27. Újonc

3.2K 229 56
                                    

Reggel, ébredéskor, mint minden normális ember, még csukott szemmel próbáltam nyújtózkodni, de nagyon hamar rájöttem, hogy ez egy szar ötlet. Rohadtul izomlázam volt, de rögtön be is ugrott az előző éjszaka, minek hatására egy elégedett mosoly terült el a képemen. Boldoggá tett, hogy végül átléptük ezt a YoonGi által húzott idióta határt, hiszen már a jelenlététől majd felrobbantam. Jobbra fordítva fejemet megláttam a mellettem elterülő ezüstös hajcsomót és az alatta békésen szundikáló páromat. Halk szuszogásába egyszercsak bekapcsolódott egy hangos dörömbölés a folyosóról, amivel eleinte nem foglalkoztam, de ahogy világossá vált számomra, hogy az ő ajtóját veri valaki félőrült módjára, magamra kaptam a rózsaszín frottír köntösömet és elindultam megnézni ki az. Ahogy kinyitottam az ajtót egy eléggé alulöltözött csajt pillantottam meg. Rövid piros haja volt, ami csak az álláig ért. Extra hosszú műszempillái voltak és tű sarka, ami vagy 15centimétert adott magasságához. Elsőre lerítt róla, hogy a csaj valami féle kurva lehet, esetleg az egyik azok közül akiket YoonGi korábban kefélt. Ahogy megálltam a kinyitott ajtóban azonnal felém kapta tekintetét és undorodva mért végig. Nyalókáját kivette a szájából aztán szemembe nézett.
- Cső! - nyávogta - Nem tudod hol van YoonGi?
- De tudom. - sóhajtottam drámaian.
- Akkor igyekezz megmondani kisanyám, mert nincs időm ilyen tyúkokra. - fenyegetett a cukorka gömbbel.
- YoonGi becsajozott és a nőjénél van. - fontam össze magam előtt a karjaimat egy kárörvendő mosollyal.
- Hah! - nevetett fel hitetlenkedve - Az kizárt. Neki nem kell szeretet vagy bármilyen érzelem csak szex.
- Cicababa. Két hete vagyok a nője és itt van bent az ágyamban. Ne próbáld megmagyarázni a dolgokat jó? - vontam fel szemöldököm.
- Szarul hazudsz ribanc! Na mond meg, hogy hol van.
- Hmmm... - füleltem - Ha jól hallom mindjárt megtudod, hogy hol van szivi. - kacsintottam rá. A csaj csak kapkodta a fejét hol YoonGi lakásának ajtaját nézte, hol a lépcsőt, hol pedig a hátam mögé próbált bekukucskálni. Aztán már hallottam is a lépteket magam mögött, ahogy fáradtan csoszog kifelé szerelmem.
- MinSeo. - morogta morcosan - Te mi a jó büdös lófaszt keresel itt baszdmeg?
- Kicsim. - hebegett a csaj - Egy hónappal ezelőtt amikor elutaztam megbeszéltük, hogy ha hazaértem átjövök hozzád.
- Jól van. - furakodott ki mellettem YoonGi és a lány vállát megfogva hátrébb tolta - Jöttél, köszi, látom, hogy egyben vagy, de nem kérek többet belőled. Na pá! - csukta rá az ajtót.
Milliószor bocsánatot kért és könyörgött, hogy higyjem el, el is felejtette, hogy áthívta a csajt, de én csak röhögtem. Baromira tetszett ahogy lerázta MIATTAM! Ennél több bizonyíték nem is kellett, hogy rájöjjek, hogy valóban komolyan gondolja velem.
Szokásos módon megreggeliztünk és beszélgettünk ahogy szoktunk, de feltűnt neki, hogy furán ülök a széken.
- Túl durva voltam az éjjel? Fájdalmat okoztam? - kérdezte bűnbánóan.
- Mert?
- A rohadt életbe, hát ülni is alig tudsz! - kiáltott fel az asztalra csapva.
- Inkább fogalmazzunk úgy, hogy túl rég voltam pasival. Olyannal meg még egyszer sem akinek a szerszámának a mérete nem egyezett meg a bejárattal. - kacsintottam - Vagyis de, tegnap este életemben először.
- De... Azért... Jó volt? - jelent meg szája sarkában egy apró mosoly.
- Az enyhe kifejezés. Inkább azt mondanám, hogy kibaszottul fantasztikus volt.
