-19-

2.7K 172 8
                                    

Pohled Keriny:
Měla jsem strach jak bude reagovat, když jsem to na něj tak rychle vychrlila. ,,Víš Ker, já budu to asi muset trochu pobrat." To jsem chápala, slabě jsem usmála a sklonila hlavu. ,,Nebo to ani pobírat nemusím. Víš proč? Protože tě miluju." Potom se stalo něco, co jsem rozhodně nečekala. Sirius mě políbil. Ze začátku jsem jen stuhle stála, ale potom jsem mu polibky začala oplácet.

Po chvíli jsme byli oba zadýchaní, a tak jsme skončili. ,,Taky tě miluju." Vyšlo ze mě po chvíli. Sirius se potěšeně usmál. ,,Mám jednu otázku." ,,Jakou?" Zeptala jsem se zvědavě. ,,Kerino Victorie Brownová, budeš tak laskavá a staneš se mojí dívkou?" ,,Ano, samozřejmě že ano!"
Byla jsem ta nejšťastnější holka na hradě.

***

,,Řekneme jim to?" Zeptala jsem se Siria po našem dvouhodinovém válení se v posteli. ,,Upřímně? Nemám ponětí." ,,Možná by jsme si mohli udělat legraci." Spiklenecky jsem se na něj usmála. ,,Myslíš tím, že by jsme hráli, že spolu nechodíme, a přitom by jsme spolu chodili." ,,Přesně tak, mohli by jsme se třeba nenávidět?" Překvapeně na mě vykulil oči a zasmál se. Mimochodem měl překrásný úsměv.

,,Páni! Se svým zamýšlením by jsi mohla být Pobertka!" ,,To víš, v sídle si moc zábavy neužiješ a tak si užívám v Bradavicích." Konstatovala jsem holý fakt. ,,A budeme se scházet tady?" ,,Nic jiného mě nenapadá. Zítra se tady v hmmmm..... sedm sejdeme. Takže...... hra odstarována?" Sirius se ušklíbl. ,,Přesně tak."

————————————————————————————————————————————————
Ahoj lidi!
Dneska je kapitola kratší, ale nebojte, příště vám to vynahradím.
Vaše Naty👾

Second Chance {SB}Where stories live. Discover now