Epioloog 2

509 9 3
                                    

Afwachtend kijk ik naar Eva maar ze blijft stil wachtend tot ik mijn verhaal hervat.

'Mandy die is een soort van mijn linker hand. Al sinds het begin van dit alles. Ik wilde het je nooit vertellen omdat ze een van je beste vriendinnen is- was' verbeter ik mijzelf. Ze slaat haar ogen neer.

'Toen in de tijd voor jou dat Mandy en ik uit elkaar zijn gegaan. We werkte natuurlijk nog steeds samen alleen mochten mensen op school dat niet merken dus we moesten afstandelijker doen terwijl we eigenlijk elke dag samen waren. Maar toch weer niet echt samen samen waren. Toen in Italië gebeurde al snel na een paar dagen een aantal dingen. Ik merkte dat Mandy mij aan het verleiden was en op de een of andere manier beviel het mij wel. Toch probeerde ik afstand te houden want ik had jou en ik wilde niks anders' ik kan mij nu wel voor mijn kop slaan. Eva kijkt mij met grote ogen aan. 'Wil, ik wil niks anders' verbeter ik snel mezelf en vervolg mijn verhaal. Het ergste moet nog komen..

'Toen we ongeveer een week in Italië waren gingen we samen uit. We hadden die dag een goede deal gesloten en wilde dat graag vieren. In de club werd het gezellig, eigenlijk iets te gezellig. Ik had veel op en ik kon niet meer helder na denken. Voor ik het wist had ik mij lippen op die van Mandy gedrukt en lagen we bij elkaar in bed.' Ik stop mijn verhaal even om op adem te komen.

De tranen lopen nog steeds over Eva haar wangen. Al die tijd heeft ze nog niks gezegd dat kan niet veel goeds betekenen.

'Ik was in Italië en jij aan de andere kant van de wereld. Ik had iemand nodig en op dat moment was zij de gene die mij dat kon geven. Ik kon toch geen genoeg van haar krijgen en we hebben elke dag seks gehad. Ik dacht dat er geen gevoelens bij kijken kwamen maar ik was verkeerd. Ik begon weer wat te voelen voor haar en zij voor mij. Toen in die tijd dat ik die brief naar je had gestuurd hebben we iets ontdekt. Mandy was zwanger. Zwanger............. van mijjj'

Eva kan zich niet meer inhouden en begint keihard te huilen. Ik wil op haar aflopen en een arm om haar heen slaan maar ik weet dat ze dat niet toe gaat laten.

Ik zie aan haar gezicht dat ze aan het rekenen is. Ze heeft net Mandy gezien zonder een buik ik snap haar frustratie. Ik moet eerlijk zijn verdomme.

'Je het klopt niet, dat is wat je niet denkt he. Ik...... verdomme! Ik ben al eerder vreemd gegaan met haar toen we vier maanden wat hadden. Er was een feestje en ik was dronken. Toen betekende het niets voor mij ik voelde toen nog niks voor haar.' Mijn stem klinkt wanhopig.

'Dus j-.... je..... je hebt een kind?' Vraagt ze ongelovig. Ik wil liegen maar ik kan haar niet nog meer pijn meer doen dus ik knik mijn hoofd.

'Ze heet Marly en is nu een maand oud' waarom ik dit nou aan haar verteld heb... wat zal het haar boeien. 'Sorry ik had dat niet moeten vertellen' vervolg ik en ga voorlichting naast haar zitten.

Ze heeft haar handen voor haar ogen met haar voorhoofd op haar knieën. Het enige wat ik hoor is gesnik.

'Hoe heb je zo tegen mij kunnen liegen Kane. Hoe dan? We waren bijna elke dag samen en al die tijd heb je tegen mij gelogen. Ik- ik kan het gewoon niet geloven' ik wil tegen haar ingaan maar ze onderbreekt mij.

'En nu? Wat denk je nu? Ohhh Eva vergeet mij wel weer zoals ze altijd doet. Nou dan heb je het mis Kane. Ik kan je niet meer uitstaan na dit verhaal. Je bent echt een verschrikkelijk persoon. Je hebt alle regels die een relatie bevat overtreden je hebt gewoon schijt gehad aan mij. Je hebt een fucking kind met haar. Een kind die je moet opvoeden en waar je heel je leven aan vast zit. Verdwijn alsjeblieft en praat nooit meer tegen mij. Ik hoef je niet meer te zien ik kan je niet meer uitstaan!' Mijn oren suizen na van het geschreeuw van net.

Ik wist dat Eva zo zou reageren wat moest ze anders?

'Eef weet alsjeblieft dit' begin ik en zoek oog contact met haar. Haar ogen zijn doorweekt.

'Ik heb altijd van je gehouden met heel mijn hart. Ik hou nog steeds van je zielsveel alleen is mijn liefde op dit moment voor Mandy sterker. Je hebt niks fout gedaan het ligt aan mij. Vergeet gewoon niet dat ik voor altijd van je blijf houden' zeg ik zuchtend.

'Je bluft klootzak!' Schreeuwt ze recht in mijn gezicht gevolgd door een harde klap. Ze stormt de gymzaal uit en mijn hand glijd af naar mijn wang. Ze heeft mij zojuist geslagen.

Dit was het dan het einde van ons.

Bad influence (voltooid)Where stories live. Discover now