7. Dej mi už konečně pokoj !

8.1K 291 10
                                    

,,Potřebovala jsem tě ! A tys nikde nebyl !"
,,Daniell,omlouvám se . Prosím promiň mi to.Nevěděl jsem to! Kdybych jenom něco tušil, tak-" ,,Tak co ?! Byla jsem ti úplně ukradená ! Šikanovali mě ! Každý den kopali a ponižovali ! Ty nevíš jaké to je,když nemůžeš za nikým přijít a říct mu, jak ti je,protože to nikoho nezajímá. Tobě jsem ukradená. Kamarády jsem neměla a nikdo mě neobejmul a neřekl mi,že to bude dobré ! Nikdo mi nepomohl,když mě zbili,tak,že jsem měla zlomených pět žeber a otřes mozku ! Byla jsem ráda, že jsem se vůbec dostala domů ! Každý den mě bolelo břicho od kopanců.A o tom kolikrát mě chtěli znásilnit ani nemluvím ! Víš vůbec,jak mi je !?A do toho ještě máma ! Neměli jsme peníze...na nic ! Zajímá tě kde jsem si vydělávala ?! Hmm...!? Teď už je pozdě na nějakou lítost ! Je pozdě na nějaké tvoje pitomé promiň ! Mě už to nezajímá ! Nenávidím tě ! Nenávidím tě za to,co jsem kvůli tobě musela dělat !!! Ty nemáš tušení,co jsem dělala,aby máma mohla v té podělané nemocnici vůbec zůstat ! Dej mi už konečně pokoj a nehraj si na něco,co nejsi ! Ty už nejsi ten bratr, kterého jsem milovala. Ty jsi jen namachrovaná hvězdička, které jsou všichni ostatní ukradení ! Běž si zase šukat děvky do baru a mě nech už jednou provždy na pokoji !!!" Shrnula jsem si tričko zpátky dolů a vyběhla z pokoje dolů. Celkem se divím,že se držel a jednu mi nevlepil. Popadla jsem svojí koženou bundu a černé conversky a vyběhla ven. Na jeho místě bych si asi jednu výchovnou dala,ale to,co jsem řekla byla z části pravda. Nezajímám ho. Mluvila jsem o něm dost hnusně,dokonce jsem zašla až k tomu,abych mu řekla, že šuká děvky. Bylo mi nepříjemné,že u toho museli být i kluci. Co si teď o mě budou myslet ?  Ještě, že jsem mu v tom návalu vzteku neřekla,co jsem teda dělala. Nejspíš bych se hanbou propadla do země. Z očí se mi začaly valit vodopády slz. Nelituju toho co jsem řekla,protože on sám si musí sáhnout do svědomí. Možná proto mi tu facku nedal. Když jsem odběhla zůstal tam sedět jako opatřený a ostatní s ním. Rozhodla jsem se vypadnout někam do klubu a opít se,abych na to zapomněla.Na všechno...máminu smrt,Louise,kluky...všechno.Vešla jsem do toho prvního,co jsem viděla.

Vešla jsem dovnitř a do nosu mě praštil smrad alkoholu a cigaret. Na parketu se nechalo pár holek osahávat od nějakých chlapů. Ignorovala jsem to a sedla si na bar. Vím, že je mi šestnáct,ale taky vím, že se stačí hezky usmát a barmanovi bude jedno kolik mi je. Mám jediný cíl. Chci naštvat Louise. Chci, aby měl strach,že se mi něco stane.Chci,aby věděl,jak mi bylo,když jsem byla sama.
Přes ohlušující hudbu mě není skoro slyšet a přesto přede mnou přistál panák vodky. Obrátila jsem ho do sebe a objednala si další. Najednou jsem za zády slyšela hlas. Hlas který jsem znala a nenáviděla. Ten dotyčný volal moje jméno a následně si ke mně přisedl na barovou židli.

Pohled Louise
,,Potřebovala jsem tě a tys nikde nebyl." Každá věta kterou vypustila z úst mi trhala srdce na milion kousků. ,,Šikanovali mě !Každý den kopali a ponižovali ! Ty nevíš jaké to je,když nemůžeš za nikým přijít a říct mu jak ti je,protože to nikoho nezajímá. Tobě jsem ukradená!" Z očí se mi draly slzy jedna za druhou. Ano ! Uznávám že jsem se choval jako hajzl a ona má právo se zlobit. Být na jejím místě,choval bych se ještě hůř. Kdybych jenom tušil kdo jí to udělal,tak ho zabiju a potom si to klidně i odsedím. Nikdy si neodpustím,že jsem tu pro ni nebyl,když mě potřebovala. I přesto jak mě její slova bolely přál jsem si,aby tu se mnou byla. Chtěl bych ji obejmout a už nikdy nepustit,ale ona mě nenávidí. Najednou se prostě zvedla a se slzami v očích odběhla. Zůstal jsem sedět jako opatřený. Myslel jsem si,že se třeba jenom zamkla v pokoji někoho z kluků,ale když jsem slyšel bouchnutí vchodových dveří, věděl jsem,že utekla. Proběhl mi mráz po zádech.Co když se jí něco stane !? Venku je tma a ona to tady ještě nezná. Chtěl jsem vyběhnout za ní,ale zarazili mě kluci. ,,Počkej jdem s tebou.",,Ok jdeme." ,,Počkej ! A jak víš,kde máš jít !? Může být po celém Londýně !" ,,Zayne,uklidni se ! A vím to protože jsem hugvjíbhunechalhjvvbsledovacíhvvbhzařízenígvv ." (Kdo to přeskočil:D) Tu zbylou část věty jsem spíš zamumlal,protože na to nejsem dvakrát hrdý. ,,Co-co že jsi ?" ,,Že jsem jí dal do mobilu sledovací zařízení !" Kluci se na mě překvapeně podívali a pak už nic neříkali. Nasedli jsme do Range roveru a já umístil svůj mobil na palubku. Jakmile se mobil zapnul, objevil se na něm nápis ,,night club   Valentino" ,,No to snad nemyslí vážně !!! Já ji přerazím !" ,,Louisi, uklidni se ona bude v pořádku." S rozklepanýma rukama jsem chytil volant a rozjel se. Ten club bohužel znám a není to zrovna nevinné místo. Jestli se jí něco stane, tak si to už nikdy neodpustím. ,,Můžete jí někdo zkusit zavolat ? Možná to vezme." ,,Jo jenom mi podej mobil." Podal jsem teda Zaynovi můj i-phone a čekal,jesti to Daniell zvedne. ,,Hej,kluci, vzala to !" ,,Tak to dej asi na odposlech,ne ?!!" Už jsem měl nervy úplně v háji.
,,Z-zayne já neu- nemám č-čas. Cou j3ee ??
,,Daniell jsi v pořádku? Kde jsi?!" ,,Nstrarej see !"
,,Ty  jsi opilá !?"
,,N-a coou ? Más snaad o MŇě srtach?"
,,Jo mám.Jsi v pořádku Dan ?"
,,Čccau,Zayyyneee !" A s tímhle to zavěsila. ,,Hmm...tak ta je slušně na šrot." ,,No né,Liame, to bych bez tebe fakt nepoznal." ,,Tu ironii si strč někam,Louisi. Já nejsem ten co jí měl hlídat. A víc by mě zajímalo jak jí mohli někde nalít,když jí je šestnáct." ,,Nebuď naivní,Payno. Dneska ti nalijou všude,když máš prachy." Ozval se Harry ze zadního sedadla. Celý jsem se napnul a málem naboural z toho jak jsem mačkal volant.

Konečně jsme na místě ! Tak jo teď jí ještě najít.

-----------------------------------------------------------
Ahojky lásky 😘😚
TerkaTomlinson91

Chůva za všechny prachy - Z.MWhere stories live. Discover now