Kızım

927 111 37
                                    


Multi ;Hira😍😘😍😘

Bugun erken kalkmıştı Hira. yanağıma küçük bir öpücük attı, gözlerimi açtım. Bir kez daha şükrettim Allah'a, dünyalar tatlısı kızımı görebiliyordum, ne kadar şükretsem azdı.

Bende yanağına bir öpücük kondurarak yataktan kalktım. Banyoya gittim elimi yüzümü yıkarken Hira'nın yanımda olduğunu farkettim. Taburenin üzerine çıktı ve elini musluğa uzattı, açtı. O da elini yüzünü yıkadı. Elime bir miktar su alıp Hira'nın yüzüne fırlattım biraz irkildi ardından o da bana fırlattı çok eğleniyordu.

Eğlencenin bitmesini istemiyordum ama camiye gitmemiz gerekiyordu ve biz daha kahvaltı  yapmamıştık, hazırlanmamıştık. Hira' yı taburenin üzerinden indirdim mutfağa gittik. Buzdolabından kahvaltılıkları çıkarıp masanın üzerine koydum. O anda Hira'nın buzdolabından yumurta almaya çalıştığını gördüm ve aldıda tam bana dönücekti ki elinden düşürdü küçük bir çığlık attı.
Önceden hissetmiştim düşüreceğini, bana döneceği zaman elimi uzatmıştım, yere düşüreceği zaman da tutmuştum. tabi bunu Hira fark etmedi ki çığlık attı. Fark edince
" Anneee canım yumurta çekti, sana vericektim ama birden elimden düştü" içinde hafif bir korku vardı konuşunca sesi titriyordu ona kızacagımı düşünüyordu hiç ona kızabilir miydim? O benim canım onun canı yanınca benim canım yanıyor. Yanağını hafif sıkarak
" Bitanem bana deseydin ben alırdım zaten Neyse hadi gel sen yumurtayı kır bende pişirim"
Suratındaki asıklık gülümsemeye dönüştü. Hira'nın hep mutlu olması için hep dua ediyorum. Sandalyeyi tezgahın yanına koydum. Hirayi üzerine çıkarttım elinde yumurta ile bekliyordu 😀

Kaseyi önüne koydum minicik ellerinin arasındaki yumurtayı kasenin kenarına vurdu. İlkinde kıramamıştı. İkinci vuruşunda yumurtayı kırdı. Kasenin içine biraz tuz ekleyip karıştırdım. Ve tavaya döktüm.Piştikten sonra tabağa yerleştirip masanın üzerine koydum. Hira eline 2 tane zeytin alıp yumurtanın üzerine koydu. Bende küçük bir dilim domates koydum. Yumurtanın zeytinler gözleri, domates de ağzıydı😄. Hira'nın iştahı açılmıştı anlaşılan hemen yumurtayı bitirdi. Saate baktığımda 25 dakikamiz vardı daha hazırlanmamıştık. Hızlı bir şekilde kahvaltılıkları buzdolabına yerleştirip bulaşıkları yıkadım.

Hira'yı hazırlamak için odaya götürdüm. Gardolabından Hira'nın çok sevdiği doğum gününde aldığım pembe elbisesini giydirdim. Başına krem rengindeki şalı taktım. Allah'ım çokkk tatlı olmuştu. Dayanamadım o tombul koluna saat yaptım. Rabbim sen Hira'yı nazarlardan koru.
Hira hazırdı bende hemen hazırlandım ve çıktık.

                   ~ ESRA'DAN ~

Aklım Zeynep'te kalmıştı. Dün çok üzgün görünüyordu. Nesi vardı ilk kez Zeynep'i bu kadar üzgün görmüştüm. Bugün Zeynep'e nedenini soracağım, eğer yardım edebileceğim birşey varsa yardım edeceğim . Zeynep saf çok temiz kalpli biri, edebiyle, duruşuyla, konuşmasıyla nasıl temiz kalpli biri olduğunu gösteriyordu. Çok merak ediyorum. annesini, babasını, en önemlisi eşini çok merak ediyorum. Kendinden tam olarak hiç bahsetmemisti. Bugün belki hakkında herşeyi öğrenebilirim.
"Esraaa"
kapıda bekleyen abim bana seslenmişti. Yaklaşık 5 dakikadır çantamı arıyordum. Neyseki buldum
" Geliyorum abi" diyerek kapıya yaklaştı ardından camiye gittik....


💞Biliyorum bu bölüm kısa oldu kusura bakmayın bi dahaki bölüm biraz daha uzun olacak Allah'a emanet olun 😊😊😊😊😍😘😘😘

SEVDAMA ŞAHİTSİN... Texting ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin