Hoofdstuk 7: "Aan de kant, honden"

23 1 0
                                    

"Wie is daar?", roept Heather. Voorzichtig komt ze de badkamer uitgelopen, nog niet eens helemaal klaar met opfrissen. Tom en Nigel kijken de rest aan, en houden hun vinger voor hun mond als gebaar dat de squad stil moet zijn. Ze horen voetstappen, maar niet van de kant waar Heather staat. "Ja, Heather! Ze zitten hier!", roept Visnet terwijl ze binnen komt lopen. "KUT. VISNET JIJ VUILE VERRADER. RENNEN", gilt Jorgos. De Squad begint te rennen. Zo hard als ze kunnen. Als Visnet dat niet had gedaan, hadden ze nog stil weg kunnen komen. Maar nu rennen ze al. Ze horen Heather vloekend achter hun aankomen. "IK KRIJG JULLIE WEL", roept Heather. Joanna kijkt nog snel achterom en ziet Visnet nog naar ze zwaaien. "Waar rennen we heen, jongens?", vraagt Ruana dan. De RuRuRu Squad stopt om een hoekje wanneer ze buiten zijn aangekomen. Vragend kijkt iedereen elkaar aan, om vervolgens te wachten tot Joanna een antwoord geeft. Ze zucht. "Oké. Welke achtbaan is het minst eng en het dichts bij. Nigel?". Nigel denkt even diep na maar heeft na een paar seconden wel een antwoord. "De Vliegende Hollander". Ruana kijkt een beetje geschrokken. "Jongens ik ben als de dood voor achtbanen en jullie weten dat", zegt ze vervolgens. "Ja je bent of bang als de dood of je bent dood als je niet meegaat. De Vliegende Hollander is wel prima. Niet heel eng. We moeten nu echt gaan", antwoordt Joanna terwijl ze Ruana bij haar arm grijpt. Met zijn allen rennen ze naar de Vliegende Hollander toe, met Heather al aardig dicht achter ze. "Aan de kant, honden", roept Tom terwijl de Squad door de rij heen duwt.

Met zijn allen zitten ze nu in een bootje. Langzaam maar zeker komt hij toch in beweging. "STOP DIE BOOT, DIE MENSEN DAAR ZIJN ONTSNAPT UIT MIJN GEHEIME RUIMTE", roept Heather terwijl ze de trap af komt hollen. Vrolijk zwaaien Ruana en Nigel naar Heather terwijl ze in het donker verdwijnen. "Jongens, ik ben klaar met Heather. Blijf in de boot", zegt Tom terwijl hij zichzelf uit de beugels wringt. Dan springt hij bij de optakeling opeens naar beneden. "TOM WHAT THE FUCK DOE JE", roept Nigel. "VERTROUW ME", roept Tom terug. Vervolgens vertrekt de boot naar boven.

"Caithlyn, Wissal, ik zweer als ik die RuRuRu Squad te pakken krijg...", hoort Tom Heather vanaf een afstandje zeggen. Wat hij voor plan heeft weet hij ook nog niet helemaal, maar hij heeft niet veel tijd meer om te bedenken wat hij gaat doen. Tom weet in ieder geval wel dat hij Heather dood wilt hebben. Hij hoort de boot omhoog takelen en maakt zich klaar. Plan is er nog steeds niet, maar hij verzint wel iets ter plekke. Misschien trekt hij haar uit de boot. Pakt hij haar heel stevig beet en laat haar gewoon uit de boot tyfen. Nog even wachten. 3...2...1... Tom pakt iemand beet. Maar het is niet Heather. "IK HEB-... JIJ BENT NIET HEATHER", roept hij. Een meisje gilt. Maar wie het is weet hij niet. Dan valt er een lichaam uit de boot.

"JONGENS WE MOETEN HÉÉL SNEL WEGWEZEN, IK HEB CAITHLYN VERMOORD", Tom komt rennend naar buiten. Helemaal in paniek. "FUCK. TOM WAT... WAAROM", gilt Nigel. Iedereen is in paniek op dit moment. "Jongens, maar eventjes. We kunnen thuis stressen. Nu moeten we gaan", roept Joanna. Met zijn allen rennen ze naar de parkeerplaats toe waar Edwin weer staat te wachten. "Was Visn...", wilt hij beginnen. "Nee. Gewoon rijden alsjeblieft", kapt Nigel hem af. Dan vertrekken ze uit de Efteling.

De RuRuRu Squad #4 - Nigel1409playzTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon