2.rész

5.4K 150 4
                                    

Találkozás

Ákos szemszöge:

Ma van az a nap mikor találkozok Annával. Nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lehet.

Anna szemszöge:

Miután Alexander elment, akkor apa bejött hozzám és nagyon kedves volt velem. Tuti hogy valamit csinált és nekem kell majd azt helyre hoznom. Mint mindig..... Mint minden nap ma is haza fele tartottam a suliból, de megint ott volt azaz autó. Ez nem sok jót igér. Amikor bementem az ajtón megláttam Alexandert és egy fiatalabb fiút is vele. Nem tudtam hogy mi ez az egész, de mikor megláttam hogy az apám éppen pénzt számolt akkor olyan dühöt éreztem mint még soha.

- Áhh Anna, úgyent Alexanderrel már találkoztál, ő pedig itt a fia Ákos.

 Mostantól velük fogsz élni és Ákoshoz hozzá fogsz menni. - mondta apámközben rám sem nézett csak számolta a pénzt. Ilyen sincs az életben hogy a saját apám eladod engem.

- MI?? 1 te komolyan eladtál engem pénzért? 2 én 16 éves vagyok és még nem házasodhatok. Úgy hogy apa szopacsod van. - mondtam neki.

- Csak hogy 15 éves kortól szülöi beleegyezéssel már lehet házaságot kötni. Mivel Ákos 19 éves te meg 16 éves. Így az apád aláírt egy papirt amiben engedélyezi törvényesen a házaságot. - mondta Alexander amit én kiguvat szemekel halgatam végig. - Ugy hogy szerintem pakold össze a cuccaid és már megyünk is. - mondta én pedig annyira le voltam sokkolva hogy csak mentem a szobámba és összepakoltam a cuccomat.

Ákos szemszöge:

Anna tényleg nagyon csinos lány amikor megláttam azt hittem hogy mindjárt letámadom és a magamévá teszem az apám és az ő apja előtt. Akkor nem érdekelt volna hogy lenne közönség is.

A maffia szívében ✔Where stories live. Discover now