Sad

503 56 3
                                    

Ale přeci jen, jak všechno šlo nahoru, tak takovou rychlostí i dolů. Za pár dní dostal Harry záchvat, čímž se jeho stav příšerně zhoršil. Dostal nějakou infekci, která u něj vyvolala špatnou reakci na léky, což způsobilo záchvat. A přeci jen se snažil bojovat dál, což Louise dělalo šťastným.

Ten večer, když mu znovu zavolali myslel, že všechna jeho naděje vymizela, ale přeci jen ne. Harry se snažil rychle zotavovat, jenže neměl správné léky a jeho stav nebyl vhodný na převoz do jiné nemocnice.

Louis to tedy zkusil jako tenkrát a znovu si sedl za stůl a rozepsal se.

Harry, sakra co mi to děláš? Lásko, proč? Vedl si si tak dobře, a teď už si zase polevil, ale to nesmíš vojáku. Zatraceně Harry, já tě miluju a pokud mě slyšíš, teda pokud slyšíš někoho číst tenhle dopis, tak si tě chci vzít Harry. Rozumíš? Chci si tě vzít Harolde Edwarde Stylesi, protože si jediný muž, který se mnou dokáže udělat cokoliv, co se mu zlíbí. Chci si tě vzít, protože jsi ten nejstatečnější člověk na světě, kterého znám. Přesto nechceš být něco více, než ostatní. Chci si tě vzít, kvůli tvým očím ve kterých se pokaždé, tak ztrácím a ve snech se mi o nich zdává. Chci si tě vzít, abych tě mohl každé ráno políbit a udělat ti snídani. Chci si tě vzít, protože každý den s tebou je ten nejšťastnější v mém životě.Miluju každý rys, každou křivku či každý detail tvého těla. Miluji tě celého, miluji tvou duši, tvou povahu, tvé ťuk ťuk vtipy, které většinou nedávají smysl, ale to je roztomilé. Ty jsi roztomilý Harry. Jsi mé světlo ve tmě. Jsi má zářící hvězda na obloze, která mě večer přivede domů. Jsi vše, co ve mně spočívá. Jsi můj Harry. Harry po kterém se jmenuje náš kocour. Jsi hrdina, který chce pro ostatní jen to nejlepší. Jsi dobrý každým kouskem tvého těla, Hazza. A proto se musíš dát do pořádku. Kvůli naší svatbě a dětem. Kvůli mně i tvé mámě a sestře. Kvůli sobě Harry.

Prosím nevzdávej se můj drahý vojáku.

-Navždy tvůj věrný Louis.

Stále čekám Hazza.



Šťastné a Veselé!

Dear Soldier //Larry//Donde viven las historias. Descúbrelo ahora