Οι συνεπειες pt.1

148 28 1
                                    

Ανοιξε τη πορτα και μπηκε μεσα με φορα ενω την ξανα εκλεισε και κλειδωσε, με αρπαξε απο τους ωμους και με κολλησε πανω στη πορτα..

-Jimin: Ωστε σου αρεσει να παιζεις ε;

Ειπε ενω με πλησιαζε περισσοτερο.

-Υ/Ν: Το τι μου αρεσει και τι οχι αφορα εμενα, δεν συμφωνεις;

Ειπα με ειρωνικο υφος καθως πλησιαζα χωρις να το καταλαβω το προσωπο του.

Ημασταν σε επικινδυνη αποσταση αναπνοης, εφοσον το επομενο βημα θα καθοριζε τι θα γινοταν στη συνεχεια. Κανεις δεν εβγαλε μιλια και οι ματιες μας κλειδωθηκαν. Ετσι χωρις να το καταλαβω με επιασε απο τη μεση και με σηκωσε στον αερα, ομως αυθορμητα τυλιξα τα ποδια μου στη μεση του ωστε να το βρει ως ευκαιρια να με ριξει πανω στο κρεβατι και να πεσει απο πανω μου. Απο εκεινη τη στιγμη το μετανιωσα που εκανα αυτη τη πραξη χωρις καν να σκεφτω τι κανω..

-Υ/Ν: Τ-τι κανεις;! Φυγε απο πανω μου!

Ειπα αναψοκοκκινισμενη απο ντροπη και απο θυμο ταυτοχρονα. Δεν ηθελα να του δωσω την ιδεα πως μπορουσε να με κανει οτι θελει. Επρεπε κατι να κανω.. και ετσι εκανα, με μια κινηση τον αναποδογυρισα και βρεθηκα απο πανω του και αυτος απο κατω μου.

-Jimin: Και ετσι με βολευει ξερεις.

Ειπε και μου εκλεισε το ματι με τετοια ανεση.. ειχα παρει φωτια απο τον θυμο μου. Υστερα καταλαβα τι ακριβως ειχα κανει αφου ενιωσα μια ενοχληση απο κατω μου.. ηταν το παντελονι του.. του αρεσε αυτο..

-Υ/Ν: Συχαμενε!

Φωναξα και προσπαθησα να φυγω απο πανω του μα δεν με αφησε. Ενιωσα εναν ελαφρο πονο στον καρπο μου καθως με κρατουσε σφιχτα για να μην καταφερω να φυγω.

-Μπορείς να με αφήσεις; Με πονάς!

-Jimin: Τι εγινε; Σας ενοχλησε κατι τοσο ΜΙΚΡΟ;

Ειπε ειρωνικα τονιζοντας τη λεξη "μικρο". Δεν μου αφησε τον καρπο και με ξανα εφερε αποτομα κοντα του αφου ειχε σηκωθει και αυτος απο το κρεβατι. Με κολλησε πανω του και ξανα ειμασταν σε αποσταση αναπνοης, κατι που αυτο μετα απο λιγο αρχισε να γινεται πολυ ενοχλητικο.

-Υ/Ν: Τοσο μικρο που ουτε καν που το καταλαβαμε θες να πεις.

Ειπα να σπασω λιγο την σιωπη καθως προσπαθουσα να απελευθερωθω απο τα δυνατα χερια του, μα ματαια η προσπαθεια.

A New Start. //BTS ff\\Where stories live. Discover now