23. Ty chodíš s TÍMHLE ???!

6.8K 266 29
                                    

Pohled Daniell
Po škole jsem šla s Lukem před školu ,aby nás Zayn viděl spolu . Ten samozřejmě přijel s desetiminutovým zpožděním. Jak jinak...poslední dobou má dvě tváře. Buď mě ignoruje nebo je naopak dotěrný a snaží se mi omluvit.
Proč tohle vlastně dělám ? Ublížil mi a řekl to co řekl. Proč se ho vlastně snažím sbalit ? Tohle je velmi hluboká myšlenka ,která si žádá názor odborníka. Měli by mě zavřít na psychiatrii ,protože nevím co chci ! Ale víš...Zayna. No výborně ...tys mi tady chybělo. Drž hubu debilní podvědomí. Tak jo tady už je fakt něco špatně...povídám si sama se sebou jako naprostý idiot. Ó počkat já vlastně bydlím s cvoky ! Určitě se to na mě za tu dobu podepsalo...

,,Daniell !" Něčí ruka mnou silně zatřásla . ,,Ehm ...jo !co ?" ,,Je tady Zayn ! Posloucháš mě vůbec ? Mluvím na tebe už pět minut !" ,,Ehm...jo jasně ,že tě poslouchám." Nevinně jsem se zaculila a nahodila usměvavý obličej,ale stejně mu bylo jasné že nevím která bije. ,,Tak jo poslouchej mě ! Stoupni si ke mě a dej mi pusu." Řekl to jako naprosto běžnou věc ,ale pro mě je to atomová fyzika. Nemůžu se líbat s klukem !
Trochu nemotorně jsem si ho přitáhla k sobě a políbila ho na tvář. Potom se odtáhl a sklonil se mi k uchu. ,,To nebylo špatný, zlato"  V hlavě jsem skákala salta. Při pohledu na Zaynův nasraný výraz mě napadlo jenom pár věcí ,které by to mohly zapříčinit. Buď má zase krámy ,někdo mu schoval lak na vlasy nebo mu vadí Luke. Aaaaaa takže on mě má rád ? Možná jo ...vadí mu jak se mě dotýká a sklání se ke mě. No jedno vím ,ale naprosto jistě... tenhle pohled rozhodně neříká ,,Jsem v pohodě , nevadí mi to."

Takhle jsem ho viděla se tvářit jenom jednou v životě , a to když si vyčistil zuby tím kartáčkem s čili omáčkou a nebo můj malý vtípek s budíky

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Takhle jsem ho viděla se tvářit jenom jednou v životě , a to když si vyčistil zuby tím kartáčkem s čili omáčkou a nebo můj malý vtípek s budíky. Tenhle člověk má totiž vstávání rád asi jako já nebo rozzuřený tygr.
Už přes tmavá skla auta bylo vidět,že se tváří jako vrah a představuje si vraždu Luka nejméně na sto způsobů.
S úsměvem jako idiot ,pouštím Luka a jdu si k němu sednout do auta.
Chce se mi hrozně začít smát.
On má dokonalý výraz vraha a já se culím jako pětiletá holka.
Nevěnuje mi ani jeden pohled a rychle se rozjede směrem domů.
Pořád je pro mě trošku divné říkat ,,domů,, nebo ,,můj pokoj,,.Po dalších minutách nekonečného ticha ,kdy se ten uražený žárlivec k ničemu neměl ,jsem přijala hovor od Luka. ,,Taky tě mám moc ráda." ,,Mám tě ráda na Měsíc a zpátky." ,,Né ty to polož první..."  Být Zaynem ,tak mi leze na nervy už jenom můj přeslazený hlas. Při každém mém slově se víc napnul a zaťal nehty do volantu. U krku mu trošku vystoupla tepna. Zrovna jsem si vzpomněla na tu hlášku ve filmech . ,,Uklidni se nebo ti prdne cévka na čele". To jsem samozřejmě neřekla nahlas ,ale začala jsem se smát esemesce od Luka. ,,Tak co ? Je naštvaný ?" Koutkem oka jsem ho celého nenápadně sjela pohledem. ,,Nasraný je slabé slovo." Zase jsem strčila mobil do batohu a dívala se z okna.
,,Ehm...ten kluk na parkovišti..."
Á tak že by se pánešek k něčemu rozhoupal ? A on dokonce navázal i oční kontakt ! No nene..
,,Hm...no co je s ním ?"
,,J-je to tvůj kluk ?" Normálně bych řekla , že se mu třepe hlas.
,,Není to můj kluk ,jenom kamarád." Nemůžu přece říct ,že s ním chodím. Jenom ať si to myslíš. ,,Jak velký kamarád ?" Připadám si jako u výslechu...ale tak ,proč ho nepozlobit ? ,,Dost velký kamarád." ,,Jak velký !?" Hm...tak jo už není klidný. ,,Co je ti do toho !?" ,,Je mi do toho dost !" ,,Oh ,vážně ? Můžu chodit s kým chci a tobě to může být jedno !"
Najednou auto prudce zastavilo někde u lesa. Projel mnou šok. Co teď jako hodlá dělat ?! Zabije mě a zakope ! No možná bych neměla tolik koukat na televizi... ,,Tak ty můžeš chodit s kým chceš jo ?!" ,,Jo !" Dosloval jsme po sobě ječeli v prostoru metr krát metr. No dobře to auto bylo větší ,ale chápem se...
,,Co jsi nepochopil na tom ,že se.mi nemáš srát do života ?! Je to moje věc kdo mi strčí jazyk do pusy !" S Lukem to bylo jen na tvář ,ale to on asi neviděl. ,,Víš co ?! Nesnáším tě !" ,,Oh jaká to změna ,že...?" ,,Jak to myslíš ?"
,,Tak jak to říkám ! Prvních pár týdnů ti nejde o nic jiného ,než mě dostat do postele. Potom se bavíš s mým bratrem a popisuješ mu jak mě nenávidíš a teď ti vadí ,když dám pusu nějakému klukovi ? Vypadá to že ti to vadí a vzápětí po mě řveš jak mě nesnášíš ?! Měl by sis ujasnit co chceš a nechovat se jako debil !!! Hele klidně na to zapomenu a můžeme být přátelé." ,,Ne" ,,Ne !?" ,,Ne" ,,Proč ne ?" ,,Protože tě miluju...Miluju tě Daniell."
Zůstala jsem sedět jako opatřená ,zatímco on se ke mě skláněl. Ani nevím jak nebo kdy to stihl ,ale moje rty byly nalepeny na těch jeho. Začal jimi pohybovat a mě se v břiše rozletělo hejno motýlků. Z malé nevinné pusy se stala vášnivá. On se položil na mě a já mu vpletla ruce do vlasů.
Moje první pusa...
Naprosto dokonalý pocit a ačkoliv to nemám s čím porovnat ,tak líbá skvěle.
Když už nám došel vzduch ,museli jsme se odtáhnout. Dosedl na své původní místo a oba jsme se usmívali jako idioti. Hlavou mi proběhlo několik myšlenek. Co se to sakra teď stalo ?! Brácha mě zabije a jeho vykastruje. A v jednom momentu po sobě řveme a potom mě začne líbat ?! Co je to s námi špatně ?! A co teď jako bude dál ?!
Bez jediného slova jsme dojeli domů a oba zbaběle zalezli do svých pokojů. Celou dobu jsem se válela na posteli a přemýšlela. Večer mě vyhnal z pokoje hlad. Mohlo být tak půl osmé. Uh...no to jsem přemýšlela nějak dlouho. Dole bylo všude tma a na lednici visel vzkaz. ,,Čau ségra. Jeli jsme s Harrym něco vyřešit. Jdeme ještě do klubu ,tak přijdeme pozdě. Spala jsi a nechtěli jsme tě budit.Tvůj milovaný bráška."  Ok ,takže mám volný barák ! Zapnula jsem si hudbu na max. A začala se kroutit do rytmu a zpívat. Od školy jsem byla líná se převlíknout ,takže tady šaškuju v mini sukni. Když jsem si chystala sendvič ,vyrušilo mě něčí odkašlaní. Nadskočila jsem dva metry od země a zděšeně se dívala na osobu za mnou.

Pohled Zayna
Daniell se mi už pár dní úspěšně vyhýbá. Dneska jsem ji jel vyzvednout ,ale když jsem u ní vidět toho kluka...tlak mi vyskočil z nuly na sto. Pokaždé , když toho idiota vidím ,mám chuť mu rozbít hubu. Vrcholem bylo ,když si jí k sobě přitáhl a ona ho políbila na tvář. Vařila se ve mě krev, zatínal jsem ruce v pěst a od uší mi šla pára. A přesto mu závidím ,že on je ten kdo jí může držet za ten dokonalý zadek.
Když se s tim hňupem rozloučila, nastoupila si konečně ke mě. Půl cesty prožvatlala s tím namakaným borcem a pak se se mnou začla hádat.
Nevydržel jsem to a zastavil jsem u lesa.V očích měla strach,ale i vztek. Nevím proč ,ale když se naštve vypadá hrozně roztomile. Chtěl jsem ji umlčet a taky se mi to povedlo. Říkala přece ,že mi může být jedno kdo jí nacpe jazyk do pusy. No v mém případě mi to jedno je. Nahnul jsem se k ní a začal jí líbat. Byla překvapená ,ale spolupracovala víc než ochotně. Po pár minutách jsem se musel odtáhnout a zbytek cesty už bylo ticho. Ani jeden z nás neměl odvahu tomu druhému něco říct. Doma jsem se zavřel v pokoji a jako zamilovaná puberťačka si  prsty zasněně přejížděl po ještě napuchlých rtech. Usmíval jsem se do stropu a culil se jako blázen.
Po chvilce se ukázala ve dveřích Louisova hlava a ptal se mě jestli jdu s nima ,že Harry bude plnit sázku. Ačkoliv mě lákalo vidět toho kudrnáče v tangách a šatech...lákavější je představa,že jsem tu s Daniell sám.

-----------------------------------------------------------
Ahoj zlatíčka♥♥♥😈
Tak jsem tady s dalším dílkem. Doufám že se vám pořád líbí.
Tak dneska jsem ty dva trošku postrčila a uvidíme co bude dál...
Pište mi prosím co si myslíte . Moc mě zajímají vaše teorie.😈😈😈😈😘♥
TerkaTomlinson91

Chůva za všechny prachy - Z.MKde žijí příběhy. Začni objevovat