seventeen/meanie/holiday

287 35 2
                                    


a seventeen erre a hétre szabadnapot kapott, így - a cég beleegyezése után - elutaztak hawaiira karácsonyozni.

délután kettőkor érkezett meg a gép, a tagok pedig miután lepakoltak a szállodába, tűztek is le a partra.

a hely, egy homokos részen volt, ahol kis utacskák voltak lerakva falapkból, hogy ne a homokba kelljen mászkálni. a homok kellemesen meleg volt, nem égetett, így a fiúk többsége inkább azon sétállt.

miután letelepedtek mingyu leült egy pálma alá, és onnan kezdte el kémlelni a többieket.

seungcheol, jeonghan és joshua a parton kártyáztak egy hatalmas zöld pokrócon. felettük három napernyő volt felállíva amit mingyu, wonwooval rakott össze egy pár perce. nem messze tőlük a performance team tagjai röplabdáztak seokminnel és jihoonnal. hansol, seungkwan és wonwoo pedig felé integettek, a vízből.

- mingyu! - kiáltotta wonwoo. mély hangjától mingyut teljesen kirázta a hideg.

- igen? - kiáltotta vissza - mi kéne?

na igen, wonu. a rapper már egy ideje másként tekint társára. mindig gyorsabban veszi a levegőt a kelleténél amikor a közelében van és a szíve is hevesebben ver.

erre wonwoo felemelte a kezét, formázott és belőlle egy kört. azután jól meglendítetre és eldobta a képzeletbeli cuccot. ami ez esetben egy labda volt.

sarkon fordut és talpai mentén homokfelhőket hagyva futott oda a kártyázókhoz.

- hol a kis gumilabda? - hajolt le a csíkos a napernyő alá és kezdte el kotorászni az első keze ügyébe akadó táskában.

- drágám a pöttyösben van, nem abba. - világsoította föl jeonghan miközben megcserélt pár lapot a kezében. - két piros és egy kék plusz kettes, szóval coups húzz fel hatot ha csak nincs rá való lapod. ja és uno. nagyon úgy tűnik megint én fogok nyerni. - kuncogott, miközben seungcheol elkezdte a lapjait felhúzogatni.

- hannie kezdem úgy érezni csalsz. - mosolygott josh majd hátradőlt a pokrócon.

- Téged soha! - nevetett fel a szőke, majd rádőlt seungcheolra és megpuszilta. - maximum csak vele.

gyu csak elmosolyodott az idősebbeken, majd a vízben lévők felé irányította lepteit.

ekkor hirtelen egy hangosan nevető woozi futott el egyenesen mellette, a többiek pedig felszabadultan nevetve futottak utána. the8 és jun kicsit lemaradva társaiktól sétálltak kézenfogva. Amikor a rapper mellé értek, ő csatlakozott hozzájuk és együtt baktattak le a napsütötte partra.

mikor leértek minghao és párja elfordultak balra a magasabb viszont a víz felé vette az irányt. a lépcsőn megállva a labdát a két térde köré szorítva, kapta le magáról a pólót. a ruhadarabot maga mögé, míg a labdát a vízben beszélgető három személy felé dobta. wonwoo sikeresen el is kapta a gömb alakú tárgyat, majd pár lépést hátrát és vernonnak dobta azt.

ming lassan beleereszte a lábát a vízbe, hogy megnézze milyen a hőmérséklete. ám azonban kellemeset csalódott, ugyanis a tenger a várt hőmérsékletem felül teljesitett. annak ellenére, hogy december van, csak egy kicsit volt hideg. így hát, szépen lassan belegázolt a vízbe.

mire odaért a boononwoo hármashoz, éppen a szőkénél volt a labda. a srác szája egy mosolyra húzódott - amitől migyu szokásos módon elkábult - és felé dobta a labdát. a fiatalabb viszont csak állt egyhelyben, fel nem fogva a helyzetet, így a labda sikeresen fejbe is találta. egy picit megszédült, majd eldőlt a vízbe.

kpop fanfictions /lassan frissül/Where stories live. Discover now