Nevetve guggolt le elém és gyengéd puszit nyomott mind a két combomra. Megegyeztünk, hogy a lehető leghamarabb megismételjük az éjszakát, de abban biztosak voltunk, hogy ez aznap még nem fog menni, hiszen elég rendesen megdolgoztatta az alfelemet. Áthozta a laptopját, hogy amíg összeszedem magam a munkához, addig ő dolgozhasson a dalain, de mégse legyen tőlem távol. Egyikünket sem zavarta a másik, már annyira megszoktuk egymás jelenlétét, bár amikor egy szál semmiben szaladgáltam a lakásban férfiasan felmordult és félre tette a gépet, mondván, hogy így úgysem tud koncentrálni, úgyhogy inkább kiélvezi a látványt. Imádtam ahogyan nézett, ahogy az ajkait nyalogatta és szenvedett. Én is szenvedtem már elég sokat ilyen módon miatta. Kiválasztattam vele, hogy milyen ruhát vegyek fel, de az ízlése azt kell mondanom, hogy lehengerlő volt. Vagány voltam a szerkóban, mégis kurva szexi. Indulás előtt még HanSoo felhívott, hogy este be kell tanítani az új lányt. Őszintén megmondom, Cintia miatt kicsit féltem, hogy vajon az új csaj milyen lesz, de bíztam abban, hogy ekkora baklövés után főnököm nem követi el még egyszer ugyan azt a hibát.
És tényleg. EunJi HanSoo unokahúga volt. Egy végletekig kedves, aranyos mégis kemény csaj, pont olyan amilyenre nekünk szükségünk is volt. Hármasban, kiegészülve JiSooval, azonnal megtaláltuk a közös hangot és egy órával később már nevetgélve sztorizgattunk. Persze tálcára kerültek a pasik is és a sztorim mindent vitt. Néha a nevetéstől, néha pedig a szomorú részek miatt könnyeztünk, de megérte minden egyes sós csepp azért a lökött pasiért. Eun nagyon jól végezte a munkáját, ami persze nem volt véletlen, hisz mint kiderült óceánjáró hajón pincérkedett öt éven át. Azért döntött úgy, hogy abbahagyja, mert elege volt belőle, hogy olyan keveset látja a családját. Attól sem kellett félnem, hogy esetleg ráhajt YoonGira, mert vőlegénye volt, akiről csillogó szemekkel áradozott akár hányszor került is szóba. Nem beszéltük meg, hogy ki mikor mit csináljon, mégis annyira egyértelmű volt kinek hol a helye, hogy HanSoo a nap végén megjutalmazott minket egy egész havi fizetéssel. Állítása szerint még életében nem látott ilyet,pedig nem akkor kezdte a szakmát. Már akkor tudtuk a lányokkal, hogy mi egy baszottul jó és összetartó csapatot fogunk alkotni ameddig csak lehet. Nap végén ugyan ilyen szinkronban végeztük el a hátralévő teendőket, így a szokottnál korábban végeztünk. YoonGinak is bemutattam a csajt és, mint kiderült, fanatikus rajongója volt. Kedvesemet ez egyáltalán nem zavarta, barátságosan közeledett hozzá, úgy mint egy haverhoz. Kitaláltuk, hogy a következő koncertjére elmegyünk mi csajok és csapunk egy nagyon görbe estét.
Boldogan, feltöltődve ültem be a kocsiba és indultunk haza. Kezdtem azt érezni, hogy végre valóban jó vágányon fut az életem. Ennyi szar után azt gondoltam megérdemlek egy kis boldogságot, legalábbis annyit amennyi jelen helyzetben megadatott. Mellettem ült az az ember, akit mindenben tökéletesnek láttam, aki valóban boldoggá tudott tenni, még a létezésével is, hiába indult olyan viharosan a kapcsolatunk. Ráadásul sikerült két barátot is szereznem és már lassan a főnökömet is annak tudhattam.
Csak ültem a kocsiban kissé oldalra fordulva és szavak nélkül csodáltam YoonGi tökéleteségét egy fülig érő mosollyal. Már csak egyetlen dolog volt hátra ahhoz, hogy valóban sínen legyen minden... Az, hogy a szüleim megismerjék választottamat és el is fogadják!

Szerelem a szomszédban [Suga ff.] - BEFEJEZETT ❤حيث تعيش القصص. اكتشف الآن