Naše spriaznené duše...

153 2 0
                                    

  Slovné spojenie spriaznené duše asi každý poznáte. 


Vaše srdcové centrum vyžaruje magnetickú prítomnosť duše. Utvárate si spojenie so svojou spriaznenou dušou v rovine duší.

Až budete pracovať so svojimi srdcovými centrami a precvičovať si duchovnú lásku, vzrastie vaša chuť pritiahnuť si do života nových priateľov a svojich najbližších, ktorí dokážu na novú úroveň lásky odpovedať a opätovať ju. Budete chcieť žiť s takými ľuďmi, s ktorými sa cítite hlboko spojení, zdieľate spoločnú cestu a poslanie a môžete spoločne rozvíjať duchovný vzťah. Takýmto ľuďom budeme teraz hovoriť spriaznené duše.

Väčšina ľudí má v tomto živote viac ako jedného takéhoto človeka. Možno už teraz máte niekoľko duchovných vzťahov so svojimi priateľmi či milovanými. Spriaznenou dušou môže byť váš životný partner, blízky priateľ, vaše dieťa alebo milenec. Môže to byť niekto, s kým zdieľate duchovnú cestu, alebo robíte spoločne prácu vo svete. Niekedy ide o záväzok byť rodičmi určitej duši. Alebo podporujete nejakú bytosť na ceste rastu, podobne ako to robíme deťom.

Spriaznenou dušou môže byť človek, ktorý prišiel s vami a prechádza podobnými lekciami. Alebo niekto, kto vám prišiel pomôcť v duchovnom raste tým, že vám umožňuje uvidieť, akí ste, a ponúka vám možnosti viac otvoriť svoje srdce.

So svojou spriaznenou dušou ste mohli mať kontakt už počas viac životov a spoločne pokračujete v dosť rozvinutom vzťahu z minulosti, alebo môže ísť o váš celkom prvý spoločný život. Rozhodnite sa, či si chcete pritiahnuť staršiu, mladšiu alebo rovnako starú dušu.

Duchovný vek je v mojom pojatí množstvo lásky, duchovnej vôle a životnej práce, ktoré sú ľudia schopní vyjadriť prostredníctvom svojich osobnosti. Duchovný vek odráža mieru, do akej sú ľudia schopní žiť ako ich duše a prijímať jej vplyv do svojej osobnosti. Vek duše v ďalej uvádzaných príkladoch je relatívny. Váš partner i vy môžete byť veľmi staré duše, a napriek tomu bude jeden z vás podľa nášho rozlišovania mladšou dušou. Alebo žijete so staršou dušou, a predsa ste sami tiež veľmi stará duša.

Rozhodnite sa, či si chcete pritiahnuť pre svoj intímny vzťah rovnako starú, mladšiu alebo staršiu dušu, alebo necháte voľbu na svojej duši. Vzťah s mladšou dušou vám dá možnosť rozvíjať svoje umenie učiť, slúžiť a posilňovať. Mladšie duše vám ponúkajú príležitosť predať mnoho z toho, čo ste sa naučili, a uvedomiť si, ako ďaleko ste vlastne došli. Byť učiteľom môže byť veľmi prínosné, pokiaľ sa od vás partner – mladšia duša – chce učiť a je ochotný/á rásť.

Pokiaľ sa však mladšia duša nechce meniť ani vyvíjať, budete sa skôr z tohto vzťahu cítiť skôr vyčerpaní a frustrovaní než nabití.

Ak je medzi vašim duchovným vekom a vekom vášho partnera veľký rozdiel, ak je váš partner ako duša o veľmi mladšia, potom budete najskôr vydávať príliš energie s nevalnými výsledkami. Vo vzťahu s mladšou dušou budete mať príležitosť získať schopnosť trpezlivosti a súcitenia. Naučíte sa, ako posilňovať druhých, bez toho, aby ste preberali zodpovednosť za ich život, chránili ich alebo im brali ich lekcie. Objavíte, ako je možné byť vo vzťahu s niekým, kto nevidí tak ďaleko ako vy lebo jeho vízia nie je tak rozvinutá. Vašou výzvou bude milovať, byť pokorní, odpúšťajúci a láskaví. Mladšie duše sa niekedy cítia staršími dušami ohrozené a snažia sa podlamovať ich sebavedomie a osobnú silu, aby sa sami cítili lepšie.

Ak sa rozhodnete spojiť s mladšou dušou, uistite sa, že tento človek naozaj chce to, čo ponúkate, a je ochotný sa meniť a rásť. Ak je tomu tak, potom môže byť život s takouto dušou veľmi obohacujúci, pretože môžete sledovať a zdieľať jej zretie. Väčšina z vás si vyberá život s dušou približného veku. V takých vzťahoch rastiete obaja rovnako rýchlo a prechádzate radou podobných lekcií. Tieto vzťahy majú potenciál buď prežívať veľa radosti, alebo intenzívne konflikty. Vašou skúškou bude naučiť sa milovať seba samých. Miera vašej sebalásky rozhodne o tom, do akej miery môžete milovať toho druhého, ktorý vám odráža mnohé z vašich vlastných osobnostných rysov a vlastnosti.

Nadprirodzené Schopnosti a bytosti [DOKONČENO]Where stories live. Discover now