Despre un cacat cu ochi, numit Alvarez

1.1K 85 7
                                    

Am zis ca scriu despre el, iar azi plec la mamai-mea, și o sa pun și capitol normal.

Deci, o sa încep prin faptul ca se folosea mereu de iubitele lui, mai ales e Vera, sau cum dracu o cheamă. Multa lume suita la el, doar pentru ea.
Când s-a despărțit de ea, a scos 'Dragoste neinteleasa', care a fost mai mult un Meme. Uite asa a făcut rost de niște popularitate. Unul din lucrurile care au trebuit tăiate de pe lista, a fost ideea de a se împacă cu Vera (cel puțin asa cred eu) , dar nu i-a ieșit. Nu ma credeți?  Spune și în melodie cat de dor îi e de ea.

Asta o fost un eșec,  dar apoi a plecat la alta fata, pe care a prostit-o cum a vrut el. Biata Diana... mi-e mila de ea. Apoi, a scos 'Fata visurilor' , și a zis în video ca vrea mai multe vizualizări decât la 'Dragoste neinteleasa'. Nu e ceva putred?

Ipoteza mea,este ca încearcă sa își facă iubite, de care să se despartă apoi, pentru ca scandalul este plăcerea publicului(cum a fost aia cu Guță și Beyonce de Romania). Aici e prostia lui, și sa va explic și de ce. Acum ceva vreme, zicea ca el nu va fuma, pentru ca nu e bine, și cacaturi de genul (Nu mai știu videoul). Și ghiciți ce, în videoul de mai sus, promovează tutunul, care el cică face content pentru copii...

Cam asta am avut de zis.
Cred ca o să îmi fac o carte speciala pentru cei de genul, și o sa se numească ca seria lui Calinacho: 'Poliția Youtube-ului'. Ce ziceți?

Povesti Cringe de pe Wattpad Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum