TANITIM

455 33 66
                                    

                                                                            UÇURUM

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                                            UÇURUM

       Babası Franco Martinez'in onaylamadığı bir aşkın girdabına kapılan Fiore, sevdiğinin hayatını tehlikeye atmamak için ondan uzak durmaya çalışsa da, tutkuyla peşinden gelen Doğan'ın aşkına daha fazla karşı duramaz ve birlikte tüm zorluklara rağmen alınlarına yazılan kaderlerini yaşamaya karar verirler.

      Ta ki babasının onlar için oluşturduğu tuzaklarından, tehditlerinden kaçamayıncaya kadar.

      "Korkuyorum Doğan! Seni kaybetmekten korkuyorum. Benim yüzümden her an başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Yapamam! Seni kaybetmeyi göze alamam! Seni sevmekten asla vazgeçemem ama senin için senden vazgeçiyorum Doğan senin yaşaman için, beni anla ne olur?"

      "Neden yapıyorsun bunu bana, neden? Sen olmadan yaşamamın ne anlamı var ki, asıl bırakırsan ölürüm ben! Sensiz ben zaten ölürüm Fiore... Sen de beni anla! "

       Farklı kültürlerin, farklı dünyaların insanı olan bu iki aşık bir olup bütün güçlükleri birlikte aşabilecekler miydi, yoksa baskılara boyun eğip birbirlerinden vaz mı geçeceklerdi?

       Doğan ve Fiore'nin bastırmaya çalıştıkları bu duygular, onları daha da alevlendirerek karşı konulmaz tutkulara mahkum bırakırken, kızının kendisine karşı gelmesini sindiremeyen Franco Martinez'in gazabını göz ardı eden iki aşık için, belki de hayatlarının en büyük hatası olacaktı bu...

        Okuyacağınız bu hikaye tutkulu bir aşkın olduğu kadar, birbirleri için ölümü bile göze alacakları gözü kara dostluğun, kardeşliğin de hikayesidir.

UÇURUMWhere stories live. Discover now