De bitch

810 21 0
                                    

We lopen richting Kane die met de cheerleaders aan het praten is. 'Mandy ik wil je graag voorstellen aan Eva ze is nieuw hier op school' zegt Guido en duwt mij richting Mandy. Kane blijft naar Mandy kijken en ik heb het idee dat hij mij aan het negeren is.

'Hallo Eva. Wat wil je precies hiermee bereiken G?' Vraagt ze en kijkt naar Guido. 'Ik dacht dat ze misschien wel een mooie aanwinst zou zijn voor het cheerleader team. Ze heeft de perfecte uitstraling en alle jongens zullen op haar gaan geilen tijdens de wedstrijd dat is toch wat jullie zoeken?'

Ik kijk waarschuwend naar Guido ik wilde dit helemaal niet. 'Hmm' zegt Mandy en bekijkt me schaamteloos van top tot teen. 'Volgende maand Woensdag  zijn er audities in de gymzaal om 4 uur kom maar langs om te laten zien wat je kan als je durft' zegt ze en knikt naar het blonde meisje. 'We moeten gaan. Dag Kane' zegt ze en drukt een kus op zijn wang.

Ik kijk automatisch weg en Guido die ziet het en grijnst.

Kane en ik lopen met zijn tweeën naar het scooter hok en het is ongemakkelijk stil. Ik stop met lopen 'Ben je boos op mij?' Vraag ik hij kijkt op. 'Nee waarom zou ik boos op jou moeten zijn?' Zegt hij en loopt door. 'Omdat je net met Guido opeens zo afstandelijk tegen mij deed' zeg ik met mijn hoofd omlaag. 'Wat wilde je dan wat ik deed? Een arm om je heen slaan? We hebben toch geen relatie of weet ik er niks vanaf?'

Ik voel een steek in mijn hart. Au dat deed pijn. 'Nee maar alsnog' zeg ik en loop achter hem aan. 'Ga je die auditie doen?' vraagt hij om het onderwerp te veranderen. Ik hou mijn schouders op 'ik weet het niet het lijkt me wel leuk maar ik zie mezelf niet tussen hen staan'.

Ik stap op mijn scooter en hij op zijn motor. Samen rijden we richting huis. Beide parkeren we op onze voertuigen op het erf. Ik wil naar binnen lopen maar Kane roep me. 'Eva kom nog even wat bij mij drinken dat kunnen we praten' zegt hij en wenkt naar de voordeur.

Ik twijfel even maar ik neem toch een risico en ik loop met hem maar binnen. Ik ben al een paar keer eerder bij hem binnen geweest en zijn ouders ken ik ook al.

Hij pakt twee bier flesjes en we lopen naar boven naar zijn kamer. Ik ga op zijn bed zitten en kijk naar hem terwijl hij het raam open zet. 'Wat ik net zei..' begint hij en gaat naast mij zitten. 'Ik bedoelde het niet zo bot' vervolgt hij en schuift dichter naar mij toe.

'Ik wil gewoon weten waar we staan snap je? We hebben deze vakantie wel een paar keer in de week samen gechillt enzo en ik vraag me af waar ik nu sta bij je' hij kijkt mij vragend aan. 'Waar sta ik?' Vraag ik eerst. Ik wil geen blauwtje lopen.

Hij begint te lachen. 'Ik dacht dat ik je wel een paar keer een duidelijk signaal heb gegeven dat ik je wel zie zitten toch?' Ja dat heeft hij wel maar ik wist niet of ik het goed zag.

Ik knik 'nou dan? Ik zie wel hoe je steeds stiekem naar mij zit te gluren' hij grijnst ik voel mijn wangen langzaam rood worden. 'Ja ik zie je wel zitten' zeg ik met mijn gezicht naar de grond.

Mijn kin word omhoog getild door Kane zijn vingers. Zijn ogen ontmoeten de mijne en voor ik het weet voel ik zijn lippen op de mijne.

Zijn lippen zijn warm, zacht & teder. Ik open langzaam mijn mond en onze tongen draaien synchroon rondjes. Ik haak  mijn arm om zijn nek en hij plaatst  twee handen om mijn middel.

Onze zoen lijkt wel eeuwen te duren tot Kane zich langzaam terug trekt. 'Wauw' zegt hij met grote ogen en legt zijn hand op mijn wang. Ik glimlach ongemakkelijk en kijk weg.

'Onze eerste zoen' fluistert hij 'jup'.
'Je bent schattig wist je dat' zegt hij en trekt mij op schoot. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en zucht. 'Wat is er?' Vraagt hij en vouwt zijn armen om mij heen. 'Ben ik nu een slet? Ik ken je nog geen eens zolang en ik heb alweer met je getongd' ik schaam me voor mijzelf.

'Wtf nee waarom? We zoende toch niet vanuit het niets? We draaien al weken om elkaar heen geef toe' ik knik. 'Dusss zijn we nu een stelletje?' Vraagt Kane. 'Ik denk het' ik kan mijn glimlach niet onderdrukken.

'Mag ik je dan vanaf nu babe noemen?' Zegt hij. Ik begin te lachen 'Ehh Oke?' 'Nou babe zullen we morgen samen in mijn auto naar school toe gaan?'

Bad influence (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu