Chapter 37

4.3K 212 40
                                    

Ik word wakker door de wekker. Ik zie Nourdinne nog lekker slapen. Ik sta op en neem meteen een douche. Ik doe geen make up op alleen nivea. Ik kleed me om in een simpele outfit.

Ik pak mijn tas in. Ik maak een flesje voor Nasserdinne en ontbijt voor ons allemaal.

Ik loop naar boven en ik zie Nasserdinne met Nourdinne spelen. Omg! Dit ziet er zo mooi uit. Ik ga janken.

Hij glimlacht breed naar me. "Kan je hem zijn flesje geven?" "Tuurlijk" ik glimlach. Ik smelt van het beeld dat Nourdinne ons zoontje drinken geeft.

"Naar waar ga je?" "Naar Lamyae" "Waarom zo vroeg, kom gewoon met mij straks gaan" "nee nee, ik moet haar helpen en me make up enzo word daar gedaan" hij knikt.

"Pak is me portomonee uit mijn broek daar" zegt hij. Ik doe wat hij zegt. "Pak geld" ik schud mijn hoofd. En leg het neer op het bed. "Amirah" zegt hij een tikkeltje boos. "Pak geld" "Het hoeft niet Nourdinne" hij legt Nasserdinne neer op het bed. En pakt zijn portemonee. Hij pakt twee briefjes van 50 en drukt het in mijn hand. "Betaal maar die make up enzo met dit" ik schud mijn hoofd. "Ik heb me eigen geld" "Amirah ik zweer het je als je het niet aan neemt wollah ik word echt boos" "Waarom moet je zweren?" Zeg ik zuchtend en pak het aan. "Goedzo prinsesje" zegt hij al lachend en trekt me in een knuffel.

"Ik wil gewoon niet dat jeje laatste centjes aan dat besteed, je krijgt al het geld terug en dan kan je alles kopen en doen wat je wil" zegt hij en geeft me een kus in me nek. "Ik heb je gemist" zeg ik zacht. "Ik jou meer" zegt hij en zoent me. Ik kijk achter hem en zie Nasserdinne in stilte met zijn fel blauwe ogen ons aankijken. Ik lach. Hij draait zich om en schiet ook in de lach.

Hij pakt hem op en knuffelt me met Nasserdinne. Ik geef ze allebei een kus.

"Breng jij hem naar Wissal?" Zeg ik. Hij knikt. Ik wou eerst Nasserdinne mee nemen naar de bruiloft wat geen goed idee is. Maar Wissal wou heel graag op hem passen. We krijgen natuurlijk een discussie. En uiteindelijk won zij. Ze vond het geen enkel probleem. Ik wou der niet lastig vallen want ze is net zwanger en ze heeft een man. Maar ze vind het niet erg. Gelukkig maar. Zonder haar was ik niet zo ver gekomen. Me ouders steunen me niet..

"Ik zie je op het feest" zeg ik en geef hem een kus. Ik loop naar beneden. En ik pak de auto van Marouane. Dat ik van hem mocht, want hij heeft samen met Nourdinne een auto gehuurd voor de stoet. En ik ga lekker mee ;)

-

"Lamyae! Je ziet er prachtig uit!" Zeg ik blij. En ik meen het. Ze knuffelt me. Ze is nog niet helemaal klaar maar ze ziet er nu al goed uit. Ze heeft een liefe ziana en ze heeft der stagiare mee genomen die mijn haar en make up doet. En ze doet het goed!

Mijn haar is half opgestoken met een mooie scheiding. Mijn overgebleven lange haren zie je achter los hangen. Gestijld en van onder mooi gekrult. Mijn haar is opgestoken met mooie pareltjes en bloemetjes. Prachtig!

Mijn make up past bij mijn zalmroze jurk. Ze heeft mijn ogen en wenkbrauwen af. Mijn oogmake-up is werkelijk prachtig! Zalmroze met heel klein beetje wit en mooie glitter maar niet al te veel. Ze smeert de foundation over mijn gezicht. Verder doet ze nog bronzer, blush, highlighter, mascara en mijn lippen. En ik ga niet voor jullie liegen, het is prachtig en ik zie der echt goed uit! Alleen straks mijn jurk aan. En dan ben ik compleet. Zie omslag voor de jurk.

We zitten nu trouwens in de slaapkamer van Lamyae. We zijn in het huis van hun ouders. Straks komt de bruidegom met de stoet haar ophalen. Dan zie ik Nourdinne en Marouane weer en dan ga ik met hun in hun gehuurde Bentley. Prachtig!

Ik stuur de foto van mijn haar en make up naar Wissal. Ik klets nog wat met de ziana's en Lamyae.

Lamyae is klaar. De moeder van Lamyae komt binnen. Dus mijn schoonmoeder. Ze kijkt naar haar dochter. En de tranen komen in haar ogen. "Benti, je ziet er prachtig uit!" Zegt ze. "Mama niet huilen" "ik ben blij benti, ik ga je missen" zegt ze. "Saffi mama ik jou ook laten we genieten" ze knuffelen elkaar. Wat prachtig om te zien. Had ik ook maar zo een lieve moeder. (Jullie komen er later achter wat die zogenaamde ouders allemaal hebben gedaan)

Ze kijkt naar me. Ze knuffelt me. "Je ziet er ook prachtig uit benti" "shokran maar niet zo als Lamyae zij is pas een echte prinses" lamyae kijkt me lief aan. De ziana's zijn ff naar beneden om alles te checken.

"Oh ja Amirah heb je het goed gemaakt met Nourdinne?" Zegt Lamyae. Ik knik. Mijn schoonmoeder begint te joelen en dansen.

✔️

Strijden voor Liefde (VOLTOOID)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن