4-iv

306 47 17
                                    


Ο Namjoon απολογήθηκε καθώς πάτησε μερικά πόδια και έπεσε σε μερικούς ανθρώπους στη μάχη του ανάμεσα απο τη θάλασσα από μαμάδες για να καταφέρει να πάει στη τελευταία άδεια θέση στο βάθος, που δυστυχώς βρισκόταν στη μέση.

Ο Namjoon όταν έμαθε για την σχολική παράσταση του Hobi τα είχε κανονίσει όλα στο μυαλό του. Θα ερχόταν μια ώρα νωρίτερα με δύο κάμερες, την μια τοποθετημένη σε ένα τρίποδο, την άλλη στο χέρι και θα έπιανε την καλύτερη θέση στην πρώτη σειρά και θα βιντεοσκοπουσε όλη την παράσταση.

Μόνο που ξέχασε ότι έπρεπε να πάρει τον Jin από το σχολείο, το οποίο θα ήταν μια μικρή εξαίρεση, αλλά ο Jin αρνούταν να φύγει από την τάξη μέχρι να πάρει αυτοκόλλητο από τον δάσκαλο του που του το είχε υποσχεθεί. Μετά κοιτούσε το άλμπουμ με τα αυτοκόλλητα για δέκα λεπτά ώσπου διάλεξε ένα ροζ γλυφιτζουρι. Τότε ο Namjoon τον έσυρε μέχρι το αυτοκίνητο και οδήγησε όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Στο τέλος, όμως, ήταν ακόμη πίσω στο πρόγραμμα, και λόγο βιασύνης ο Namjoon είχε ξεχάσει τις κάμερες στο αυτοκίνητο.

Έτσι ο Namjoon έπιασε την τελευταία θέση και έβαλε τον Jin να καθίσει στα πόδια του για να δει τη παράσταση.

Η τάξη είχε δανειστεί το σχολικό "αμφιθέατρο", το οποίο ήταν σαν μια επιπλέον τάξη με μεταλλικές καρέκλες και μαύρες κουρτίνες μπάνιου κρεμασμένες σε μεταλλικές μπάρες στη μία πλευρά του δωματίου.

Οι κουρτίνες τραβήχτηκαν από την μια πλευρά από ένα δάσκαλο για να δείξουν την τάξη του Hobi.

Όλοι φορούσαν χρωματιστά κοστούμια αλλά ο Namjoon δεν μπορούσε να δει τον Hobi ακόμα.

"Καλωσορίσατε στη παράσταση της τάξης 3"είπε αργά ένα κοριτσάκι που του έλειπε ένα δόντι." Παρακαλώ διασκεδάστε"

Όλοι οι γονείς χειροκρότησαν, και το κορίτσι- που ήταν ντυμένη μπαμπουρας- έτρεξε πίσω στους άλλους μπαμπουρες.

Κοιτώντας το παιδιά να κάνουν σβούρες για δεκαπέντε λεπτά, ο Namjoon ακόμη δεν ήταν σίγουρος για το ποια ήταν η πλοκή. Ή αν υπήρχε πλοκή. Αλλά όλα τα παιδιά ήταν ντυμένα σαν μικρά χαριτωμένα έντομα. Η ομάδα με τους μπαμπουρες είχε τελειώσει την παράσταση της όπως και ένα γκρουπ από νήπια μεταμφιεσμένα σε πεταλούδες.

Και ο Namjoon ακόμα δεν είχε δει τον Hobi.

"Μπαμπά" είπε ο Jin και μια μαμά από δίπλα του έκανε σσσ "Μπαμπά" επανέλαβε πιο σιγά, τραβώντας άμεσα την γραβάτα του Namjoon" Πότε δούμε τον Hobi;"

Single Father•Namjoon+BTS!kids (Discontinued) [Greek Translation]Where stories live. Discover now