Vánoční speciál

3.1K 195 5
                                    

8.let
Malá dívenka stála před svou matkou a nechápavě na ni zírala. Netušila proč na ni křičí. Vždyť neudělala nic zlého. Jenom se zeptala jestli si nemůže hrát s dětmi z ulice. Chytila ji za zápěstí a začala ji bít. ,,Na něco takového se mě už nikdy neptej! Rozmněls' Kerino!" ,, A..an..ano," vykoktala ze sebe malá Ker. ,,A teď běž do svého pokoje!" Žena ji nemusela dvakrát pobízet, protože holčička rychle vyběhla po schodech a stratila se v pokoji, který prozatím zdílela s bratrem.

10.let
,,Alexi, že mě nechytíš!" Křikla desetiletá dívka na svého o sedm minut staršího bratra. ,,Tím bych si nebyl tak jistý! Už tě doháním!" Tohle byl jeden z mála veselých dní, které děti za celý svůj ubohý život zažili. Kerina už nebyla ta osmiletá holčička, která nechápala proč ji matka bije. Teď už chápala, že před svou matkou musí držet pusu a hlavně nodmítat. I když jsou její přdstavy zcela jiné. Na to kolik měla let, se naučila dospět rychleji. Ona ani její bratr nemohli řešit jaké autíčko nebo panenku si koupí, protože někdy byli rádi, že dostali jídlo a nezůstali o hladu.

12.let
Slečna Thomsnová se pokoušla naučit Ker dějiny jejího rodu, Merlinžel Kerina moc nedávala pozor a měla ji plně na háku. To ji rozzuřilo, a tak šla žalovat její matce. ,,Paní Brownová, vaše dcera mě vůbec neposlouchá! Celou hodinu si čmárala něco do jejího sešitu a vůbec nedávala pozor! Měla byste ji potrestat." Elena Brownová šla na doporučení slečny svou dceru potrestat. ,,Kerino Victorie Brownová! Neignoruj svou učitelku! Za tohle zaplatíš! Crucio!"

14.let
Kerina stála před zrcadlem a prohlížela se, měla na sobě tmavě zelené šaty a vlasy sepnuté do pevného drdolu. Ona sama by si to na sebe nikdy nevzala, ale protože šla její rodina na ples, musela ji dostatečně reprezentovat. Roztřeseně se nadechla. ,Možná že ty šaty nejsou až tak špatné. Přinejmenším skryjí všechny jizvy,' pomyslela si dívka a měla pravdu, přesně z tohoto důvodu ji její matka tyto šaty vybrala. Vyšla se svého pokoje a pomalými kroky (měla vysoké podpatky) sešla po schodech. Alex a Izabella už tam byli. Stoupla si vedle Lexe. Byla už o třináct centimetrů vyšší než on. Příšla už i dívčina matka Elena a otec George. ,,Chyťte mě za ruku!" Přikázal otec a s tím se přemístili.

14.let
Tori popíjela nealkoholický punč, když za ní přišel ten blonďatý chlapec. ,, Ahoj já jsem Mike Elens." ,,Jmenuji se Kerina Brownová a těší mě." Mike se na ni mile usmál. ,,Ty nechodíš do Bradavic že?" Záporně zakroutila hlavou. ,,Já chodím do páteho ročníku a jsem Havraspár." ,,Tvým rodičům to nevadí?" ,,Ne většina z našeho rodu je v Zmijozelu nebo Havraspáru, takže plním rodinou tradici." Na to se oba dva rozesmáli. Ker byla ráda, že si našla svého prvního kamaráda, který nebyl jijí bratr.

15.let
Dnes se Elena Brownová rozhodla, že navštíví její sestru Anabeth Florenceovou a jejího manžela Scotta. Celá rodina Brownů čekala na její povel, aby se mohli přemístit. Kerina a Alex se tam těšili. Měli totiž velice rádi jednoho svého bratrance, který chodí do posledního ročníku v Zmijozelu, ale podle nich je super. Otec je pobídl, aby se ho chytli, a společně se přemístili do sídla rodiny Florence, která na ně vyčkávala. Jejich teta je s chladným výrazem ve tváři přivítala. ,,Alexi, Kerino tak rád vás zase vydím!" Řekl vysoký pohledný chlapec s tmavě hnědými vlasy. Byl to Brian Florence.

——————————————————————————————————————————————————
Tak, co říkáte na vánoční speciál? Mě osobně jeho psaní velice bavilo, jestli Vás bude stejně tak bavit čtení posoudit nemůžu. A jinak Veselé Vánoce!
Vaše Naty🐍

Second Chance {SB}Where stories live. Discover now