Aanvragen (Dutch form)

315 9 48
                                    

- Als je het boek online zet (met mijn cover) moet je mij in de beschrijving credits geven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Als je het boek online zet (met mijn cover) moet je mij in de beschrijving credits geven. Dat omdat ik mijn naam (sinds een tijdje niet meer) op de cover zet.

- Ik het graag weten als je mijn cover toch niet gaat gebruiken, dat is wel zo netjes.

-In principe sta je niet ingeschreven bij andere covershops. Als dit wel zo is, moet je eerst zeker weten bij wie je een cover wilt. Verwijder dan je aanvraag. Dit is denk ik ook de basisregel van al mijn mede-covermakers. Doe dit gewoon niet, zonde van al die tijd die in een cover wordt gestoken.

-Als ik een cover voor jou maak zonder dat jij daarom gevraagd hebt gelden de twee punten hierboven uiteraard niet. Wel wil ik als je hem dan toch gaat gebruiken credits in de beschrijving, zoals aangegeven in punt 1.

-Het wachtwoord is: graphics

- Mijn covers zijn niet zomaar geschikt voor de uitgave, ik garandeer niet dat alle plaatjes copirightfree zijn. Meestal wel, maar je weet maar nooit. Als je dat wel wil moet je dat even zeggen; dan zoek ik extra voorzichtig rechtenvrije plaatjes uit voor jouw cover. (Hier staat wel een betaling tegenover) Stuur me hiervoor een privé-bericht.

-Je kan me vragen om een nieuwe cover als je niet (meer) tevreden bent. Ook kan ik ten allen tijden tekst aanpassen. Soms ook de edit zelf, maar dit garandeer ik niet.

Oke, nu zijn we aangekomen bij het gedeelte om je cover aan te vragen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oke, nu zijn we aangekomen bij het gedeelte om je cover aan te vragen

Wat moet je doen?

Je moet me een privé bericht sturen of een reactie achterlaten onder dit hoofdstuk met de volgende informatie:

* = verplicht

1. Jouw (schuil)naam die op de cover moet komen*
2. Titel van het boek*
3. Genre*
4. Ondertitel
5. Emotie(s)/sfeer van het boek (Dus blij, verdrietig, etc.)*
6. Een (hele) korte samenvatting*
7. Type cover (zie vorige hoofdstuk)
8. Ideeën voor op de cover, in hele korte zinnen/steekwoorden. (Dit kunnen ook kleuren of plaatjes zijn. Of bepaalde dingen/voorbeelden die je ergens hebt gezien en ook graag wilt dat ik gebruik van maak.)
9. Wanneer komt je boek online/staat deze al online?*
10. Wachtwoord* (bewijs dat je alle voorwaarden hebt gelezen)

_____
Voor andere graphics (banners, profielfoto's, stickers) moet je me maar even een berichtje sturen. Dan gaan we er samen lekker over babbelen en stel ik de vragen die ik nodig heb om de graphic te maken.
_____

Hopelijk tot ziens, ergens verderop in dit boek ;)

-Liza

Liza's Covers(shop) | OPEN (Eng&Dutch)Where stories live. Discover now