O Gece - 2. Bölüm

195 28 84
                                    

İşte yeni hikayemiz başlıyor arkadaşlar, bakalım Doğan ve Fiore'nin hüzün kokan kaçak aşklarını beğenecek misiniz? 

Yine Yeni Zelanda'nın eşsiz doğasından bahsedemeden yapamadım, hayal ürünü hikayemde  bu güzellikleri sizlerle kesinlikle paylaşacağım. 

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarken sizleri bu bölümle başbaşa bırakıyorum.

           Genç adam kollarındaki genç kızı bırakmadan, kalabalık düğün salonundan çıkarmıştı

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

           Genç adam kollarındaki genç kızı bırakmadan, kalabalık düğün salonundan çıkarmıştı. Açık havanın da etkisiyle her ne kadar karşılarındaki karanlığa gizlenmiş ve şimdiye kadar bir çok aşıklara sığınak olmuş limana bakıyor olsalar da, aslında birbirlerinin yüreğine bakıyor gibiydiler.

       İkisinin de kalbi aynı heyecanla atıyor, ikisi de aynı duyguları paylaşıyordu. Genç adam nihayet aradığı aşkını, genç kız ise her zaman eksikliğini hissettiği gerçek sığınağını bulmuş gibiydi. Birbirlerine iyice sokularak bulundukları yükseklikten limanın ve karşısındaki kıyıda ışıkların denizle oynaşmasını izlediler bir süre.

       Kıyıya bağlı bulunan sandal ve kayıklar denizin doğal salıncağında beşik gibi ağır ağır sallanırken, yük gemileri de biraz daha açıkta denizin karanlığına sığınmışlardı.

        Düğün salonundan yükselen Sezen Aksu'nun "Belalım" şarkısı geceye ağırlığını vurmuş, nağmeleri onlara kadar ulaşmıştı. Fiore şarkının sözlerini anlamıyordu fakat müziğini adeta ruhunda hissediyordu. Sanki kendisini ve hissettiklerini çağrıştıran tanıdık bir şeyler vardı bu şarkıda. Belki de Leandros'la kendisinin hikayesiydi bu şarkı, iç güdüleri ona böyle söylüyordu. Daha bu gece tanıdığı fakat ilk bakışta aşık olduğu adamın kollarına sığınırken ondan hiç ayrılmamayı diledi içinden. 

 

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


         İçeride kendisine ayrılan masada karakterine uymayacak şekilde sessizce oturan ve biricik kızına düşkünlüğü nedeniyle aşırı korumacılığından sakınamadığı babasını ise çoktan unutmuştu. Hem babasını, hem yirmi beş yıllık geçmişini bu gece hatırlamayı hiç istemiyordu. Sadece bu anı yaşamak istiyordu Fiore. Genç adamın durumlarına uyan Leandros lakabını hemen benimsemişti, çünkü Fiore babasının yasaklarından nasibini alan kuledeki Hero'nun ta kendisiydi ve Hero'nun Leandros'u da onu burada bu ülkede bulmuştu. 

UÇURUMWo Geschichten leben. Entdecke jetzt