Leesinstructies en uitleg

87 11 16
                                    

Goed dat jullie op dit verhaal geklikt hebben! Het is een combinatie van een visual novel en een RPG. Zoals jullie doorhebben is dit deel 2 van deze reeks.

Dit is dus een soort van interactief verhaal waarin je kan roleplayen met een zelfbedacht personage.

Alles begint weer opnieuw

Voor de oud deelnemers zal ik binnekort een hoofdstuk aan kunnen maken waar jullie verder kunnen RPG'en van waar jullie zijn gebleven in deel 1. Natuurlijk mag je opnieuw meedoen, maar wel met een nieuw personage dan.

Graag dit hele hoofdstuk uitlezen om alles te snappen en het maximale uit het spel te halen!

Hoe het verhaal precies verloopt is vooraf ook niet helemaal bepaald en wordt ingevuld door jullie eigen keuzes, want elke rol in dit spel heeft wel iets om te verbergen. Er zullen wat mysteries bijgepakt worden van de vorige keer natuurlijk.

Heeft jouw personage iets speciaals wat je graag aan mij wil doorgeven? Dat mag natuurlijk! Dat kun je privé het best naar mij sturen en dan maak ik daar ruimte voor!

Dit is de tweede keer dat ik een spelvorm maak op Wattpad. Ik weet nu ongeveer hoeveel tijd het gaat kosten om alles bij te houden. Toch zeg ik nu alvast dat het waarschijnlijk lang duurt voordat alles af is en er fouten in kunnen zitten (nog steeds)

Zie je rare dingen/dingen die niet kloppen? Geef het aan!

Leesinstructies:

Ik heb nogal veel te veel moeite gestoken in de opmaak :')

Om het maximale uit het spel te halen kun je het best het scherm op zwart zetten.

Voor dit spel heb je wifi nodig!

Ook kun je het best na elk tekstje zover verder scrollen totdat alleen het nieuwe tekstje in beeld komt, zodat je er niet gek van wordt.

Je zult wel merken wat ik bedoel in het volgende hoofdstuk, waar het spel pas echt begint!

Opmerkingen over het spel en de regels zet ik in de reacties, zodat de opmaak lekker clean blijft en jullie toch opheldering krijgen. Check dus altijd even mijn reacties op een hoofdstuk!

Dit spel is door mij bedacht en grotendeels gemaakt! Alleen sommige gifs zijn niet van mij.

Het is dus verboden om mijn idee te kopiëren of gifs van mij over te nemen. ^^

Het uitgangspunt van het spel;

Je staat voor een groot gebouw, genaamd NeedLe BV. Dit bedrijf geeft grote sommen geld weg als je hun lugubere experiment doorstaat. En dat geld heb je hard nodig. Voor je familie, vrienden, kennissen of gewoon voor jezelf.

Op de deur van de hoofdingang staat een grote tekst.

DE GROOTSTE SLEUTEL IN HET SPEL BEN JIJ

Je slikt even, maar besluit om de uitdaging aan te gaan en stapt het gebouw binnen.

Duur van het spel

Het spel duurt in totaal 5 dagen Waarschijnlijk de periode na of tijdens de kerstdagen. Dat ligt er net aan hoe het loopt.

Proloog

Er volgt een proloog voor het spel.

Laatste mededeling

Meld je NIET aan als je hier maar half tijd voor hebt of zo nu en dan even komt aanwaaien. Ik verwacht eigenlijk van je dat je minstens vijf keer per dag aanwezig bent. Klinkt heel streng, ik weet het. Maar dat komt omdat je anders niks meekrijgt van het hele verhaal, wat er gebeurt etc. Het is ook heel vervelend voor de rest en voor mij als uiteindelijk de helft van de deelnemers inactief is.

Dus bedenk goed of je hier aan mee wil doen! 

je kunt je nu alleen nog maar INSCHRIJVEN

BLood RPG/Visual novel [Binnenkort te lezen!]Where stories live. Discover now