3.rész

5.4K 135 0
                                    

Új környezet

Anna szemszöge:

- Nos, akkor had mutatkozok be neked újra. Az én nevem Kovács Alexander és én vagyok a helyi maffia főnök. - mondta Alexander nekem meg le esett az álam. Nem hittem el hogy ez a féfi aki kedves volt velem ő lenne a helyi maffia főnök. - Ő pedig itt a fiam Kovács Ákos. És ő lesz a férjed is. Aki majd át veszi a helyemet a maffiában. - mondta Alexander.

- Értem. De megtudthatnám hogy mégis mi ez az egész? - kérdeztem szerintem jogosan.

- Hát persze. De ezt majd meg beszélitek Ákosal később. Most pedig fiam mutasd meg Annának hogy hol fog aludni. - mondta Alexander. Majd elindultunk fel a lépcsőn be egy szobába.

- Ez itt a mi szobánk. - mondta Ákos.

- Várj!! A MI szobánk?

- Igen mivel házasok leszünk már most fogunk együtt álni.

- Értem. De elmondod hogy mi ez az egész? - kérdeztem egy kicsit összezavarodva és egyben félve is.

- Persze. - mosolygott rám. - Na az úgy van hogy csak akkor léphetek majd a maffia élére amikor lesz egy feleségem. Ezért megbeszéltük az apámmal vagy is inkább ő megmondta hogy ő fog választani feleséget mert nem fog egy kurvát elfogadni menyeként. Így amikor elment az apádhoz vagy is Márkhoz hogy az adosságot amivel az apád tartozott megkapja, akkor megjöttél te és szinte elbűvölted az apámat amikor meglátott így elhatározta hogy te fogsz lenni az én feleségem. Amikor te felmentél a szobádba akkor az apám megbeszélte hogy nem kell kifizetni az apádnak az adósságot ha te hozzám jösz. De az apád ebbe nem igazán ment még bele de amikor az apám mondta hogy még fizet is hozzá egyből rá vágta hogy igen. - szinte el ált a szavam. Nem tudtam hogy a dühtől vagy a meglepetéstől hogy azt hittem hogy fontos vagyok legalább az apámnak egy kicsit is . De úgy tűnik hogy tévedtem.

 - Értem. - válaszoltam lehajtott fejjel.

- Figyelj, ne keseredj el. Gondold azt hogy ez egy új lehetőség egy jobb élethez. - mondta Ákos amin nagyon meglepődtem. Nem gondoltam volna hogy ilyen kedves. Azt hittem hogy egy nem is tudom hogy fogalmazak.

- Jól van, így teszek ahogy mondod. - és halvanyán elmosolyodtam ahogy felnéztem rá mivel sokkal magasabb volt nálam. -

- Nem vagy éhes? - kérdezte Ákos erre csak bolintottam egyet mivel majdnem éhen haldtam. - Akor el kell menünk kajáért mivel nincsen itthon semmi kész kaja. - mondta.

- Nem kell elmenünk majd én csinálok. - mondtam. Láttam ahogy Ákos meglepődött.

- Redben, akkor gyere. - mondta. Amikor megláttam a konyhát akkor elámultam. 

Így neki kezdtem az étel keszitésére, csak hogy volt hozzá még közönségem is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Így neki kezdtem az étel keszitésére, csak hogy volt hozzá még közönségem is. Mivel Ákos le se vette a szemét rólam minden mozdulatomatt figyelmesen nézte. Mint egy kis fiú aki azt várja mikor lesz kész a csokis muffin és jó sokat egyen belőle.

Ákos szemszöge:

Nem hiszem el hogy ez a lány aki éppen az ételeket csinálja vacsorára. Az enyém lesz. Valójában mikor elsőnek megtudtam hogy az apám feleséget akkar nekem szerezni akkor nagyon haragudtam rá hogy a megkérdezésem nélkül döntött így. Hogy nem is kérdezte meg hogy akarok-e egyáltalán feleséget. És hogy én milyen feleséget akarok. Amikor apám azt mondta hogy majd ő válasza ki egy kicsit lesokolt mivel nem tudtam milyen feleséget is  akkar nekem. Azt hittem hogy egy mogorva, házsártos, panaszkodo lányt fog választani. De csalódtam, még hozzá kellemesen. Mivel nem hitem el hogy az apámnak van jóízlése is. Ha már az anyám egy olyan anya volt..... Na de mindegy térjünk vissza Annához. Amikor felmentünk a szobánkba, elmeséltem neki mindent és mikor megláttam a könnyeit ahogy végig csordulnak az arcán össze szorult a szívem. Pedig amikor szakitottam a ribancaimmal akiket csak is azért tartottam hogy kielégitsem a vágyaimat, sem szorult össze a szívem, aztán elég sok volt.... főleg azok akik a leghisztisebbek voltak. Na azoktól a falra másztam. De Annánál valahogy más volt minden ő nem volt olyan mint a többi. Ő be is bizonyitotta amikor kérdeztem tőle hogy éhes-e és amikor meghalottam hogy inkább csinál ő.... Nem gondoltam volna hogy vissza fogja utasitani az ajánlatott hogy egy étterembe menjünk. Azt hittem hogy ő inkább meg is mondja azt hogy hova menjünk. De tévedtem.... aminek örülök is. És ahogy most nézem hogy az ételt csinálja ahogy összevisza megy és csak is arra az egy dologra koncentrál. Szinte minden mozdulatátt figyelem, az összes rezdülésre felfigyelek. Istenem ez a lány megőrjit.

Anna szemszöge:

Éppen akkor letem kész a vacsorára amikor Alexander is megérkezett.Miközben elfogyasztottuk az ételeket Ákos és Alexander valami üzletről beszéltek vagy micsodáról. Nem igen értettem úgy semmit. Amikor mindent elfogyasztotuk az ételeket akkor össze szedtem a tányérokat és mentem elmosogatni. Aztán mikor végeztem vele akkor felmentem az Ákossal közös szobába de mikor beléptem nagy meglepetés fogadott nem is, inkább le döbbentő volt a látvány ami ott fogadott.....

A maffia szívében ✔Where stories live. Discover now