Capitolul 6

5.5K 151 6
                                    

A doua zi cand m.am dus la baie si mi.am facut rutina. Cand m.am intors in camera am gasit pe pat un trening mai mulat de la adidas o sapca tot de la adidas si o pereche de conversi negri .
Dupa ce m.am inbracat pe usa vine Zayn.
-Mergem ?
-Da
Am iesit afara din camera . Nu puteam vedea pana acum cat de mare era castelul . Holurile erau impanzite de milioane de picturi si portrete cu diferiti oameni .
Am ajuns la iesire si in fata era parcata un lamborghini(nush daca am scris bine ) rosu . Ne.am urcat in el si am pornit la mall.
Ajuns acolo mi.a dat un card de credit cu 1 mld de dolari si a zis sa nu incerc sa fug pentru ca ma va gasi .
M.am invartit prin tot mall.ul si aveam cel putin 60 de sacose pline cu haine , bijuteri etc. Am intrat si la Istyle si mi.am cumparat un MacBook
nou , un Iphone X si 2 huse. Zayn a zis ca pot sa imi iau telefon atata timp cat nu vreau sa fug .
Cand am terminat cumparaturile m.am intalnit cu Zayn in zona cu mancare . Ne.am dus la Mesopotamia si am luat un Piato Kebab iar el s.a dus la magazinul Punga de sange si a luat 3 pungi de sange pentrru ca e riscant sa fi in loc public si sa iti fie foame cand esti vampir.
Dupa ce am mancat am mers acasa . Daca va intrebati cum am carat toate pungile si cum le.am dus acasa . Ei bine in mall am avut un fel de valet care avea un cartut iar pungile vor veni cu un camion . Am luat doar 4 pungi cu haine si punga de la Istyle
Ajunsi acasa era destul de tarziu . M.am dus la mine in camera si m.am spalat m.am schimbat intr.o pijama intreaga de unicorn si am luat telefonul si m.am uitat pe el si intr.un final am adormit.



Heeeeiii . Am revenit cu un capitol si azi cred ca am sa mai postez daca am timp .
Pwp

Sclava lui //în curs de editare//Where stories live. Discover now