İTİRAF

134 7 0
                                    

Arda ayağa kalkar gibi oldu sonra başı döndü her halde geri oturdu "sen dur ben bakarım" dedim ve koşarak kapının deliğinden baktım pizzacıymış Allahtan pizzaları alıp ödemeyi yaptım. Sonra Arda'nın yanına gidip kanla kaplı olan pamuğu çıkartıp yenisini tıkıştırdım. "iyi misin?" dedim meraklı gözlerle Ardaya bakarken "kanamam durdu bile hadi saat daha erken film izleyelim pizza yiyelim!" dedi mutlu görünmeye çalışarak bende gülümsedim "korku filmi açacağım" dedi pamuğu çıkartırken "hayatta olmaz uyuyamam tek başıma!" dedim sinirle "prenses biz burada eşek başı mıyız?" dedi ama yinede olsun korkardım işte!

ARDA

İki saattir aralıksız şu kıza gülüyordum bir insan bu kadar mı korkar korku filminden en sonunda film bitmeden dizimde arada sıçrayarak uykuya daldı öyle de tatlı kuzenlerin bir tanesi! Anlına öpücük kondurup yavaşça ayağa kalktım doğrusu horon teperek de kalksam uyanmıyor bu kız öyle bir derin uyuyor yani televizyonu kapatıp mavişimi kucağıma aldım benim için üşenmeden hazırladığı odaya gidip çift kişilik yatağa yatırdım üstünü örtüp bende ışığı kapatıp yanına uzandım sıçrıyordu sürekli kıyamam kuzuma sarıldım ve gözlerimi kapattım.

ALİS

Hayvan gibi dürtülmem ile araladım gözlerimi "kızım kalkasana be!" yorganı kafama kadar çekip kıçıma konuş der gibi gözlerimi kapattım "okula giderken patatesli börek alıcam görüşürüz!" dedi ve çıktı odadan Allahım beni ciğerimden vurmuştu işte hayatımda uyku patatesli börek bir de müzik vazgeçilmezlerimdi bu fırsatı değerlendir kızım şimdi sıcak sıcak oh nasıl güzel olur!

Hayvan gibi dürtülmem ile araladım gözlerimi "kızım kalkasana be!" yorganı kafama kadar çekip kıçıma konuş der gibi gözlerimi kapattım "okula giderken patatesli börek alıcam görüşürüz!" dedi ve çıktı odadan Allahım beni ciğerimden vurmuştu işte ha...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

(giydikleri - ayakkabı gözlük dahil değil)

Üstümü giyer giymez aşağıya indim arda sırıtıyordu "pislik!" dedim tıslayarak çarptım bir tane yerde duran boş çantamı sırtıma atıp çıktım evden o börek alınacak!

Kapıda beklerken bora geçti kapının önünden baktı ardından arda gelip yanağımı öptü kolunu omzuma attı yine çenesi kasılıp titremeye başlamıştı böyle korkutucu görünüyordu kabul.

Arabayı ben kullanıcam diyerek arda kaplumbağamı kaptı bende kabullendim ne yapalım.

Patatesli sıcak böreklerime kavuştum şükür "teşekkür öpücüğü yok mu" dedi ben böreklerimle aşk yaşarken gülümsedim tam yanağından öpecektim araba sarsıldı malesef ki dudağının kenarından öpmüş oldum bir gerildi bende geri çekildim hemen ama biz kuzendik beraber büyüdük yanlışıkla oldu üstelik aniden fren yapmasıyla neye uğradığımı şaşırdım "g-geldik" zoraki de olsa gülümsedim "yavaş ol kuzen" dedim ve çantamı alıp indim arda hala direksiyonu sıkıyordu "iyi misin arda?" ne olmuştu ki birden "iyiyim kuzen dalmışım" dedi ve arabadan çıktı kapıları kilitleyip anahtarı bana verdi.

&&&

Beşinci dersin ardından öğle arasındaydık şükür! Acıkmıştım çünkü buğra sipariş ettirdiğmiz hamburgerleri almaya gitmişti size şaka gibi gelecek ama buğra ile çok iyi anlaşıyorduk kanka bile olmuştuk sözleşme bile imzalattırdı bana ama değişen bir şey daha var insanların buğraya oluşan bakışları eskiden sert soğuk bir insan şimdi şebek şebek hareketler yapıyordu beni güldürebilmek için ama hiç eğlenesim yoktu arda bana biraz uzaktı artık yanına ne zaman gitsem ya tuvalete gideceği tutardı ya uyuyacağı gözlerim doluyordu neden kimse sevmiyordu sınıfta kimse yoktu herkes öğle yemeğine çıkmıştı. Hazır kimse yokken ağlayabilirim göz yaşlarımı dizginlemeyi kesip akmalarına müsaade ettim annem babam en sevdiğim kuzenim bile beni sevmiyordu salak gibi yanlışıkla hiç olmayacak bir yerini öpmüştüm. Ağlamam şiddetlenmişti bir el omzuma dokundu sıçradım elin sahibine baktığımda buğra bana telaşlı gözlerle bakıyordu "ne oldu güzeller güzeli kankam" dedi yanaklarımı sıktı "yok birşey" dedim yüzümü gizleyerek çenemden tutup kendine çevirdi "neden ağlıyorsun söyle ağlatan kimse gidip ağzını yüzünü dağıtayım!" dedi kaşlarını çatarak "konu biri ve bir şey değil buğra kimse beni sevmiyor annem ve babam anlattığım gibi yüzüme baktıkları yok çok mu çirkinim? Pis miyim?" konuştukça ağlamam şiddetleniyordu sınıf hıçkırıklarımla dolup taşıyordu.

ZORBADonde viven las historias. Descúbrelo ahora