Cute Wolfstar hcs

70 6 2
                                    

Ok, am unul ciudat rau, luat cumva de pe tumblr: cred cu tarie ca Remus il trateaza pe Sirius ca pe un caine, uneori. De exemplu, cand e pe cale sa se ia la bataie cu cineva, Remus doar ii pune mana pe umar, ii sopteste "Down, boy" cat sa nu auda nimeni si merge? Sau ca o gluma, de fiecare data cand Sirius face ceva bine, primeste un raspuns de genul "Good boy". Nu stiu, e ciudat, dar pare... plauzibil?

It's hard to say who tops, but sometimes it's Remus, other times it's Sirius. Sunt unii are spun ca Remus e cel dominant, alpha-ul, if you want, dar in cam fiecare Wolfstar de Scheisse (pentru ca inveti germana de 1941 cand citesti "The Book Thief") pe care l-am scris, Remus is almost clueless/shy and kinda nerdy si Sirius il saruta si practic incepe relatia (mai putin in ultimul, presupun, but Remus's still reluctant about sleeping with Sirius)

Daca James si Lily au intalniri romantice, Remus si Sirius se multumesc sa iasa in natura la un picnic (si ca Sirius sa ia aer liber *cut this*). Revenind cumva la Scheisse-ul pe care l-am scris despre Hope Howell (btw, DON'T GOOGLE THIS), am hc asta ca Remus l-a dus pe Sirius in padurea de langa St. Fagans, unde Lyall si Hope stateau (if you still remember) si vorbeau noaptea.

De cand au ajuns impreuna, mai mult Sirius venea in the Shrieking Shack sa-l vada pe Remus dupa noptile cu luna plina; in parte fiindca s-au cuplat dupa anul cinci, deci toti se pregateau de viitorul lor (daca o luam pe anul sapte, aveam N.E.W.T.-urile), dar mai ales pentru ca Sirius stia sa-l calmeze cel mai bine pe Remus.

Remus stie sa-si controleze gelozia, cand fetele se dau la iubitul lui (because let's be serious here, he's dam hot??? like........ really, Remus's so lucky): e de obicei la petreceri, iar Remus continua sa bea in liniste, pana cand Sirius revine si il saruta, ca un reminder ca e doar al lui.

Sirius, on the other hand, doesn't handle it well: se uita la Remus cum vorbeste cu o fata, un baiat, care da semne ca ar flirta si, cand se depaseste masura, intervine, pe un ton apasat si clar; nimeni nu se da la iubitul lui. Dupa care il saruta pe Remus ca un reminder ca e doar al lui.

Either way, they end up kissing. Because their relationship is fragile, like a heart made of glass (citisem candva o poveste intr-o carte de copii despre o printesa cu inima de sticla and I just). E in parte fiindca homosexualii inca nu sunt vazuti cu ochi buni, parintii lui Sirius sunt mai mult decat impotriva unei astfel de relatii (cu toate ca Sirius nici nu mai sta cu ei, ci cu familia Potter si apoi singur) si Remus inca nu se crede destul de bun din cauza conditiei sale.


Si atata...? Nu mai am idei, capitolul asta e scris in fuga si ma gandesc sa inchei cartea aici.

Daca asta e sfarsitul, o sa postez o carte noua cu One-Shot-uri (numai in engleza, poate se extinde iar prin alte tari, ca No Mask) si un fanfiction nou (surpriza cu ce cuplu(ri)) cat de curand pot - Wattpad-ul va da notificare daca ma urmariti, deci n-ar trebui sa fie probleme cu asta.

Si ce sa mai zic? Multumesc pentru toate voturile, comentariile si vizualizarile, multumesc ca am ajuns bine cu cartea asta, la mii de vizionari si voturi si multumesc ca-mi apreciati munca mediocra, cu toate ca nimeni nu va obliga s-o faceti.

(Nu scoateti cartea din biblioteca in caz ca n-o inchid. Oricum duminica fie vine un capitol nou, fie c'est fini)

Edit de ultima ora (tot datorita voua, guys):

- cartea asta e #1 in FANDOM, TEORII si SLYTHERIN si #2 in HOGWARTS

- "Obliviate" e #3 in DRAMIONE (si nici macar nu-i gata...), #4 in DRACOMALFOY si SLYTHERIN

- "No Mask" e #3 in BLACKMASK

- si "Broken Hearts" e #* in DRACOMALFOY

din putine carti, but still - I fucking screamed

Just some Harry Potter thingsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora