Dramione #10 (probabil)

99 12 7
                                    

Imaginați-vă Dramione, dar nu cum o faceți de obicei, ci într-un fel platonic.

Sunt sigură că asta e real pentru că:

- Draco și Hermione erau la fel de deștepți

- Amândoi citeau mult
- Amâdoi erau extrem de buni la magie

Sunt 100% că după Hogwarts, s-a mai dus ceva din ură, Hermione și Draco realizând că nu avea sens să continue cu insultele.

Deci, imaginați-vă:

Draco și Hermione ieșind pe Aleea Diagon ca să recupereze orice conversații au înlocuit cu ură în timpul anilor de școală.

Draco și Hermione vorbind despre cărți.

Hermione recomandându-i lui Draco cărți Încuiate care i-ar plăcea, de genul The Catcher in the Rye și Tale of Two Cities.

Draco împrumutându-i lui Hermione cărți vrăjitorești din biblioteca de la Conac.

Draco fiind super awkward și cerându-și scuze de o grămadă de ori la prima lor ieșire din cauza a tot ce a spus și Hermione râzând de el pentru asta.

Draco cerându-și scuze pe bune în timpul ultimului an și atunci a început prietenia lor, cu saluturi pe coridor și escapade în bibliotecă pentru studiat și stat împreună în bancă (întrecând pe toată lumea în ora de Poțiuni)

Draco mărturisind că i-a plăcut de Hermione în primii ani și Hermione râzând și roșind pentru Draco Malfoy a plăcut un Sânge-Mâl ca ea și Draco râzând de ea pentru roșeața din obraji.

Draco cerându-i sfaturi lui Hermione pentru relația lui cu Astoria pentru că ea e fată (sau relația cu Harry, cum vreți :3)

Draco și Hermione plângându-se de iubiții lor (nu pot să nu includ Drarry, sorry)

Draco și Hermione dansând în ultimul an la petrecerea de sfârșit (you know it happened) pentru că nici Harry, nici Ron nu erau acolo pentru ea și cei din Slytherin l-au lăsat când au aflat de el și Hermione.

Hermione având grijă ca Draco să nu bea prea mult.

Hermione ducându-l (mai mult cărându-l) pe Draco până în Camera de Zi pentru că Draco a băut prea mult.

Draco nelăsând-o să plece (pentru că e prima lui prietenă bună și prima lui beție) și devenind puțin (mai mult) emotiv, mai întâi spunându-i cât a iubit-o în urmă cu câțiva ani și cât o iubește acum pentru că sunt prieteni și plângând pe umărul ei mai târziu pentru că alcool și emoții.

(Pregătiți-vă de un One-Shot așa)

Hermione venind cu Draco în Hogsmeade ca să-i facă și pe Harry și Ron să uite de ura dintre ei.

Draco fiind inclus în grupul lor de prietenii.

Doar Dramione platonic.

Just some Harry Potter thingsWhere stories live. Discover now