de editare//Kde žijí příběhy. Začni objevovat