Η μέρα αποκάληψης του τέταρτου ατόμου.

189 29 4
                                    

Ξημέρωσε και οι ηλιαχτίδες του ηλίου χτύπησαν στο πρόσωπο μου και με έκαναν να ξυπνήσω..σηκώθηκα μετά από κάτι λεπτά από το ξύπνημα μου και πήγα να ανοίξω τη πόρτα και τη βρήκα κλειδωμένη ενώ έμεινα μπροστά στη πόρτα ακίνητη περνούσαν μερικές σκέψεις από το τι έγινε χθες το βράδυ. Αφού σύνελθα αποφάσισα να ξεκλειδώσω τη πόρτα. Αφού έγινε την άνοιξα σιγά σιγά φοβόντας μην πεταχτεί κανείς..

Βγήκα έξω και κοίταξα από τη δεξιά μεριά μου, αφού είχα το τελευταίο δωμάτιο στον διάδρομο, δεν βρήκα κανέναν και έτσι βγήκα από το δωμάτιο μου και έτρεξα στο μπάνιο που ήταν ακριβώς απέναντι μου και έκανα τη πρωινή ρουτίνα μου πριν κατέβω κάτω να βρω τη μητέρα μου και να φάω πρωινό.

Βγήκα από το μπάνιο χωρίς να κοιτάξω πουθενά και μπήκα στο δωμάτιο μου ανοίγοντας τη ντουλάπα μου με τα ρούχα μου ώστε να ντυθώ και να βάλω κάτι άνετο. Και μετά από κανά 10 λεπτό φόρεσα αυτά:

Κατέβηκα στο σαλόνι και δεν βρήκα κανέναν και έτσι κατευθύνθηκα προς τη κουζίνα αλλά και εκεί κανείς! -Y/N: Μα τι στο καλό συμβαίνει;! Που είναι; Αναστέναξα και πήγα στο ψυγείο να φτιάξω κάτι να φάω

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Κατέβηκα στο σαλόνι και δεν βρήκα κανέναν και έτσι κατευθύνθηκα προς τη κουζίνα αλλά και εκεί κανείς!
-Y/N: Μα τι στο καλό συμβαίνει;! Που είναι; Αναστέναξα και πήγα στο ψυγείο να φτιάξω κάτι να φάω

Κατέληξα με 2 τοστ. Πήγα στο δωμάτιο μου να πάρω το κινητό μου και ξανά κατέβηκα στη κουζίνα. Πρόσεξα κάτι όμως...

-Y/N: Εμ..Τι στο-;.. Που πήγε το άλλο τοστ μου;; Ορκίζομαι πως έφτιαξα 2.. Είπα και με μια γρήγορη κίνηση κουνήθηκα προς τα συρτάρια και άρπαξα ένα κοφτερό μαχαίρι και βγήκα προς το σαλόνι..

Κρατούσα το μαχαίρι και έκανα αργές κινήσεις φωνάζοντας:
-Βγες έξω όπου και να είσαι! Κρατάω μαχαίρι και θα το πληρώσεις πολύ άσχημα που μου πήρες το τοστ μου! Άρχιζα να φωνάζω προσπαθώντας να μην φανεί στα λόγια μου πως φοβόμουν.

Ξαφνικά άκουσα βήματα και γύρισα το βλέμμα μου προς τα σκαλιά και κατέβαινε ένα αγόρι με.. το τοστ ΜΟΥ στο χέρι του;!

A New Start. //BTS ff\\Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon