8.Bölüm ADONİS SİX PACK, AY HATLAR KARIŞTI Bİ SN.

4.4K 108 3
                                    

Çok çabuk evlendiler, evet ama hepsinin sebebi var senaryo gereği Kerem'in acele etmesi gerekiyordu,okuyun ilerleyen bölümlerde anlayacaksınız,birde bölüm sonlarına doğru biraz +18 istemeyen okumayabilir

"Sevgili, arayıp da bulduğun birisi değil, hiç aklında yokken aşık olduğun kişidir."

CAN YÜCEL

ZEYNEP//

Aslında onu seviyordum,ama böyle birşey yapmasını hazmedemiyordum,herşeyi akışına bıraksaydı sevgili olsaydık sonra da adam gibi isteseydi babamdan niye bu kadar acele etti anlayamadım..-yangından mal kaçırır gibi.

Burası gerçekten çok güzel bu ev  deniz masmavi, berrak, temiz. Sabah uyanıyorum,aşağıya iniyorum, üzerimdeki geceliği hiç sormayın çünkü anlatmam zaten tahmin etmişsinizdir neyse, aşağıya indiğimde harika bir kahvaltı sofrasıyla karşılaşıyorum-ay bu adam beni kendine aşık etmek için elinden geleni yapıyor sanki-. 

Kerem: Prenses Hanımlar uyanmış.

Zeynep: Utandırma!

Hemen kahvaltıya oturup,hayvan gibi yemeye başlıyorum.

Kerem: Boğulacaksın yavaş.deyip gülümsüyor

Zeynep: Eline soğluk çok gozel olmuş.diyorum ağzımdakilerle konuşmaya çalışarak.

Kerem ise kahkaha atıyor kahvaltıdan salonda tv. izliyoruz beraber, şimdi mutfağa gidip bulaşıkları yıkayacağım ama korkuyorum Kerem yine gelip belime sarılacak diye. 'Korkunun ecele faydası yok Zeynep haydi marş marş'. Diyerek gazlyorum kendimii, bir hışımla kalkıp mutfağa yöneliyorum,bulaşıkları bir güzel yıkıyorum oh be gelmedi hiç mutfağa neyse Zeynep atlattın kızım tırsma diyorum,belimdeki elli hissetmeden önce' Yada atlatamadın' Diye fısıldıyorum kendi kendime

Zeynep: Napıyorsun?

Kerem: Hiiç denize girellimi? diyecektim.

Zeynep: Olur bekle giyineyim ama beni bırak önce isterseen!

Kerem: Tamam bekliyorum kumsalda çabuk ol

Zeynep: Tamamm

Bikinlerimi giyip Kerem'in yanına geliyorum, birlikte denize giriyoruz ama Kerem'de sürekli vücudumu kesiyor, utançtan yerin dibine giriyorum vallahi.

KEREM//

Zeynep sanki bana inat yapıyormuş gibi bütün gün evde götü başı açık geceliklerle,elbiselerle geziyor madem vermiyeceksin göstermeyeceksin o zaman Zeynep Hanım!

Ama Zeynep'imde bir suçu yok hepsi o Melis yüzünden, onun yüzünden kendime engel olamıyorum! Bir dönelim ben göstereceğim ona!! Aha aklıma bir fikir geldi !!

ZEYNEP//

Deniz sefamız bittikten sonra eve dönüyoruz, ben duşa giriyorum, Kerem de tabiki. Neyse duş aldıktan sonra yine o seksi elbiselerimden giyip(mecbur yani napçan) salona geçiyorum HÖÖNK!! KEREM BOXER'LA evet yanlış duymadınız,çünkü bende yanlış görmedim.

Zeynep: Kerem sen napıyorsun böyle, evin içinde bir bayan var !!

Kerem: Ne var ya karım değilmisin?

AYY,bana bişeyler oluyor. O six packler adoniss, noluyor ya hatlar karıştı ben kızgındım bir kere!! Kendine gel Zeynep!

Zeynep: Değilim o sadece kağıt üzerinde daha kaç kere söyleyeceğim!

Kerem: Banane sen öyle evde kıçı başı açık elbiselerle geziyorsun, canımı çektiriyorsun ben böyle gezince mi karı koca olmuyoruz?!

Zeynep: Yavaş istersen, bir kere ben mecburiyetten böyle geziyorum kıyafetim yok tamam mı?

MECBURİYETTEN AŞK DOĞAR MI?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora