İz-Benden içki kadını olur mu ?

4 1 0
                                    

" vakit daralırken yaşamadığımız anlar olur hep yanlış yaşarız ama zaman bitmeden bizde bitmeyiz"

Okulun çıkış zili çalmıştı çantalarımızı toplayıp dışarı çıktık ayrıldık barda görüşürüz diye herkes kendi aracını bindi motoru özlemiştim biraz içmek istedim içkinin dibinde vurmak gibi bir şey yaparım bu moralden kesinlikle dedim . İçerisi gümbür gümbür müzik çalıyordu içeri girdiğimizde Okan " hoş geldin seni özledik İmza " diye karşıladı boş tabureyi oturup barmenden " az alkolü içki " dedim ikisi de istediler etrafa bakınıyordum tekrar baş ağrım tutacak galiba bu ne görüntü bardaklar gelince tam ağzımı alıp içecektim ki o sesle dondum .

" aşkım sevgilim beni affet ne olur" dedi istekli affetmemi bekliyor ama üzgünüm yapamam boşa ümitlenme Kenan efendi bana yaptırdıklarını unutmuş değilim bir rahat olamayacak mıyım söyle , " of Kenan of üzgünüm sen şansını kaybettin" diye homurdandım ve yudum aldım bu iyi geldi var ya bir tane daha yudum alacaktım ki kolumu tuttu yalvardı ona başıma salladım içkimi içtim bizimkilerle konuştuk sevdiğim müzik çıkınca sahneye ortaya çıktık arkadaşlarla dans ettik içimdeki stresi attım , tekrar tabureyi oturdum bir bardak daha istedim sarhoşluğun dibine vurdum bu iyi geldi yanıma kayan Kenan'la uğraşmak istemedim boynumu öptü havaya kaldırdım başımı ona sanki kazanması için fırsat verdiğimi fark edip indirdim kimse beni kaybetmeye zorlayamaz . 

" şişeyi ver bana " dedim kafa salladı bana atınca elimle yakalayıp şişeyi ağzıma getirdim başım dönüyordu ne yaptığımı farkında değildim koluma uzanıp kendisine çekip küçük küçük buseler kondurdu omzuma gelerek kulağıma " bu gece bizim gecemiz bu gece bebeğimiz olsun " diye fısıldadı kolumu sallayarak onun elinden uzaklaştım uzağa kaydım kızların yanına gidip dans ettim bana baktılar .

" fazla içmedin mi sen" diye sordular başımı hayır ifadesiyle salladım onlara ; 

" kafamı dağıtmam gerek eğlenmem gerek " dedim şişeyi elimden alıp masaya koydu ve üçümüz bir dizide ki gibi çağırma sahnesi yaptık döndük dans ettik ve müziğin sonuna kadar dans ettik başım dönüyordu bunu bilen Kenan beni kötü anıma yakalayıp kızlar izin vermezken beni kaçırıp arabasına bindirdi arka kapıyı açarak içeriye soktu , önden kapı sesi duydum motor da çalıştırdı beni nereye götürdüğü bilmiyorum inşallah evime bıraksın diye düşündüm etrafı bulanık görüyordum freni bastı ilk kendisi çıktı sonra arka kapıyı açarak beni kucaklayıp ayağıyla kapıyı kapattı beni tek omzunu alıp kapıyı çaldı kimin evi olduğunu bilmiyorum ama bir ses duydum kapının açılmasıyla birinin konuşmasını.

" ağabeyi imza mı bu kız " dedi o adam göremiyordum tanımıyordum kafa salladığını gördüm bunalık şekilde benimle beraber merdivenlerden çıktı bir odanın içine girdi lambayı yakmadan gece lambasını kısık yakarak beni yatağa bıraktı .

Bulanık görebildiğim tek şey Kenan'ın soyunması kaslarını gördüm , bu beni yatmak için mi sevmiş seni öldüreceğim Kenan kalkmak istedim bunu ize yapamam ama gücüm yoktu ne yapabilirim ki elimden gelen bir şey olmadı benim üzerime doğru daha eğildi ve kulağıma " sen artık benle evleneceksin bir bebeğimiz olacak imzam" dedi ben ona sırıttım mırıldandım " yine yanıldın Kenan ben gidiciyim ama yanlış kıza aşık oldun" dedim bana tekrar eğildi " nereye gideceğini bilmeden kime aşık olmuşum" diye sordu bilmiyor mu salak kısık sesimle " ize " dedim bana " neden gidiyordun aşkım burada kalsana" dedi güleyim bale sırıttım " benim vaktim doluyor Kenan " demeden benim dudaklarımı yapıştı gerisi (...).

" yapma ne olur " diye yalvarsam da işe yaramadı daha da devamı geldi neden başıma geliyor bunlar geçmişim yüzünden sen sana geleceğim tanrım bana orada acı ver bunla değil , gözlerimden yaş aktı beni öpmeye bıraktığında ağzımda hırladı ben acı fermanı imzaladım kendimin kini lütfen Yüce rabbim beni acımanı istiyorum acı ki ben senin yanında cezamı çekeyim böyle değil. 

Kulağımın memesini ısırıp nefesini bıraktı " çok harikasın imza artık benimsin" dedi gözlerimden yaş akıyordu diğer elini göz çevremden akan damlaları silip oraya öptü dudağıma kadar buselerle bütünleştiği an beni daha da öptü yapacağını yapıp yanıma yattı .

Bunu sana ödeteceğim Kenan bey bu gün durduramadım kardeşim yanlış anıma yakaladı o ve yaptı sana şu önerim var ' Dumana açıkla ne yapacaksınız birlikte karar verin ben yapamadım sana bu yükü bırakmak istemiyorum affet beni ' diye gözlerimden akan son yaşları akıp gitti . 

Sabah acıyla uyandım ne oldu bana kafam almıyor niye çıplağım hiçbir şey hatırlamıyorum dün nedense ben bir şeyleri unutmadım olamaz beni zorla mı yatırdı bu olamaz üzerimdekileri giymem gerek böyle eve gidemem seni ödeteceğim bunu Kenan efendi söz veriyorum bu bebeği aldıracağım hiç bir zaman senin olmayacak bir yıkanmam lazım burada banyo olması lazım bingo tam beklediğim gibi üşengeç piç herif diye küvetin içine oturdum dün olanları unutmak silmek istedim hafızamdan ama olmuyor beynimi kazınmış gibi izledim kafamı salladım durmak istemedim bana dokunduğu her yeri çitileyerek yıkadım onun izi kalmasın diye , fazla duramadan küvetin içinden çıkıp mecbur kalmıştım onun lanet kıyafetlerini giymeye telefonumu o görmeden uzanıp mayısa mesaj attım .

Gönderen : İmza 

benim kıyafetleri getir bir arkadaşın evinde kalıyor ..

devamı yazmadan gönderemezdim aşağı inip oradaki çocuğa " hey sen burasının adresini versene bir" dedim anlattı uzun kafa salladım ve devam ettim .

Gönderen : İmza 

benim kıyafetleri getir bir arkadaşın evinde kalıyor .. ıh porkez caddesi yunan sitesi villa sarı bir villa çabuk ol ...

diye yolladım hadi çabuk ol Mayıs işim vardı aniden kapı çaldı bana koşa koşa sarıldı elime tutuşturdu banyoya geri gittim üzerimde kazak ve pantolon getirmişti bana göre değil ama yine de yardım etmişti giyinip çıktık eşyalarımı alıp o görmeden evden çıkıp kendi evime geldik yani evden eve annem ve baba beni bekliyordu onlara koşarak sarıldım annem ve babam beni kucakladılar . 
Odama koştum iyi değildim artık öleceksem temiz artık namaz kılacağım günahlarımı yok edeceğim.
Namaz'lığı serip duaları aklımdaydı kılıp pis şeyleri hepsini yok etmek istiyorum.

Mayıs

Can dostumu izledim ne işledi bu kadar acı çekiyor namaz kılıyordu ne yaptı da böyle imzanın telefonuna gelen WhatsApp sesiydi bozmadan namazına arkadan sessiz sessiz yürüdüm telefonu elimle kapıp odadan çıktım kimden diye baktım Kenan mı ağzım açık kaldı. Kimse görmeden baktım.

Gönderen : Kenan Salağa

İmzam dün çok güzel bir gündü haberi bekliyorum bebeğimiz olacak 😘😘

Bunu okurken ağzım açık kaldı ona küfürler ediyordum en kötü anına yakaladı kankamı dün içki içmişti ama durduramadı o yüzden mi namaza devam ediyor günahsız gitmek için mi ah canım dostum seni anlıyorum merak etme sen diye içimden geçirdim, elimi sıktım ona cevap yazdım senin intikamın bu sefer ben alacağım kankam.

Gönderen : İmza

Beni bu akşam 10 da sentier parkında bekle geliyorum..

Gönderdim mesajı sildim orası daha yeni açılmıştı imza anlamadan yerini bıraktım silerken onun gönderdiğini de sildim.

Ve onu izledim namazı bitmişti toparlıyordu dua ediyordu. Onu bozmak istemedim odadan uzaklaştım.
Dolandım dolandım ne yapacağımı çözmem gerekiyor. nasıl yapıp da intikamını alayım ha buldum hemen ışık yandı kendimi toparlayıp odanın içine girdim . 

İmza 

Namazımı rekatı ile kılıp toparlandım içeriye Mayıs girip sırıttı ne oldu bu haller neyin nesi kafam bile almadı ne yapmaya planlıyor çözemedim bir türlü aman boş verdim üzerime en sevdiğim pijamaları giyindim atlet tarzı ve eşofmanlı taytlı olanı biraz sıkıyor ama neyse dedim yatağın üzerine oturdum ve tavana baktım kolumu ovarak dün yaptığım şeyleri düşünüyorum yarında okul var diye okula gitmek istemedim moralim bozuktu yani beni saymazlar her halde neyse . 

Birbirimize baktık Mayısla .

İzWhere stories live. Discover now