Part 13

1.1K 37 19
                                    

Midem bulanıyordu koşarak lavaboya gittim kusmuştum. Neden olduğunu anlamamıştım tekrar tekrar devam edince Kainin kaldığı odaya zorda olsa tıklattım.
- Kai benim CL nolur aç kendimi iyi hissetmiyorum.
Baya tıklattım ama uyanmadılar merdivenden inip mutfağa gidecektim ilaç içmek için ama merdivende başım döndü gözlerim kararmaya başladı merdivenden yuvarlandığımı sonrasında da kafamı sertçe yere vurduğumu hatırlıyordum gerisi yok.

Suganın ağzından

Merdivenden gelen sesle uyanmıştım koşarak odadan çıktım merdivenlere koştum sonrasında benim miniğimin ,  meleğimin kanlı yerde yatan cansız soluk bedenini gördüm. Bağırdım herkes olduğum yere koştu.

Joyun ağzından
Oraya koştuğumda arkadaşımın cansız kanlı bedenini gördüm yanağım ıslanmıştı hüngür hüngür ağlıyordum.

Kainin ağzından
Sevgilimin cansız kanlı bedeniyle karşılaştığımda  yüreğime bir acı saplandı sonrasında hemen ambulansı aradım.

Gerçekler

CLyi ambulansa bindirmişlerdi. CLnin durumu pek iyi değildi. Kusarken kan kusmuş olmalı ki çok fazla kan kaybetmiş olmalı. Ameliyattan çıktığında kana ihtiyacı vardı kanıyla tek uyuşan kişimiz Sugaydı kanı 0 rh + di kanı verdi. 8 saatlik ameliyatın sonunda zehirlenme çıkmıştı. Onu kim zehirlemiştiki? Kim o masum kişiye kıymıştı?

Suganun ağzından
Sevdiğime sevgilim olarak seslenemeden ölmesini istemiyordum. Hala hayati tehlikesi vardı. Ona bir şey olursa kim zehirlediyse ne olursa olsun onu yaşatmazdım.

Hyorinin ağzından

Artık dayanamadım ve herşeyi itiraf ettim. Suga bunun sonucunda beni hastaneden kovmuştu gruptanda ama ondan önce bana,  bir kıza vurmuştu...
Yanağım mosmor,  dudağım ise kan olmuştu.

CL'NİN AĞZINDAN

Uyandığımda  hastanedeydim. Başımda Suga vardı.

Suga: Hyorinden ayrıldım. Lütfen beni affet... Sen merdivende cansız , kanlı bedeninle yatarken nasıl içim acıdı biliyormusun? Beni affet. Benimle çıkarmısın?

- Suga sana güvenmek istemiyorum ama kalbim senin için atıyor. Seni seviyorum bu teklifini kabul ediyorum. Ama beni hiç bırakma olur mu?

Suga: Bırakmayacağım merak etme. Ben az önce hayattaki en kötü anım olan sensizliği tattım...

Herkese durumu açıkladık Kaiden de özür diledim. Suga ile ölene kadar birlikte olduk ben artık sevdiğim ile birlikteydim...







Evet artık final bölümünün zamanı gelmişti. Yeni parçamda kimin olmasını istersiniz yoruma belirtin. ( oylamayı unutmayın)




Sonra biri girer hayatına
Kokusuyla uyuyup
Sesiyle uyanmak için
Her şeyini verirsin  

                               -Lâ Edri

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 11, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Min Yoongi ile hayal etWhere stories live. Discover now