deel 4: de verhuizing

46 7 0
                                    

pov Jose

Suga of Yoongi begint te zingen.

You know what
I like the playettes
No diggity, no doubt
Play on playette, play on playette
Yo dre, drop the verse  

Ik heb totaal geen zenuwen meer, dus ik begin zelfverzekerd aan een stukje rap, terwijl iedereen me verbaasd aankijkt.

It's going down, fade to blackstreet
The homies got rb, collab' creations
Bump like acne, no doubt
I put it down, never slouch
As long as my credit can vouch
A dog couldn't catch me ass out
Tell me who can stop when dre makin' moves
Attracting honeys like a magnet
Giving 'em eargasms with my mellow accent
Still moving this flavor
With the homies blackstreet and teddy
The original rump shakers  

De jongens begonnen direct te lachen en J-Hope of Hoseok gaat verder.

  Shorty get down, good lord
Baby got 'em up open all over town

Dan gaat Jungkook.

Strictly biz, she don't play around
Cover much ground, got game by the pound  

En zo zingt iedereen elk om beurt twee lijntjes en bij het refrein begint iedereen samen te zingen. En zo gaat het steeds verder tot het nummer voorbij is. "Ik denk dat we onze zangeres gevonden hebben! Het enige wat je nu nog moet doen is het contract tekenen!",zegt de producer. Ik doorlees het contract, tot ik plots iets zie staan. "Moet ik samenwonen met jullie?",vraag ik. Jin knikt: "Wij wonen al met z'n 7 samen, omdat we dagelijks heel veel oefenen. Het zou moeilijk zijn om dagelijks heen en weer te gaan van jouw huis naar het onze, dus je gaat onze nieuwe huisgenoot worden." Ik onderteken het contract en de jongens joelen.

Freya helpt me de komende dagen met al mijn spullen inpakken. Het huis laat ik voorlopig voor wat het is en alles heb ik geregeld als de jongens mij vrijdag komen halen. Ze hadden gezegd dat ik geen meubels nodig heb, enkel mijn eigen spullen. Ik ga samenwonen met 7 jongens. Dat betekent een nieuw avontuur, een nieuwe omgeving en een nieuw leven. Het ergste is nog het feit dat ik niet zo sociaal ben.

Ik steek al mijn spullen in de kofferbak van de auto en stap in de auto. De jongens hebben me hun adres doorgestuurd en ik heb het ook direct aan Freya gegeven, zodat ze ook weet waar ik nu woon. Ik tik het adres in op mijn gps en vertrek. Drie uur later sta ik aan de gigantisch villa waar ik vanaf nu zal wonen samen met de jongens. Ik stuur J-Hope een sms om te laten weten dat ik aan hun deur sta. Alle jongens hebben zaterdag hun telefoonnummer gegeven. Ik krijg een sms terug van J-Hope.

Deur is open, ga maar naar binnen. Doe alsof je thuis bent.  ;-P

Ik loop de deur binnen met mijn koffers, als ik in een grote trappenhal terecht kom. Ik laat daar mijn koffers staan en ik ga naar de volgende deur. Ik kom binnen en het is er super donker. Ik steek de licht aan. Ik sta in de woonkamer, maar er is niemand. Het is stil. Ik roep:"Hey jongens! Ik ben er!" Geen reactie.

een bangtan buitenstaander (BTS fanfic) dutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu