Önemli Duyuru !!!

6.3K 273 116
                                    

Arkadaşlar şimdi size bir şey diyeceğim. Ama demeden önce hikayem hakkında konuşacağım.

Ben kitap okumayı aşırı severim. Ama yazmayı düşünmüyordum. Bir sabah ne oldu bilmiyorum. Derinlerde bir şey hissettim. Yüzeye çıkmaya çalışan. Aldım elime kalemi. Bu kez sıkıntılarımı anlatmadım deftere. Bu kez bu hikaye ortaya çıktı.

Nasıl oldu bilmiyorum böylece hikayeyi yayınladım. Diyorum ya düşünmedim bile fazla. Ama özel oldu.

"İlk kitap ilk aşktan kıymetlidir," demiş birisi. Gerçekten öyle. Kıymetli oldu. Burası bu kurgu, bu karakterler ve siz değerli okurlar bana çok şey kattınız.

Önce kafamda Hazan belirdi. Kanadı kırık bir kadın. Sonra onu yaralayan bir adam. Yarasını kapatmaya çabalayan bir adama dönüşüverdi. İmkansızı sevmek geldi hatrıma.

Sevmek zor. Sevmek emek istiyor . Sevmek vicdan istiyor.

Ben burda Kadir i anlatırken vicdanı anlatıyorum. İnsanlığın vicdanını.

Hazan'ı anlatırken ezilen, zarar gören, hayalleri yıkılmış kadınları anlatıyorum.

Cafer bizim kötü yönümuzü temsil ediyor. Öfke ve kinimizi.

Feride içinde  ürkek kız çocuğu  olan aşkı kendinden büyük bir kadını anlatıyor.

Yetimhanede yetişen diğer güzel kadınlar bu ülkenin eksiklerini anlatacak. Onların da hikayesini yazmak istiyorum. Son bölümde tanıttığım o 4 kadın ve Feride'nin.

Kitabımda toplumsal sıkıntılara değinmeye çalışıyorum. Çünkü ben de son zamanlarda iyice duyarsız olmuştum. İstedim ki herkes benimle birlikte bu ülkenin eksikliğini yeniden keşfetsin. İnanın yazdıklarım sonradan gelişti. Önceden bu kurgu hiç yoktu. Sadece ufak kırıntı vardı.

Düşündüm çok düşündüm. Bu insanlar bu geçmiş ortaya çıktı. Yazmak için heyecanlı olduğum Cafer'in geçmişi var bir de.

İşte bu yüzden bu bölümde ara verdim. İyice düşünmek ve rahat bir kafayla hikayenin can damarı olan o geçmişi yazabilmek için.

Ben üniversiteye hazırlanıyorum. İnanın aralıktan sonra her şey benim için daha da yoğunlasacak. Ben de dedim ki 1 ocak son bölüm atışım olsun. Haziran da sınavlar biter bitmez tekrar döneyim. Hem hikaye ile gerçek zaman da uyuşmuş oluyor.

Kusura bakmayın sizi böyle yarıda bırakmak istemezdim. Ama inanin bundan sonrası daha zor ve daha çok dusunmeliyim. Hikaye gittikçe ilginclesiyor. Benim bile aklımda yoktu bunlar. Kendiliğinden gelişti.

Ben buralara gelmeyi hiç dusunmediydim. Sprituelde 4. Bile olduk. Buna katkısı olan herkese çok teşekkür ederim.

Gerçekten hikayeyi buraya koyduğumda hiç büyük beklentim yoktu. En ufak yorum ve oy mutlu ediyor beni. Özellikle ara yorumları okumayı seviyorum.

Bundan sonra hazirana kadar yani haziranin 24 ünden sonraya kadar bölüm atamam. Hiç boş vaktim yok artık. 

Hikayeyi kütüphanenizden çıkarmayıp umutla bekleyeceginize inanmak istiyorum.  Hiç beklemedigim yere geldim. Güzel insanlar tanıdım. Hepinize teşekkür ederim.

Bu bölümden sonra dediğim gibi kritik yerler geliyor. O yüzden 6 ay boyunca hiç arada sırada bölüm atamam. Atarsam sizi dha çok merakta bırakmış olurum. Hikayeyi mutlaka final yapacağım. Yarıda bırakmak gibi niyetim yok. Sadece şimdilik 6 ay ara veriyorum.

Lütfen rica ediyorum bana bölüm ne zaman diye sormayın. ! Zaten çok az vaktim oluyor onda da güzel yorum veya eleştiri okumak istiyorum.

Yorumlarınızı eksik etmeyin. Ben her akşam girip bakacağım. Atılan yorumlara cevap vereceğim. Ama bölüm atamam. Atarsam siz daha çok merakta kalırsınız. En iyisi olaylar karismadan burda ara vermekti.

Anlayışla karşılayacağınızı umut ediyorum.. Allaha emanet olun güzel insanlar. ☺

MUKADDERAT🍁Where stories live. Discover now