Capitolul 3

29 0 0
                                    

-Te roooooog!Una mica!

-Am spus nu,Christina!

-Te rog!Nu o sa fie asa rau!PROMIT!

-Nu,Christina!Vrei sa iti desenez ca sa intelegi?

-Ai sa te distrezi promit.Mergem si daca nu iti place,ne intoarcem inapoi!

Am stat o secunda reflectand asupra situatiei.Ultima data cand am acceptat sa ma las tarata la o petrecere am ajuns fugind din Los Angeles.Pe de alta parte, nu cred ca am sa scap de scaietele asta blond din fata mea nici daca ma voi congela intru-un ghetar din Antarctica.Am oftat in sinea mea.

-Bine,Christina.Ma voi lasa tarata la petrecerea ta dar,daca se intampla ceva,jur ca te tund cheala in timp ce dormi!vocea mea tremura spre sfarsitul frazei din cauza rasului.

-Promit!Ai sa te distrezi!ma trage de mana catre dulap,chitaind de fericire.

In fond si la urma urmei, omult trebuie sa faca aceeasi greseala de cel putin 3 ori ca sa invete ceva din ea.Eu am facut-o decat o data.Pot spune ca mai am timp sa invat...

Dupa aproximativ 2 ore in care mainile Christinei si-au facut de lucru pe fata mea, rasuflu usurata in momentul in care aceasta ma indeamna sa ma ridic de pe scaun.Fundul meu aproape ca a prins radacini,legandu-se de scaun.Ma indrept spre oglinda fiind intrigata de rezultatul final.

Gura mea formeaza un ,,o'' perfect.In oglinda apare refexia unei noi Lylith.O Lylith sexi,provocatoare,increzatoare,plina de feminism si eleganta.Rezultatul este unul contrar asteptarilor mele.Genele lungi si dese imi incadreaza perfect privirea,ochii sunt definiti prin nunante calde de maro si caramiziu, in timp ce buzele pline dau un aspect obraznic infatisarii mele.

-Arat...

Asa cum nu ai mai artat de mult timp!Nu ti-ar strica sa te mai aranjezi si tu!vocea constiintei mele se face auzita.

-Nu iti place?Daca vrei te sterg...Ma gandeam ca ai vrea sa incerci si altceva....vocea Christinei se frange in timp ce mina amuzata a fetei capata un aspect neutru.

-Sa ma stergi?!Esti nebuna?!Nu te atingi nici macar cu un deget de fata mea!

Rasul isteric al Christinei destinde atmosfera.Iesim amandoua grabite pe usa camerei de camin.O sa fie o noapte lunga...

Pasim in casa fratiei Phi Beta Kappa.Pentru un club de matematica cu soareci de biblioteca,atmosfera e destul de incendiara.Fete dansand pe mese,haine zburand prin unele colturi ale camerei si alcool cat vezi cu ochii.Arata mai mult a orgie decat a petrecere. Cateva momente,mintea mea ma trimite inapoi la amintirea serii in care l-am cunoscut pe Victor.

-Vrei sa bem ceva?vocea Christinei imi inunda urechile.

-Esti invitata mea,Chris.zambetul meu facand-o pe blondina sa ia initiativa.

In drum spre bar trecem pe laga o gramada de adolescenti ce si-au gasit linistea insirati pe podea,printre pahare si sticle cu alcool.Privirea mea scaneaza locul cu atentie pironindu-se intr-un colt al camerei in care mai multe fete incearca sa atraga atentia unui grup de baieti.Imaginea mi se pare atat de amuzanta incat pufnesc in ras.O pereche de tate,craci si buci umblatoare.Totusi,pot spune cu mana pe inima ca cei 5 ,,feti frumosi cu stea in frunte,, arata scandalos de atragator.Trupuri zvelte,brate vanjoase,ochi ispititori si priviri ametitoare.Imi plimb privirea nerusinata asupra lor,inspectand si analizand fiecare coltisor.Atentia imi este captivata de doi ochi albastri ce ma privesc insistent.Simt cum mici furnicaturi imi traverseaza corpul.Privirea mea se delecteaza cu imaginea posturii sale.De la suvitele dezordonate ale parului negru ce ii atarna jucaus pe fata,la ochii azurii,la linia dura a maxilarului,la buzele apetisante,la muschii bratelor ce se contracta la cea mai mica miscare ,pana la atitudinea dominanta ce striga prin toti porii:PRADATOR!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

In cadere liberaWhere stories live. Discover now